Granska Denna film Ratta in Tomorrow ?? ?? Peter Falk

Peter Falk Columbo någon vet om sin skapelse på tv. En roll som manår framgångsrikt insisterade. På den stora skärmen var han också sett regelbundet. Ratta in morgondagens från 1990-talet så ?? s exempel. Det är från 1927 och har slutat som skådespelare.

Story

Filmen utspelar sig på 50-talet i den djupa södern i USA. Landet är återigen under uppbyggnad och en lokal radiostation, som drivs av en trevlig man med ett slags multipel personlighet komplex, vill öka lyssnings siffror kända för att binda hans radiostation. Han kan göra det genom författaren av radioteater, eftersom han har ett team av spelare för radio spela, men är lika ingen författare. Författaren verkar vara en främmande man, så Peter Falk, som uttrycka det milt har en konstig arbetsmetod. Men radiostationen har också en ung, ambitiös journalist. En pojke, som spelas av Keanu Reeves, som fortfarande måste lära sig en hel del, men vill bli tagen på allvar.
Som ung journalist, hans faster gå för att komma ut från stationen, flera gånger frånskild kvinna tycks utöva en dragning på journalisten. Barbara Hershey spelar roll och är mycket äldre än journalist, men det visar mellan journalisten och moster med äktenskapet ändå skapa något.
Konflikt
Samtidigt har radion spela författaren kom och när den snäpper upp skrivmaskinen av journalisten, de män har en omedelbar konflikt. Reeves verkar fortfarande ha vördnad för mannen och lät honom få skrivmaskinen och det är en konstig relation mellan de två män.
Radiopjäs
Om förhållandet mellan journalisten och moster utvecklar, också utvecklat den nya radiopjäs. Mannen vill ha allt så verkligt som möjligt, och så det ?? ibland retande ?? metoder. Om han har någon tid att hitta nya damm ?? ?? för hans radiopjäser, springer han mot de amorösa äventyr journalisten. Han bestämmer sig för att hjälpa honom, eller så tänker han göra. Förhållandet verkar ganska helt fel att gå, men det visar sig perfekt material för hans radiopjäs.
Om han har lagt alla på fel fot och hans radiopjäs riskerar att gå fel och även förhållandet mellan journalisten och moster genom äktenskap, vet han vända processen på ett överraskande sätt. En överraskande slut.

Översynen

Regisserad av John Amiel och producerad av John Fiedler och Mark Tarlov, denna film från 1990 trevligt. Det omfattar hela lite. Filmen visade det året stod fortfarande för en av de roligaste filmerna, men det kan också liten effekt av humor i Hollywood samma år.
Spelarna och berättelse
Peter Falk får sitt eget sätt radio spela författaren ner, men den finess som han ger till sin roll som Columbo vet att han bara inte ge denna roll. Natuurlik detta är också bristen fördjupas historien, men en stark huvudperson kan ge mer kropp till här ändå.
Keanu Reeves spelar den unga, ambitiösa men också något corniness journalisten Barbara Hershey och snygg och några slutty-utseende faster genom äktenskap. Den fåniga aspekten av den roll Reeves slocknar väl, eftersom han får fler filmer tillsammans, men det är för pojkaktig och övertygande att han också är moster verkligen verkligen gillar. Detta bör vara tydligt från berättelsen, men han är inte särskilt övertygande i detta. Hershey moster ger tolkningen som har fått den roll den. Hon sätter moster från början tydligt och övertygande.
Som nämnts tidigare, det är en trevlig film med komiska stunder för säker, men det är inte en riktig skrik.
Filmen är för uthyrning och till salu på DVD.
Biografi Keanu Reeves
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha