Gothic: Kläder

Det finns inget mer imponerande än klädsel av den gotiska. Eller e-posta den att erkänna det eller inte, är det alltid imponerande att titta på. Det finns människor som ens gå till särskilda gotiskt / fantasy mässor för att se pompa och ståt där eller att fotografera där. Även här skiljer många olika stilar från varandra, och varje stil har sina egna särdrag. Kläderna, frisyr och make-up är ofta tolkas som ett uttryck för känslan. Detta eftersom du kan förlora din kreativitet. Följande stilarna är vanliga:

Medeltida / renässans Gothic

Detta är den vanligaste stilen. Typiskt medeltida klänningar korsetter, kjolar, hoop klänningar. De män oftast bära blusar med massor av volanger, ibland i kombination med en lång svart kappa. Ärmarna av både män och kvinnor gå ut brett. Ett ämne som ofta används i den här stilen sammet, men ofta spetsar, tyll, voile och velour. Bland de kläder som bärs ofta spetsiga skor och höga snörkängor, men du kan se att under de senaste åren fler och fler människor också kombinerar stil med dessa "lådor" eller variationer därav.
Håret av både män och kvinnor är oftast lång och svart. Den makeup är ofta en blek stiftelse i kombination med svart ögonskugga och läppar. Silversmycken och chokers gjord av sammet eller spets är ofta bärs. Denna stil kommer från medeltiden och den brittiska viktorianska eran.

Cyberpunk / cyber gotisk stil

Detta är ett slående stil, gjordes eftersom det finns flera användningsområden för färg, PVC och gummi. Dessutom, vadderat tyger, fisknät och netshirts mycket typiska för den här stilen. Kläderna sig snart, kort och lockande. När det gäller färg neonfärger är i huvudsak svart kombineras.
Skorna slitna ofta har stora spännen och hög platåskor, och är ofta slitna ljusa färger i smink. Håret är ofta gjorda av flätade dreads i neonfärger. Om smycken används ofta med spikar chokers i läder / metall eller färger.

Fairy goth stil

Denna stil härrör från cyber gotisk stil, och är också ofta klassificeras här. Fairy goth stil fått sitt namn till det som stilen är inspirerad, den sagovärlden. Var ljusa färger och blanka tyger som används och används en hel del glitter och tillbehör som vingar. Den makeup är mycket färg och även i huvudsak glittrar, allt som allt en saga helt.

Gothic Lolita

Detta är en stil som är mycket populär särskilt i Japan. Bärare av den här stilen ser ut porslinsdockor. Denna stil kom till liv i 1999 som ett slags Alice i Underlandet-stil. Kläderna kännetecknas av korta klänningar med massor av underkjolar, volanger, spetsar, rosor och andra krusiduller. ofta hairdress med massor av volanger, kanter, sida, sånt. Vad som också används i stor utsträckning är jordgubbar, körsbär, etc. på kläder och parasoller. Stövlarna de bär har höga sulor och / eller höga klackar.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

En mycket trevlig artikel, Tarja. Eftersom min dotter för några år sedan hade en gotisk period, jag är ansluten. Självhjälp jag vet inte, men jag tror att det är vackert! Speciellt de medeltida och viktoriansk utseende kläder har min uppmärksamhet. Härliga människor njuta fullt ut av sig själva i vad de finner vackra. Nyligen jag publicerade skräckroman The Dark pakten, där gotisk spelar en undanskymd roll. Inspirationen kom från den fantastiska svart gotisk klänning som egentligen bara var tvungen att ha min dotter. Med rätta så kreativ!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha