Ögon lämnar Lasering

Det har funnits en tid, men fler och fler människor komma runt att få sina ögon lasered. Specialistläkare och specialister kan ge tillbaka till sina kunder sin normala syn igen. Denna teknik har utvecklats under årens lopp, utvecklats mycket, och under tiden, det finns många former för att låta den utföras verksamhet. Varje metod har sina fördelar och nackdelar. Det har funnits en tid, men fler och fler människor komma runt att få sina ögon lasered. Specialistläkare och specialister kan ge tillbaka till sina kunder sin normala syn igen. Denna teknik har utvecklats under årens lopp, utvecklats mycket, och under tiden, det finns många former för att låta den utföras verksamhet. Varje metod har sina fördelar och nackdelar.

Förklaring av Lasering

När en laser öga det inte ?? så många tror ?? till det yttersta skiktet av ögat, utan snarare till lagret under. Som ofta snabbt bryts ned och grumlig, så det ser mindre skarpa. För att komma till det lagret, kommer det övre skiktet måste ge tillfälligt passage. Det är ofta där det till stor del har betydelse för lasern öga behandling.

Metoder

Det finns flera sätt på vilka behandlingen kan äga rum. Till exempel föreligger den LASIK-metoden, i vilken en klaff är gjord av det övre skiktet av som kan vikas ned. Efter behandling, kan luckan sättas tillbaka igen och efter några dagar att bota den. Den Femtosecond metod är mycket lik denna metod. I detta fall är emellertid, annan utrustning som används för att göra en ännu tunnare flik.
Den Lasek metoden, det övre skiktet av hornhinnan med alkohol dränkts av. Till exempel kan den skjutas åt sidan. Efter behandlingen har utförts kan bytas ut igen lätt. Sedan är det Epi-Lasik metoden. Den enda skillnaden med LASIK-metoden är att detta behandlas endast det översta lagret av hornhinnan, som sedan ofta grumligheten är.
PRK är beslutsamma tillvägagångssättet, där det översta lagret av hörselnedsättning tas bort helt och hållet - igen med alkohol. Avsikten är att detta efter behandlingen i sig växer igen.

Populär metod

Lasik strategi av dessa metoder de mest populära. Där andra behandlingar vanligtvis så ?? s fem dagar ordinera vila, kan du göra allt igen på Lasik metoden efter en dag. Emellertid är nackdelen med denna metod att det inte är lämpliga för alla. Personer med torra ögon är i riskzonen för att inte kunna behandlas. Därför finns för undersökningar för att äga rum.

Kostnad för behandling

Kostnaden för en laserbehandling variera inom vida gränser. Numera finns det även all-inclusive-paket, med klienten från ?? 1500 kan lasered. Det finns också behandlingar från ?? 2000, - per öga, men priserna kan vara upp till ?? 7000, - och även ?? 10 tusen -
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Och vad händer om du har glaukom som mig? Gå sedan Lasering för?

Kära, I glaukom - en ögonsjukdom där synnerven är skadad - sina första medicinska laserbehandlingar behövs. Först när ögat därefter återinföras, kan en läkare att diskuteras förrän refraictaire behandlingar där synkorrigering kan worden.Vriendelijke hälsningar, Paul.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha