Granska Petite Anglaise ?? Catherine Sanderson

Zarah Jakobsson Juli 12, 2016 Miscellanea 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nu Internet och bloggar som av denna tid kunde inte undgå att komma till en roman om. Petite Anglaise är en kärlekshistoria som passar på den tiden. Vad som började som en oskyldig blogg för att skriva frustration, slutade i ett helt nytt liv. Catherine Sanderson översatte hennes verkliga erfarenheter med sin blogg i denna bok.

Vad boken handlar om

Boken ?? Petite Anglaise ?? börjar med Catherine Sanderson, en brittisk froncofiel, flyttar till hennes älskade staden Paris. Hon börjar det ett nytt liv i ett litet, dragig rum och lever genom att ge engelska konversationskurser. Hon träffade sin blivande man genom en vän. Mr Groda och de snabbt gå ihop.
Om den faktiska historien börjar hans och Mr. Petite Groda gift och har en dotter grodyngeln som är ett år i början av boken. Stressen äktenskapet är en petite lite utanför. Hon bor den berömda Paris Metro-Boulot-Dodo liv. ?? På morgonen tar hon grodyngeln Tata, barnvakt, går hon till sitt arbete, ?? kväll för att ta sin dotter tillbaka hem och gå i vila efter att ha ätit. Förhållandet mellan Petite och Mr. Frog är inte heller längre lika spännande som någonsin.
Petite som ett meddelande läsa på bloggar de är nyfikna. Hon går även peta runt på internet och är entusiastisk. Hon bestämde sig för att även starta en blogg. I början, detta harmlöst med vilken nivå meddelanden, men snart låta dem titta på hennes läsare i hennes liv. Hon bygger en ny digital vänner och även talar i verkliga livet med dem. En av dessa digitala vänner är James, där hon känner sig mer än för andra läsare. En anställning kommer att resultera i en våldsam affär och slutligen en uppdelning i förhållandet mellan Petite och Mr. Groda.

Bedömning

Hur man läser den här historien kommer att sluta sig. Boken, vars titel härstammar från NICNAME av författaren på hennes blogg är definitivt rekommenderas. En kärlekshistoria på ett mycket modernt sätt. Dessutom kan du ta en titt in i världen av en ivrig bloggare, för vilka det finns en hel ny värld ännu inte är bekant med. Du får omedelbar känsla att starta själv en blogg. Men varnas! Catherine Sanderson småningom förlorade sitt jobb genom hennes blogg.
Förutom boken kan du också läsa bloggen själv. På kan du fortfarande läsa alla meddelanden av tiden vad boken handlar om. Boken är definitivt ett bra komplement. Häri inte kopiera meddelanden på bloggen, men historien berättas runt den. En smidig stilistisk som är lätt att läsa. Kort sagt, så läs!
Obs: Speciellt för parijsofielen detta är en mycket trevlig bok
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha