Ägglossningstest: hur det fungerar och vad ägglossning tester är det?

Om du vill bli gravid kan vara bra att veta när ägglossningen inträffar. En ägglossningstest kan bidra till att avgöra vilka dagar i din cykel du är mest sannolikt att bli gravid. Hur en ägglossningstest och olika tester finns det?

Fertila dagar

Under en kvinnas cykel, som varar i genomsnitt 28 dagar, det finns cirka två dagar när hon är som mest fertil. Före dessa två dagar, det finns ett antal dagar under vilka hon är fertil, i viss utsträckning, och en mycket kort tidsperiod efter dessa två dagar. Vid något tillfälle under de två mest fertila dagarna i kvinnans ägglossning eller ägglossning. Ägglossning eller ägglossning innebär att kvinnans äggstockar frigör ett ägg. Ägget av kvinnan kan befruktas av spermier från sperma från en man. Spermier kan överleva i flera dagar i kroppen av en kvinna, så hon är inte bara bördig under eller runt hennes ägglossning eller ägglossning.

Hur en ägglossningstest?

I urinen hos en kvinna sitter en viss hormon, LH hormon, som nådde under några dagar före ägglossning eller ägglossnings topp. I det ögonblicket, så är en stor del av LH hormon i urinen hos kvinnor. Sådan topp är också till som en LH-topp. En ägglossning test mäter LH-toppen i urinen, helt enkelt genom ett test att doppa pinne under några sekunder i urin. När testremsan mäter LH, är det i de flesta ägglossningstest angav en andra strecksatsen, eller med ett leende ansikte. LH-stegringen tar 1 eller 2 dagar före ägglossning. Som kvinna, du vet, efter mätning av LH-stegringen, så att dina chanser att bli gravid ökar på grund av att ha i dagarna efter samlag med din partner. De flesta ägglossningstest erbjuder flera testremsor för att mäta en ägglossning.

Fördelar och nackdelar med ett ägglossningstest

En ägglossningstest kan vara ett användbart verktyg för att avgöra om du är en kvinna är mest fertil. De flesta ägglossningstester kan mäta mycket noggrant fertila dagar och är därför tillförlitliga. Ibland händer det att kvinnor missbedömer sin fertila dagar, och för tidigt eller för sent "göra arbete" att bli gravid. En ägglossningstest kan också vara ett antal nackdelar innebära. Vissa kvinnor får ett positivt ägglossningstest mycket fixerade vid "gravid" och därför upplever mycket stress eller låg sexlust. Ogynnsamma villkor kan också vara en bra ägglossningstest måste uppfylla. Så bör urinen hos kvinnor i mätningen kan inte spädas, och de måste också genomföra testet varje dag vid samma tidpunkt.

Ingen LH med ägglossningstest

Ibland ger mätning kvinnor ingen LH med ägglossningstest, medan de har gjort allt för att utföra testet på rätt sätt. Det kan hända att en topp inte mäts, eftersom en kvinna just har tagit testet vid fel tidpunkt, LH-toppen är i själva verket som skall mätas ca 24 timmar. Det kan också vara så att urinen av någon anledning, även har inte förtunnas än. En slutlig mindre vanligaste orsaken är att vissa kvinnor inte har någon ägglossning under sin cykel. Detta kan inträffa då och då och det är mer sannolikt hos kvinnor som är äldre.

Vilka ägglossning tester är det?

Här är en lista över de mest sålda ägglossningstest:
  • Clearblue
  • Sensitest
  • Testjezelf.nu
  • Prediktor
  • Pharmacists på ägglossning Test
  • DONNA

De ägglossningstester skiljer sig i pris och användning. Testning Clearblue Predictor och rekommenderas på grund av användarvänlighet och tillförlitlighet ägglossningstest. Online finns också en hel del ägglossningstest. I allmänhet, vissa mindre kända analyser som kan köpas online mindre tillförlitliga.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha