Google Buzz Google användning

Google Buzz är ett nytt exempel på marknaden för sociala nätverksverktyg. Naturligtvis rör Google på denna marknad, och med miljontals Gmail-användare runt om i världen och också en av tusentals Google telefon användare, är det inte svårt att föra denna produkt till mannen. Vad kan du göra med Google Buzz och vilka andra verktyg integreras?

Vad är Google Buzz?

Google Buzz är ett verktyg för sociala nätverk och meddelandetjänster. Google Buzz används av en av de mest populära e-postleverantörer i världen, lyckades också av Gmail. Det är automatiskt integrerade och därför så beschikbaaar för varje Gmail-användare. Via Google Buzz kan du dela utbyta länkar, bilder och videoklipp med dina kontakter, och naturligtvis bara skicka enkla budskap. Meddelandena kommer i en särskild låda, så att de är tydligt onderschieden av din vanliga e-post.
Google Buzz kan du varje inlägg du gör för att ange vem som får se den. En bild kan delas med en person, ett par eller alla dina kontakter, eller till och med personer utanför din adressbok. Det ser ut som ett försök från Google att kopplas ihop med alla nya trender på Internet och kommunikationsområdet. Du kan se det här också, men lyckligtvis alla integreras i befintliga program i stället för att försöka skapa sin egen version av alla kända verktyg. Känd som den potentiella positiva eller negatieg uppskattar ett visst objekt är också tagit.

Vilka program har integrerats i Google Buzz

Ett antal Internet-verktyg nu åtnjuter gott rykte och popularitet är integrerade i Buzz, även verktyg som inte är Google själva. De är följande verktyg:
  • Picasa
  • Flickr
  • Google Reader
  • YouTube
  • Blogger
  • Friend
  • identi.ca
  • Twitter
  • Orkut

Mobila versionen av Google Buzz

När du idag introducerar ett nytt verktyg som du inte kan leva utan en mobil version. Har du en mobiltelefon som stödjer användningen av Google Buzz, så dina alternativ är lite längre. Buzz är nämligen ge din plats vid den tidpunkten. Kan du nå inne i Google Latitude-position delningstjänst är självgående en plats, Buzz tvingar dig att använda ditt riktiga plats.
Den mobila versionen av Buzz använder Google Maps, så det måste vara installerat på din telefon. För att kunna använda det måste du ha en telefon med Android 1.6 eller högre, iOS, Windows Mobile, Openwave, eller S60.

Problem med integritet

Google Buzz har upprepade gånger varit negativ i nyheterna på grund av oro för användarnas integritet. Den aanteigingen är mer eller mindre densamma som riktar sig till Facebook, och har att göra med länk till Gmail. När du använder båda programmen och särskilda kontakter skickas regelbundet, då den personen är automatiskt en av dina Buzz kontakter. En stämningsansökan lämnades in om detta är lämpligt i september 2010. Sekretessinställningar har redan ändrats av Google.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha