Gikt, orsaker och behandling med kost och medicin växt

Orsakerna till gikt måste sökas i en dålig konsumtion. Att äta en kost rik på gifter i det är en viktig orsak till gikt. Röka och dricka alkohol kan orsaka gikt tillsammans med gifter från droger. Dessutom gikt aldrig står på egna ben; det är förenat med andra sjukdomar såsom diabetes mellitus typ 2. Eftersom gikt orsakas av överdriven urinsyra alla typer av örter och livsmedel med diuretika idealisk för personer med gikt.
Gikt som en demon; Tidigare trodde man att sjukdomar orsakades av demoner. Sjukdomar och demoner är i grunden lika.

Innehåll:

 • Egenskaper gikt
 • Gikt kan leda till artros
 • Orsaker till gikt
 • Dålig kost och dryck
 • Medicinska riskfaktorer för gikt
 • Njure och gallsten
 • Kaffe är bra för gikt

Egenskaper gikt

Gikt är en typ av artrit som förekommer endast i foten istället, ofta ensamma i stortån. Gikt i stortån kallas gikt. Den kännetecknas av en röd, svullen led. Klackar, knän, handleder och fingrar kan också påverkas av gikt, men för det mesta sker i basen. Smärta i samband med gikt inträffar ofta på natten för då kroppstemperaturen är lägre. I princip en bra hög temperatur för att bekämpa inflammation och därmed associerade bakterier. Därför feber är bra mot inflammation. Gikt kan också vara associerade med feber som inte är nödvändig. Dessutom kan trötthet vara en bieffekt av gikt.

Gikt kan leda till artros

Gikt kan orsaka botontstekingen i lederna och fortsätt på detta sätt vid artros. Gikt orsakas av överdriven urinsyra. Denna urinsyra kristalliserar och lagras i lederna. Normalt utsöndras via urinen via njurarna, men eftersom njurarna är för upptagen för att stoppa andra ämnen eller har nedsatt njurfunktion, njurfunktionen, kan det vara så att detta inte är tillräckligt. Därför medicinalväxter och livsmedel som hjälper till att stimulera njurarna för personer med gikt.

Orsaker till gikt

Nutrition är en viktig orsak till gikt. Dessutom skulle en allvarlig olycka vara en utlösande faktor för att få gikt. En annan viktig orsak verksamhet. Allvarliga olyckor och operationer orsaka månader av läkemedel ska sväljas hela. Dessa mediciner har en dålig effekt på njurarna; njurarna inte är tillräckligt kan få alla syntetiska droger från kroppen. I själva verket är njurarna försvagats av medicinska syntet administreras. Inse att de enda orsakerna till gikt är: droger och dålig kost.

Dålig kost och dryck

Tänkte en gång orsaka baljväxter som linser gikt men det visar sig vara nonsens, eftersom forskning visar. Gikt orsakas inte av växtprodukter utan endast genom djur eller syntetiserade produkter. Människor som följer en vegetarisk kost har en mycket lägre risk för gikt. Även människor som inte gillar läsk har en minimal risk för denna smärtsamma sjukdom. Mat som gikt orsakas:
Schematisk gikt
 • Soda där HFC är
 • Sylt där HFCS är
 • Alkoholhaltiga drycker
 • Fisk
 • Skaldjur
 • Skaldjur
 • Kött

Medicinska riskfaktorer för gikt

Riskfaktorer är inte orsakerna men saker och ting som spelar in. Följande faktorer gäller 75% av människor som har sjukdomen gikt. Om du har gikt, är chansen att du kommer också leder till en eller flera av följande sjukdomar:
 • Metabola syndromet
 • Fetma
 • Högt blodtryck
 • Insulinresistens
 • Ökad lipid nivå
Stress kan ändra matsmältningssystemet så att mer urinsyra bildas i kroppen. Därför är stress en ytterligare riskfaktor, oberoende av de medicinska faktorer.

Njure och gallsten

I ortomolekylära näring utgör en gikt på samma linje som njure och gallsten. I alla dessa sjukdomar, har det funnits kristallisa. Gallsten är kristallisa AA, som är en omega 6 typ av fett som är vanligt i margarin, potatischips och chip shop där. Genom att äta denna onaturliga mat, i kombination med att äta köttindustrin som också innehåller många fattiga omega 6 fetter, kan du få gallsten. Dessutom omega 6-fettsyror från nötter återigen bra och hälsosam. Njursten är kristalliseringar av salter; Vi äter för salt ensidigt som stormarknad salt som är bara en mineral. Det är mycket bättre att använda Celtic havssalt eller Himalaya salt; Det finns över 80 mineraler som kroppen behöver. Gikt är en kristallisering av urinsyra. Alla dessa kristallisa visar att något inte går bra med utsläpp av ämnen.

Kaffe är bra för gikt

I allmänhet alla livsmedel rika på C-vitamin är bra för gikt. Konstigt nog, är kaffe också en anti-gikt medel medan svart te är det inte. Kaffe har länge varit inte bara dåligt, så det är bra för hjärtat. Först när du dricker mer än fyra koppar kaffe om dagen finns kaffe dåligt.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

En biologisk butiken rekommenderas hästsvans te på gikt, jag ser att krydda inte finns med i listan ovan, detta var ett bra råd?

I fytoterapi fräken används i senor och ligament. I stället för åkerfräken ofta rekommenderas växter som främjar utsöndringen av urinsyra. urinsyra i lederna är orsaken till gikt. Faktum är att ledband och lederna är nära varandra och ha effekt på varandra. Därför kan det vara bäst att fräken kan hjälpa en smärtsam led eftersom den tillåter mer flexibel ligamentet. Men en njure som ansvarar för insatsen är upptagen i första hand med gikt.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha