Granska Parapara japanska restaurang i Lelystad

Parapara Allt du kan äta Japansk restaurang är en ny restaurang i centrala Lelystad. Det är en charmig restaurang där du kan fritt full av mat till sushi och andra asiatiska rätter.

Allt du kan äta

I Parapara arbeta med alla du kan äta princip. Detta innebär att du i två timmar och femton minuter för en fast pris kan beställa någon maträtt på menyn. Du kan välja mellan mer än 80 rätter. Drinkar och desserter kommer fortfarande på toppen av det fasta priset.

Äta med ätpinnar

I grund och botten, äts med pinnar, som det anstår japansk mat. Men om du fortfarande är osäker på vad det handlar om att äta med pinnar är heller inga problem att få en kniv och gaffel.
Sushi några av de mer än 80 rätter

Systemet

Det finns fem omgångar. Per runda varje människa måste välja fem rätter och kryssa på en karta. Du är helt gratis i ditt val. Så du kan börja med en soppa, du verkligen kan röka direkt sushi, sallader och varma rätter. Rätter serveras på mitt bordet, och alla lägger beställda rätter på sin egen styrelse, om man äter rätter tillsammans.
Det är viktigt att du bara beställa vad du faktiskt äter. Parapara är faktiskt en allt du kan äta restaurang, det betyder inte att det skulle helt enkelt vara att slösa mat. Äter du rätter som beställts inte, kommer de att debiteras utöver det fasta priset. För Sushi ?? s som inte förbrukas, betalar du först - och för andra rätter 2, -.
Du kan också bara starta en ny omgång som rätter från förra omgången alls.

Vegetarian

Även om det är vegetarianer i gruppen är Parapara ett bra val. Det finns flera vegetariska sushi ?? s vinst och även bland de varma rätterna, det finns gott om vegetariska alternativ. De är också tydligt markerade på kartan.

Egen erfarenhet

Parapara rekommenderas starkt. Jag har redan läckra ätit det flera gånger. Servitörer är mycket vänlig. Rätter är nyberedda och smakar gott. Till skillnad från andra japanska Allt du kan äta restauranger som jag har besökt, alla rätter som du kryssa på kartan faktiskt serveras.
Dessutom gör du när du har fyllt i på kartan som rätter som du vill få nästa omgång, för att inte länge vänta tills kortet plockas upp, behöver du inte känner att du är bortglömda.
Parapara erbjuder äntligen tillräckligt alternativ för människor som inte riktigt gillar sushi. Menyn erbjuder alla typer av vegetabiliska, fisk eller kötträtter, där du får fem kurser så full av dem. Även rätter ser inte mycket stora, och du kan förvänta dig i början att du får fem rundor så full, många människor efter den tredje omgången redan mättade!

Läge

Parapara är en ny restaurang, öppnade i januari 2012. Det är beläget i centrum av Lelystad. Adressen är Agorahof 15.
(0)
(0)

Kommentarer - 4

Jag har ätit här många gånger, det här är min favorit sushi restaurang! Därför håller inte helt med de negativa saker som sagt om denna restaurang worden.Het Maten är alltid färska, läckra, snyggt presenterade och det blir super snabbt kommer till dig. Priset för att äta AYCE här egentligen är väldigt söt och på grund av priset och kvaliteten på maten jag ska vara här vaak.Het restaurang är aldrig överbelastad och är mycket snyggt inredda. Servitörer är artig och står fast för dig klaar.Klagen om att du inte "verkligt obegränsad" jag personligen kan äta riktigt intetsägande och snål. Det kan vara så att du får en ny order på andra AYCE tält om du har en äldre fullt, men jag har ätit på någon restaurang så långt som gör detta. Om du ofta äter sushi, du vet precis var du står, eftersom nästan alla restauranger använder samma metod; du får 5 objekt per runda, i över fem omgångar. Detta är för övrigt prydligt markerade på kartan och du kan bara bestellijst.Je bra fullständig måltid på denna restaurang så Parapara keep it up!

På 13-02-15 är mat. Men att "Allt du kan äta" koncept kan vara hemma här. Upp till fem rundor per rundor upp fem rätter per person. Jag tycker att det är synd att restauranger ta över konceptet, och sedan köra det fel. Oavsett om Shabu Shabu eller Sumo, jag har aldrig haft några problem som jag vill ha en 6: e omgången eller inte. Efter 5: e omgången får du bara en ny kaart.Bij Parapara få höra något, om du frågar där kortet är, du får höra vackra, "ja fem omgångar är avslutade, normala människor hela tre rundor," så vi var onormala människor. Och när frågade en annan servitris får du höra "ja det är inte obegränsad, det är inte allt du kan äta", men vad jag har läst i stora bokstäver under ditt namn? "oh yeah sedan ringa jag som en annan kollega, som för övrigt efter 15 min fortfarande inte har kommit. I slutändan jag betalade bara notan och jag gick därifrån. Inget mer ParaParaKortom maten är bra, men tjänsten är svårt att hitta

Mysigt med 8 personer vid bordet är tatami middagar. Mycket speciella verkligen japanska, och rätter är läcker och om du vill kan du precis som japanska människor äter med fingrarna. Detta gör restaurangen så speciellt. Nu finns det ett specialerbjudande från söndag till onsdag med trevlig rabatt och torsdag till zaterdag.Jun så genom hälsning Ailan

Detta är en fin restaurang med en trevlig uitstraling.De rätter är läckra och tjänsten är bra och du vriendelijk.wil roligt och välsmakande japansk mat är detta det bästa för mig i omgeving.pieter

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också