Grå starr åtgärda med närings- och medicinalväxter

Verner Heidenstam Februari 29, 2016 Hälsa 72 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Glaukom är något annat än grå starr. Tidigare glaukom som kallas "gröna STAAR" men detta namn är så förvirrande att läkare inte vill använda. Glaukom är ökat tryck och en minskad förekomst av nervceller bakom näthinnan och grå starr är en grumling av ögats lins. Hos små barn, är linsen helt klar och genomskinlig. Som en blir äldre, finns det en ökad risk för en grumlig lins. Dessa opaciteter ger en mindre skarp bild. Om symptomen är så höga att synen märk avtar, kallas det grå starr.
Kataraktkirurgi

Innehåll:

 • Kataraktkirurgi
 • Varför katarakt är vanligare i tropikerna
 • Symtom katarakter
 • Regelbunden behandling grå starr
 • Ögonlinsbyte
 • Förhindra grå starr
 • Tabell mat och medicinalväxter med grå starr

Kataraktkirurgi

Grå starr kan förhindras med användning av rätt örter. Katarakt är inte ett allvarligt tillstånd. Med en starroperation, som är bland de mest enkla kirurgiska ingrepp, kan katarakt fastställas. I Nederländerna i början av 21-talet utförde 40.000 gråstarroperationer per år. Kvinnor är oftare opererats för grå starr än män. Detta beror på den genomsnittliga åldern för kvinnor är något högre med den. Grå starr är verkligen en sjukdom som i genomsnitt gått stärkt med stigande ålder. Bland personer över 60 år är den vanligaste grå starr ögonsjukdom.

Varför katarakt är vanligare i tropikerna

Katarakt är vanligare i tropikerna än i länder som ligger närmare den norra eller södra Pole. Forskarna misstänker att det har något att göra med det ultravioletta ljus som finns mer i tropikerna. En annan orsak till grå starr är en ögoninfektion. Katarakt är också en bieffekt av vissa läkemedel. Vidare kan katarakter vara resultatet av en metabolisk störning. Detta har att göra med det faktum att det finns nerver som löper direkt från levern till ögat. En sjukdom i levern kan leda till en ögonsjukdom.

Symtom katarakter

Eftersom grå starr är vanliga i hög ålder, är det också kallas senil katarakt. De verkliga klagomål om försämrad syn börjar ofta runt sjuttionde levnadsåret. Inte varje patient upplever grå starr samma. Det kan hända att någon med en mild form av grumlig lins stark laddning men att någon med grå starr accepterar sin situation och utan alltför många problem lever vidare. Katarakt är ingen inflammation och aldrig leder till smärta i ögat. STAAR har några specifika fenomen. När någon från nedsatt syn på ett annat sätt. Möjliga symtom är:
Spädbarn med grå starr
 • Kan inte stå starkt ljus
 • Dubbelseende
 • Har svårt att läsa
 • Inte känna igen ansikten på distans
 • Inte titta på TV
Alla dessa symtom är inte specifika för grå starr. De kan ha att göra med behovet av ett par nya glasögon. Dessutom kan glaukom orsaka. När en läkare misstänker att det finns katarakt, skickar han patienten till en ögonläkare. Dessa kan med speciella verktyg, såsom en spaltlampa, för att undersöka patienten.

Regelbunden behandling grå starr

Katarakt kan grovt säga de tre metoderna omfattas:
 • Med en operation
 • Med glasögon
 • Med medicinalväxter.
Enligt konventionell medicin grå starr kan behandlas med läkemedel. Vissa former av grå starr kan behandlas med ett par glasögon, även om att detta är en tillfällig åtgärd. Vad många inte vet är att det finns flera medicinalväxter som kan korrigera grå starr. Den mest kända medicinalväxt är kanske cannabis. Personer som använder cannabis dagligen kommer aldrig att få grå starr. Det är inte en bra läkemedel för människor som inte har något att göra med marijuanaanvändning. Cannabis har för många biverkningar. Weed för medicinskt bruk utgör alltså problem. Detta förhindrar ogräs katarakt är snarare en trevlig perk för personer som röker dope än att erbjuda den helande potential för människor med grå starr.
Närbild ögat med grå starr

Ögonlinsbyte

I en operation, är hornhinnan snittas och linsen tas ut för att ersättas av en artificiell lins. Ibland är det vibreras bryts den grumliga kristallinsen via ett speciellt instrument, varefter den sugs genom en öppning på 2 mm. Kataraktkirurgi är en relativt liten förfarande som kan hanteras med ett lokalbedövningsmedel. I en av 100 fall, kataraktkirurgi fel med resultatet att sikten är värre än tidigare.
Personer med grå starr får inte använda Otrivin nässpray enligt bipacksedel Otrivin.

Förhindra grå starr

Frågan är om det inte är bättre till ögat i syfte att förhindra de grå starr. Du kan med vissa medicinalväxter, även om konventionell medicin rapporter som grå starr kan inte förhindras. Kataraktkirurgi är oftast den sista operationen på ögat. Ofta efter flera månader eller år, som måste göras på nytt eftersom det inte finns en intervention igen finns det dimsyn. I många fall är linskapseln grumlade. Återigen kan detta igen lösas med en relativt enkel kirurgisk laserbehandling. Efter nästan alla gråstarroperationer patienten behöver en tid NSAID. Dessa antiinflammatoriska läkemedel verkar på kort sikt bra men nästan alltid påverka magslemhinnan och tarmslemhinnan till. Som ett resultat kan det vara ökad permeabilitet eller genomsläpplighet i tarmarna uppstår som kan leda till en mängd olika sjukdomar. brukar hitta biverkningar av NSAID plats endast efter att ha tagit en viss tid har stoppats. Kroppen gör nämligen lång tid att reparera de skador som orsakats av denna antiinflammatoriska. På detta sätt problem som uppstår efter avslutad av NSAID-användning är sällan relaterade till dessa läkemedel.

Tabell mat och medicinalväxter med grå starr

Med makt eller medicinalväxter kan bota och förebygga grå starr. Näring kan användas dagligen som ett komplement till din vanliga måltid men helande växter bäst i samråd med ett växtbaserat terapeut eller natur läkare.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha