Ögonbryn bestämmer ansiktet

Ögonbrynen ger ansiktet uttryck så mycket och ändå gör att många kvinnor är vackra, men tar ögonbrynen inte gå dit. Förutom att det finns kvinnor som inte är medvetna om, det finns också en hel del kvinnor som inte vet hur man gör ögonbrynen vackert. Ändå kan det på ett enkelt sätt.

Form

Not tre saker som avgör formen av ögonbrynet.
  • Det börjar vid formen. Där du ?? storlek ?? ta med en penna vinkelrät att lägga längs näsan upp. I början av pannan är där den hittar ögonbrynspenna.
  • Lägg samma penna snett över kinden, näsan och längs utsidan av ögat. Pennan som det ögna längs pannan, är slutet på ögonbrynet.
  • Titta rakt fram och sätta en penna exakt på mittpunkten. Det där den vidrör ögonbryn penna är den högsta punkten.

Att leverera

Tolkningen har att göra med mode, personliga preferenser och vad du faktiskt har att ögonbryn hår. Fördelen är att alla fall som nämns, ?? att lösa ?? vara, om det inte ser ut som du vill ha det.
Epilera försiktiga
Många en kvinna har varit mycket entusiastiska i sina yngre år med plockning, om så bara för ett tag mycket tunna linjer har varit på modet. Men om du gör det mycket entusiastiskt till håret över tiden inte alls eller bara delvis tillbaka. Och om du vill den naturliga formen tillbaka igen eftersom du kommer att finna det vackrare eller för att det än mode set igen, har du ett problem.
Men det finns flera lösningar.
Lösningar för hela ögonbryn
Den mest kända är-signering med en ögonbrynspenna. Vi ser också allt oftare en pulver ögonbryn. Detta har främst att göra med det faktum att blyertsteckning biter ofta kommer över högt och pulver som är mjukare. Dessutom har många kvinnor tycker det lättare än en penna. Du kan också tatuerade formuläret. Detta är fortfarande ett par år och gå hit till specialist. Det är en känslig och fel är verkligen fel. Och den senaste är hårtransplantation. Egentligen inte annorlunda eftersom skallighet mannen som vill ha henne tillbaka. Mängden är bara mycket mindre, du är så redo snabbare, men du har en nackdel med det här alternativet. Hår som är planerad fortsätter att växa ?? och att detta sker även om det sitter på plats av ögonbrynen. Bara bra att hålla med saxen.
Färg
Formen okej, men inte färgen? Detta är enklare att lösa med färg. Special ögonbryn och ögonfransar används för ögonbrynen och du måste upprepa efter några veckor. Hennes panna är verkligen ersätts av nya hår.
Ofta du kommer med en gammal mascara är också en lång väg att uppdatera färgen lite.

Modell

Modellen du bestämmer själv, men meddela om du inte har någon kunskap om. När allt kommer omkring, ögonbrynen är mycket viktigt att ditt ansikte. Har du vackra fullt ögonbryn, de bara få lite i form med en modeleergel. Gelerna liknar mascara containrar är bara ämnet öppet och håller formen tight. Med varmt vatten skölja ut.

Slutligen

Ögonbrynet ta in den dagliga rutinen av tvätt- och grooming, är faktiskt en bagatell. Kanske lite mer betoning på denna nyckelkomponent i ansiktet. Det gör det hela spektaklet.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha