Gratis nedladdning spel: Shareware, freeware och speldemos

Vollmar Lundgren Februari 28, 2016 Elektronisk 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
På Internet finns det väldigt många trevliga gratis spel för PC, kan du bara ladda ner. Många spel är även hämta den fullständiga versionen utan att du måste betala för det. Andra spel som du kan i viss mån fritt dela med andra. Även många spelbara demos. Du kan bli ett helt nytt spel gratis prövningar för ett antal nivåer eller en viss tid utan att du ens behöva betala något för det. Gratis nedladdningsbara spel?

Freeware: Fullständig version av spelet helt gratis

Freeware är en typ av programvara som är gratis att ladda ner. När ett spel i kategorin passar freeware, kan du göra det vanligen i den fullständiga versionen för obegränsad tid gratis nedladdning, använda och distribuera. Typiskt kan denna programvara inte användas för kommersiella ändamål, men du kan personligen mycket användning av det som du vill.
När freeware kan innebära spel och spel som avsiktligt är utformade för att delas ut gratis. Till exempel finns det spel i vilka reklam för produkter. Det finns också spel som någonsin har erbjudits en avgift men är nu relativt lite äldre, så det finns nu liknande men mer nya spel som finns på marknaden. Ofta sedan beslutade detta lite mer föråldrade spel gratis för allmänheten.

Shareware version av ett spel, som kan laddas ner och delas med andra

Ofta shareware inte den fullständiga versionen av ett spel eller så kan du använda ett spel för en viss tid för att träffa dem och se om du gillar det. Syftet med shareware är att spela för att uppmärksamma er och ge dig möjlighet att spela utan att behöva köpa den omedelbart till nominellt värde.
Det kan vara så att du kan ladda ner spelet gratis, men att av de totalt 30 nivåer bara 10 för dess tillgängliga i shareware versionen. När du köper spelet därefter får du tillgång till den fullständiga versionen med alla funktioner som kommer med det. Det kan också vara så att du får den fullständiga versionen av spelet tillgängliga för dig, men du är bara en vecka eller ens en timme kan prova gratis.
Du är inte på annat sätt fäst i ett sådant spel, om du laddar ner det gratis. Spelet i sig är inaktiv över tid eller om du har uppnått det maximala antalet nivåer som är tillgängliga för dig på den specifika versionen. Sedan kan du bestämma om du gillar spelet nog att faktiskt komma in i köpet av den fulla versionen.
Eftersom shareware inte riktigt matcha den fullständiga och licensierad version av ett spel, du kan också bara gratis shareware spel med andra. Det är där namnet "shareware" från. Egentligen är shareware en form av reklam av tillverkaren för hela produkten.

Spelbar demo eller spel demo: Andel av de senaste spelen som du kan prova gratis

Egentligen en spelbar demoversion av ett spel ett slags förhandsvisning av en nyutgiven spel. Det är liten skillnad mellan användaren shareware och en spelbar demo av ett spel. Men tekniskt sett, det finns en skillnad: Med shareware du har laddat ner hela spelet, men du bara få tillgång till den fullständiga versionen om du betala köpeskillingen. Du har inte spelet du redan har i din ägo så egentligen bara behöva uppgradera, vad du gör genom att betala.
När en spelbar demo finns det dock fråga om en fristående version av ett spel. Du måste köpa spelet isär för att få den fullständiga versionen och demo själv är inte att uppgradera till den fullständiga versionen. Du ser ofta spelbara demos för spel, som vanligtvis finns på en skiva eller skiva. Tänk på Playstation 2 eller 3 spel. I en tidning hittar du en del av visar demoversionen av ett spel och när du hittar spelet kan du köpa den fulla versionen i butiken kul.
Utom spelbara demos finns också icke-spelbara demoversioner av spel. Vad du ser då får är mer som en video där du klipp från spelet eller historien bakom den kommer att visas. Men du kan inte interagera med striden där för spelet att faktiskt spela.
Denna variant av en demoversion som du ofta ser när det riktiga spelet ännu inte i butikerna. Det har faktiskt varit en sorts förhandstitt på ett spel som ännu inte har gjorts, men som du redan har sett en smak blir.

Var kan jag ladda ner gratis spel eller spel?

På flera ställen på internet som du kan shareware, freeware och speldemos hämtas kostnadsfritt. Du kan ha kul med fullständig eller partiell version av de mest attraktiva spel. Kontrollera alltid att du skyddar din dator med ett bra antivirusprogram, så att du inte av misstag en trojansk häst för att ta in under hämtningen men egentligen inga problem, du är fri att njuta av de bästa spelen.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha