Ghost filmer

Sprit har funnits sedan urminnes tider ofta föremål för myter och berättelser. Med ankomsten av filmen som inte har förändrats; från den tidpunkt då filmer uppfanns, det finns filmer om spöken. I den här artikeln kan du se en lista över dessa filmer. Listan är uppdelad i två kategorier: film om spöken i allmänhet och filmer om "Haunted House" genre, är dessa berättelser som äger rum i ett hus som är hemsökt.

Introduktion


Den stora mängden filmer om spöken nedan visar en översikt. En film är dyrt, för att se tillverkningsår, budget och intäkter. Eftersom en stor del av de filmer som handlar om andar inspelning uppspelning i ett hus eller en byggnad, är listan uppdelad i två delar. Den andra delen innehåller endast filmer som har så kallade "Haunted House" tema.
  • Hoppa till lista över filmer om spöken
  • Hoppa till lista över filmer om hemsökta hus

Lista över filmer om spöken


Det är budgeten och intäkterna från någon film ingen inflationsjustering tillämpas. Detta kan vara i filmer som ger en förvrängd bild över trettio år. En euro var på den tiden nämligen värt mycket mer än idag, så det kan verka som en dyr film sedan, är en lågbudgetfilmer.
En typisk spökhus.

Lista över filmer om hemsökta hus


Ett hemsökt hus är ett hus som andar, spöken, förhindrar prover eller andra paranormala fenomen. Majoriteten av filmer om spöken ligger i ett spökhus. Ofta i ett sådant spökhus eftersom det finns någonsin hänt gruwlijks sådant brutalt mord. I de flesta fall, de personer som gör huset osäkra sig de ursprungliga invånarna i huset, och de vill inte att någon kommer att besöka ...
  • Tillbaka till toppen
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha