Garden Trends 2010

Baltasar Palmstruch Februari 27, 2016 Hus & Trädgård 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
2010 trädgårdstrender visar tre olika trädgårdsstilar. Å ena sidan ser vi eleganta och romantiska trädgårdar och på den andra vi ser designern trädgården. Mellan dessa två trädgårds stilar lever trädgård. I trädgården trender i 2010 finns utrymme för återvinning av material, snäva buxbomshäckar, givmilda blom, ljusa färger, speglar, fontäner, uteplats och vinterträdgård, vintage och modernt. Trädgården trenderna under 2010 visar att det finns att se i trädgården är en kombination av natur och kultur. Överraskande. I trädgården av 2010 kan du koppla av i en atmosfär av rika tillväxt och välstånd, harmoni, utrymme, lyx och avkoppling. Varje år har sina egna trädgårdstrender. Under 2009 har det sett fyra stilar i trädgården: Bourgogne, Marockanskt, Kapstaden och välbefinnande. Trädgården trender i 2010 visar tre olika stilar: elegans och romantik, frihet och lycka, design och miljömedvetet. Vilken trädgård stilar ser vi under 2010?

Tuintrend Elegans och romantik

Denna trädgård stil är en kombination av chic och charmiga. Trädgården är en verklig stil trädgård och en romantisk trädgård tonat höra naturligt doftande rosor. Rosor blommar från juni till oktober. Syftet med den eleganta trädgården stil är att du kan njuta av hela året. Trädgården är frodig, klassiskt, lite nostalgisk och romantisk, naturligtvis.
Trädgård skulpturer, fontäner, blåregn, hortensia, nostalgiska speglar och vävda hjärtan trädgård passar perfekt med denna trend. Vänligen behöver att grönskande blomma vinstockar inkomståren innan de visar äntligen blommar. En veranda, företrädesvis vit, betonar den romantiska stilen i denna trädgård.
Smidesjärn eller vita trämöbler, mjuka färger, här och där några krusiduller och klassiska mönster avgör också elegant trädgård stil. Ändå kan du överraska här och där för att göra ljusa accenter i trädgården.
Vad fjäder fortfarande passar denna trädgård trend och betonar harmonisk och romantiska karaktär av trädgården: buxbomshäckar, rosa pilbågar, barrträd i klassisk form och krukväxter i vackra ljusa krukor.
 • Rosor, hortensia, blommande klättrare, snäva buxbomshäckar, rosa pilbågar
 • Lätt tonade nostalgiska krukor, vit trä eller smidesjärn möbler, speglar, fontäner, hjärtan, trädgårdsskulpturer
 • Mjuka färger, här och Velle accenter
 • Veranda, företrädesvis i mjuk nyans eller vitt

Tuintrend frihet och glädje

Inte mindre trevligt att tillbringa tid i trädgården som utstrålar frihet och lycka. Detta framträdande i trädgården är tillgängliga på sängen, hantverk detaljer och dito tillbehör. Trädgården med den fria och glada stil är en riktig levande trädgård.
Du kan vara säker på en trädkoja för barnen sätta in, det passar perfekt. Under trädkojan kan avnjutas på en terrass, som är täckt på grund av trädkojan. Fram till sent på kvällen kan du njuta på den täckta terrassen, äta och prata.
I denna trädgård finns utrymme för kreativitet: för återvunnet material, livfulla mönster och klara färger. Lite vintage kombinerat med moderna tillbehör och många, många blommor.
 • Live trädgård, trä lekredskap eller trädkoja, terrass
 • Återvunnet material, kreativitet
 • Vivid mönster, ljusa färger, vintage i kombination med modern
 • Massor av blommor

Garden Design trender och natur Conscious

Även om denna trädgård stil design är av största vikt, är naturen inspirationen. Naturliga material görs i utformningen trädgården som trä, glas och keramik samt eleganta former karaktären av trädgården.
Plastmaterial kan användas. Tänk på trädgårdsdesign på en ljus, lugnande utrymme. Utrymmet i denna trädgård bör också vara transparent och öppen och färgerna är naturliga.
Vit och grön foder viktigaste tonen, men karaktären utformningen av trädgården kan understrykas med accentfärger som gult och orange brun. Det finns en vinterträdgård glazens och de spelar med ljus och lufttäthet och natur, rymd och avskildhet. Att hitta konstruktions trädgården häckar, bambu och vintergröna klättrare.
Det är överraskande, eleganta högteknologiska element som är pricken över i den här stilen. Det kan även finnas en roddmaskin i trädgården.
 • Design i kombination med naturligt
 • Trä, glas, keramik, men också plast
 • Leka med rymd och ljus
 • Vitt och grönt och gult färgaccenter och brunt apelsin
 • Vintergröna buskar och klätterväxter, bambu
 • Högteknologiska element
 • Glasveranda
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha