Gratis utbildning

Inka Söderberg December 26, 2015 Utbildningen 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Från kommande året, alla rödspätta vinschar i vanliga gymnasieutbildning fria läroböcker. Hur det är reglerad och för vilka pengar detta arrangemang? Läs den här

Gratis utbildning 08-09

För 08-09 läsåret få elever som har rätt till ?? 308 euro från regeringen för att köpa dem läroböcker. Detta bör ses som ett sabbatsår innan läroböcker är verkligen gratis. Nu kommer det att vara sådan att en ovanför och den andra en faller under 308 tröskel. Du får dessa pengar från Försäkringskassan. Denna inställning är också ansvarig för ditt barn. Som med barnet gör att du åldras ut vem som får pengarna. Har du gått före 1 oktober, 18 år, får du ?? 308 Försäkringskassan. Om du är under 18 år, då får du pengarna föräldrar.


Gratis utbildning Efter 08-09

Efter 08-09 läsåret, kommer skolan verkligen vara fri. Eftersom du inte behöver boken ännu mer för att köpa, men skolan gör det åt dig. Skolan kommer att få statliga pengar för att köpa böcker och ge till studenterna. Eftersom du kan egentligen bara tala om fria läroböcker.

När jag berättigade till gratis skola:

  • Du är en elev i grundskolan. Elever i vuxenutbildning och privat utbildning inte få gratis läroböcker
  • Om du vill ta emot för läsåret 09/08 själv pengar du ska vara på eller före 1 okt 2008 18. Dessa pengar sedan in på ditt eget konto
  • Om du inte är 18 år gammal den 1 oktober 2008 dina föräldrar för läsåret 09/08 ?? 308 emot.


Nackdel: Studenter utsläppsrätter kommer att minska

Studentens ersättning är uppdelad i två delar. En del är grundavdraget, har ingenting förändrats med detta. Den andra delen är tillägget. Dessa kan få om du uppfyller vissa villkor. Eftersom du för all din skola nästa år ?? 308 € får minskar bidraget. Hur mycket kommer att minska denna ersättning är inte helt klart. Det kommer förhoppningsvis att vara snabba beslut.
Denna ersättning måste göras för studenter. Du bör göra detta innan du fyllt 18 år, annars kommer du inte att få en aktie. Om du före den 1 oktober 18 år och du redan får en ersättning för skolan så har du också ?? 308 emot. Denna ersättning för bor hemma kan nå nästan 200 ?? om du har en ersättning. Det kommer därför att vara mindre, men det vore synd om du missar det. Om du befinner dig kan du fortfarande få mer pengar bor hemifrån.
Tips: Om du ännu inte ansökt om ersättning för skolan och din snart att vara 18? Sedan kan du gå till webbplatsen för ib grupp- och styrapplikationer.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha