Gratis ladda ner filmer och musik med Google

Bernhadina Jernberg December 26, 2015 Elektronisk 14 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Visste du att du är en hel del filmer och musik kan laddas ner från webben? Förutom att vara en källa till information erbjuder många webbplatser avsiktligt eller oavsiktligt filer som du kan ladda ner till. I den här artikeln, jag ska visa dig hur du laddar ner filer från en av de mest kända delar av Internet.

Information

Den nederländska lagen tillåter dig att göra en kopia av ett upphovsrättsskyddat verk. Resultatet av detta är att du kan ladda ner en film eller CD från Internet, så länge du vill men det gör för eget bruk. Även om det spelar ingen roll om det är olagligt eller inte. Leverantören av filer är i strid, men det är det i vissa fall helt ovetande om. För lagen spelar ingen roll: distribuera är straffbart och det kanske inte. Exemplet att underhållningsbranschen ofta har använt bilden av en fattig konstnär som måste arbeta hårt för att få en CD och är nu inte betalas, medan du fortfarande kan njuta av sina ansträngningar. Jag kan bara beskriva den rättsliga ramen så att du kan avgöra om du hämtar eller inte.

Google-sökning

Google är inte för inte som den mest populära sökmotorn, levererar de mest och bäst resultat. För musik och filmer, är dock annorlunda. Om du inte letar efter den exakta filnamnet, men i namnet på artisten eller filmen, kommer du snart vara ute på webbplatser som behandlar ämnet, men det är inget att hämta. För att hitta musik, måste du anpassade sökningar där.

Hitta med Google

Sökmotorerna av Google gå normalt genom en hel webbplats och index allt de hittar. En webmaster kan peka på flera undvika allt indexeras. En möjlighet är att placera en robots.txt-fil med instruktioner för motorn på vilka delar det kan mappas och som inte är det. En annan vanlig metod blockerar avskärmning av mappar. Men det finns många webbansvariga som inte har ost ätit em det blir helt öppen. Filerna är inte omedelbart synliga, men en sökmotor som Google indexerar dem ändå. Genom att söka smart, kan du också hitta dessa filer. En oskyddad mappen innehåller nästan alltid orden "index" och "Senast ändrad". Genom att lägga dessa termer på din fråga, är chansen att du oskyddade mappar - även kallade öppna kataloger - kan besöka på en webbserver. Kommersiella webbplatser som erbjuder musik men detta igenom.

Musik sökning med Google

Starta din webbläsare och gå till Googles startsida, fyll i nu som sökord: "intitle: '' index för '' 'Senast ändrad' 'mp3" utan början och slut citat huggande. Du söker efter sidor i titel index eller har stå och var på själva sidan "senast uppdaterad" och "mp3" tillstånd. Detta ger en betydande mängd av sökresultat. Klicka på några länkar för att kontrollera resultaten. Du märker förmodligen att de inte alla lika bra. Anledningen är att webmasters brukar göra sig av med stora mängder data och då fortfarande dra ner affären. Så det är bara en fråga om att försöka.

Filtrera sökning med Google

Nu sökandet efter öppna kataloger under bältet, är det dags för the real thing: en riktad söka efter filer på din favoritartist eller film du vill. Detta är en enkel förlängning av den tidigare sökningen. I sökraden på Google, skriv igen i "intitle: '' index för 'senast uppdaterad" "i, plus namnet på band eller artist du letar efter. Precis som du är en vanlig sökning oftast flera gånger för att prova innan du får rätt resultat, vilket även gäller sökandet efter öppna kataloger. Det är bara en fråga om att försöka tills du får rätt resultat. Eric kan laddas ner gratis. Bekvämt :-) det kostar ingenting alls än
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (5)
Börje Lundmark
  Like 0   Dislike 2

Mycket praktiskt makelijk och en annan, mycket snabbt, jag skulle inte vet bättre

Dea Axelsson
  Like 4   Dislike 2

 Frank VermaenenHet är så här: Du kan vara ett upphovsrättsskyddat verk "som du har köpt en kopia för att fungera som en" backup "i fall det skulle bli det ursprungliga felet .--------------- -------------------------------------------------- ------------ Ja, det gör de att här också? De använder nätet för att kopiera något så att de senare kan användas vid verlies.Wie eller vad förbjuder oss att använda webben som en lagringsenhet?

Gottfrid Moller
  Like 0   Dislike 1

Ni säger att ni inte får kopiera upphovsrättsligt skyddade verk för personligt bruk. Detta är helt slits ur sitt sammanhang och i själva verket rent falsk information. Det är så här: Du kan vara ett upphovsrättsskyddat verk "som du har köpt en kopia för att fungera som en" backup "om den ursprungliga misslyckas. :-p

Anabell Gyllenhaal
  Like 4   Dislike 1

Det kommer att vara trevligt om det bekvämt och inte är på engelska, tack

Babetta Lagerlöf
  Like 0   Dislike 0

På du kan hitta ett stort utbud av filmer som du kan titta utan att ladda ner men också kan bara ladda ner den och bränna den till en skiva.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha