Golden tips om du behöver för att ge en presentation

Jetten Degermark Februari 29, 2016 Miscellanea 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Att tala inför publik ångest är nummer ett i världen. Rädsla för att tala inför publik är därmed högre än Arachnophobia. Som vi tycker nästan alla ännu mer skrämmande än en Tarantula på din hand. Varför är det så skrämmande? Folk är mycket rädd för att gå på för så många människor på en gång. De fruktar den dödliga dom av publiken. För om du står frossa och flämtar och skakar din röst, lukt publiken och får en att undra. Åtminstone är det vad du tänker ... Men är det verkligen så? Vad kan du göra för att vara självsäker och säker att ge din presentation? Här är de bästa tipsen ...

Tala som om du pratade med din bästa vän

Tips ett: prata som du brukade. Någon form av kommunikation är en svagare version av en på en konversation. Så ett brev, e-post, en video, ett möte, en levande TV-intervju och en presentation för en grupp eller en hel stadion full. Dessa är alla mindre variationer av en på en konversation. Om du håller det i åtanke och du står framför en grupp och pratar som att ha en konversation med en vän det hjälper till att få ut ditt budskap att slappna av.

Titta på din hållning, din röst och talhastighet

Tips två: "tala med auktoritet" någonstans i Best Kristi evangelium vara en bra idé, så titta på din hållning Stå rak med din haka upp, axlar tillbaka och prata lugnt låg och tydlig ........

 Andas långsamt och djupt genom näsan och andas genom munnen

Tips tre: Ta din penna och du luktar precis innan scenen går lätt på din penna eller reservoarpenna som om det vore en doftande ros. Din andning blir lugnare och du är omedelbart redo att gå.

Tala med övertygelse: fake det tills du gör det

Tips fyra: starta omedelbart med övertygelse. Det första slaget är halva slaget. Folk hör det eller om du har en vibrerande röst. Du får bättre direkt till nedgången i huset. Från och innehåll direkt med en rolig eller spännande eller intressant historia. Det verkar som om människor bättre lyssna på din presentation om den är gjuten i en berättande form ...

Giftigt Tarantula springer runt lös i zoo

"Hej, jag heter Marius och sista var min syster i Berlin zoo, och det de hade gått till spindlar. Då mot fönstret i Tarantula utnyttjas för att se om han flyttade, föll diamanten ner. Och skulle en dödligt giftig spindel strövar fritt och hoppa. skrikande, hon lämnade rummet och larmade väktarna i djurparken i sitt fattiga tyska. De stängde sedan Insectarium. Jisses vad hon var nervös. Nästan lika nervös som jag är nu. "
Du hämtar nu självironiskt lite tryck upp dina axlar. Så att du och din publik att skratta och bara slappna av. Isen är bruten. Huvudet är avstängd. Och uppmärksamhet är det alls. Detta är jättegott! Servering är roligt, speciellt om du har gjort det några gånger. Nerverna är lite mindre och du kan fokusera från och med nu på ditt budskap du vill förmedla.

Ett anförande som lästes vid Oscars är normalt

Tips fem: skriva ner ditt tal i förväg och sedan läsa upp på scenen. Det är vad så många människor och det fungerar bra. Ingen som älskar det. Obama läser också. Läs den hemma eller första gången högt. Som du kommer att höra historien verkligen. Chansen finns att du vill ändra lite här och där. Du vänja sig vid fasta tala inför publik och du håller via skriven text. Senare kan du alltid improvisera.

Tänk på vad du verkligen vill säga

Om du är oförberedd står på en scen, men vad som verkligen måste säga er, det är ett mycket bra sätt att hugga en perfekt historia. Detta är inte rätt för alla.
Har du modet och vill ha lite mer komma och känna dig själv bättre? Du kan också tala med frimodighet om vad du verkligen känner och tänker. Utan förberedelse och dig själv. Precis som du är.

Att tala inför publik ångest är nummer ett i världen

Tala inför publik människor att hitta ännu mer skrämmande än en tarantula på sina händer. Men när du är igenom det, kommer du att känna så bra. Vissa människor tror på strikt hållning. De går rakt igenom sina rädslor.

Omedelbart första gången i den djupa

Du plötsligt placeras utan förberedelse för en hall med 1000 professorer och du är oförberedda att tala för en timme. Är det verkligen det bästa sättet? För vissa, men för andra är det traumatiska. Om du inte lära sig simma dränka dig. Så inte första gången för en hel stadion, om du verkligen inte kan hantera. Detta kan få destruktiva konsekvenser. Men håller inte din rädsla. Kanske bara göra ändå. Och njuta av det. Och även vet dina egna svagheter ...

Slutligen

Om du inte glömmer för ett ögonblick att penna för att lukta precis innan du börjar, och omedelbart börja med en fin historia, kan det knappast gå fel. Observera att confoundingfaktorer och låt dig inte luras. Har du bara gå vilse? Ta dina noteringar. Du kan och du kommer bara att bli bättre. Men du måste våga det själv. Och göra ??
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha