Goeimoggel, hälsning

Att reklam som vertypingen inom en text skulle vara så populär var nog ingen väntat. Ändå är det goeiemoggel ?? ?? den nya flugan i Nederländerna. Det är i sig så populär att reklamen har vunnit Golden Loeki 2007.

Allmänt

Goeiemoggel fick bara en freckle 5 kiklo intvip. Sproetje? Jag kommer knetterbek dessa fräknar. Dis är de abdeling trans exploderar inte de abdeling sproedjes. Jag Roggel ff.
Detta är texten i den kommersiella KPN, genom ett SMS-meddelande en order kommer till ett företag. På ett humoristiskt sätt, som används för KPN att indikera att SMS språket styr våra liv.

Andra korruption av Goodmorning

Korruptionen i det vanliga ?? ?? god morgon har redan hänt flera gånger tidigare. Det var författaren Remco Campert att god morgon 1986 när även urarta till goedegommel ?? ??. Han gjorde detta i sin berättelse ?? Till zoens ??. SMS ordet de visste när de inte ens, än mindre att den användes.
TV-programmet Jiskefet ?? ??, som används som en variant på ordet god morgon god morgon ?? ??. Det är fortfarande används här och där i det holländska språket.

Goeiemoggel i Nederländerna

 • Denna annons KPN som sänds under 2007, är en av de vertyping god morgon i ett textmeddelande. Resultatet av denna reklam är att i Nederländerna ?? goeiemoggel ?? nästan dagliga språket har lett både på arbetsplatsen och utanför.

 • Även Princess Laurentien vid öppnandet av jubileet Congress Society vårt språk, ändrade sitt tal i den sista språkutvecklingen i Nederländerna. Hon började sitt tal med orden: ?? Mina damer och herrar, eller kanske jag borde säga goeiemoggel ??.

 • I Rijswijk, var pub-besökare flockas tillsammans slag. Två bar-besökare hälsade på varandra med hälsningen KPN goeiemoggel ?? ??. En tredje besökare, som förmodligen visste ingenting om medveten reklam, trodde att han skällde för idiot ?? ??. Han slog det rätt på fri fot, vilket resulterade i en massa bråk. Cambridge polisen hade så småningom att göra ett stopp.

 • När ordet ?? goeiemoggel ?? SMS ?? t ?? med ordlistan ?? berättas Indiennsido ?? ??. Verkar det i mongoliska?

Uppföljaren till Goeiemoggel

Att den publicitet skulle vara lika bra butik är nog ingen väntat. Det finns nu en kommersialism som omger begreppet ?? goeiemoggel ?? kom igång. Det finns också t-shirts för försäljning och naturligtvis finns det en ringsignal för mobilen.
Det är nu en goeiemoggel ?? ?? SMS-språk uppstod.

Guld- Loeki 2007

År 2007, Golden Loeki, den bästa TV-reklam under 2007, utfärdades den 21 december 2007. Programmet presenterades av Reinout Oerlemans i en direktsändning. Priset, som valts av den nederländska allmänheten, gick till kommersiella ?? Goeiemoggel ?? av KPN.
De fem nominerade reklamfilmer som skulle kunna rösta om denna kväll var:
 • ?? Goeiemoggel ?? KPN
 •  Jan Vayne Unox
 • Nya ambulansen Centraal Beheer
 • Turkiet Roast av Albert Heijn
 • Jaileren av Centraal Beheer
 • (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha