Garden konst som en extra blickfång i trädgården

Annabella Hallnäs Februari 28, 2016 Hus & Trädgård 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Trädgårdsarbete är inte längre bara om plantering. Fler och fler nya trender som ger en extra dimension till en trädgård. En av dessa trender är att lägga till en trädgård affisch trädgård utsikt över trädgården. Genom valet av denna bild en viss atmosfär kan förstärkas. Ugly murar och staket har ett relativt enkelt sätt ett enormt lyft genom att en vacker bild på. En trädgård affisch är som en extra blickfång i trädgården.

Trädgårds- affisch: ny trend i trädgården

Det är en ny och framgångsrik tendens att dekorera trädgården med en s.k. trädgårds- affisch. Trädgården affischer är färdig redo för försäljning, men kan också göras med din egen bild och i ett format som du väljer. De flesta företag har ett stort utbud av foto ?? s, ofta i många olika kategorier. Valet av foto ?? s professionella fotografer och därmed av hög kvalitet. Så det är mycket lätt att hitta en passande bild till din trädgård. Det är en vacker blomma, ett vattenfall, en lavendel fält eller ett vackert landskap? Valet är ditt. Men det är säkert också möjligt att skriva ut en egen bild. En fantastisk semester, ett speciellt foto av din egen familj husdjur eller en speciell bild i samband med en hobby. Dessa är bara några exempel.

Trädgårds- affisch för att dekorera en ful vägg

Trädgården affischer är idealisk för att dekorera väggar, fula eller tråkiga staket och skjul och muntra upp. Genom att lägga till en vacker bild i trädgården skapar samtidigt en helt annan atmosfär i trädgården. Ännu bättre är om det plockas upp stämningen i bilden i resten av trädgården. Finns det en enda blomma på bilden, lämna en än på andra håll i trädgården eller komma tillbaka flera gånger. Visas ett landskap, försök alldeles intill bilden för att fortsätta i samma stil och vegetation, till vilken även visas på bilden. Genom att tillämpa de ovanstående trick ?? ??, förhindras att trädgården affischen fortsätter att vara en fristående elementet. Nu, är sjön en del av det hela. Är det svårt att hitta växter i form av att ansluta sig till bilden, då kan det också till återkomst av färgen. En bild med en dominerande färgen, kan åstadkommas genom en sittgrupp med trädgårdsmöbler i samma färg. Eller välja att plantera i krukor, krukorna få denna färg. Hålla växterna i krukor än bara lugnade färg.

Garden affischen för en trompe l'oeil effekt ??

En extra stor trädgård affischen är också lämplig för en trompe l ?? oeil effekt att uppleva. Detta är med hjälp av den gezichtsbedrog föreslå något som absolut inte är. Trevligt i slutet av en väg som tyder på att trädgården passerar fortfarande genom en bild av en grind med vista. Om du ger rätt färger och rätt växter för trädgården affisch går, då kan sättas så enkelt på fel spår.

Hållbarhet av en trädgård affisch

Kvaliteten på det använda materialet är mycket bra. Ofta är dessa högkvalitativa PVC-väv. Sol, vind och regn kommer inte i bilden, eftersom man använder sig av speciell UV-beständiga material. Med tvålvatten och en svamp trasa är enkel och lätt att rengöra. Det är heller inga problem för trädgården affisch för att låta hela året umgås. Ljusstyrkan för färgen garanteras i ungefär tre år. Men det beror på var trädgården affischen kommer att hängas. På en plats i solen, är färgen redan mycket längre är fortsatt god.

Olika system för en trädgård affisch

Trädgården affisch är tillgänglig i olika standardstorlekar, men de flesta leverantörer kan också erbjuda andra storlekar. Från mycket små att extremt stora, kan som till och med vara flera paneler kopplas samman! Det finns flera olika system tillgängliga. Var och lätt att montera och resulterar i en ganska snäv bild.
De vanligaste systemen är:
  • Trädgårds- affisch sträckte på, skyddad från skevhet, träram, med ett osynligt rutnät.
  • Trädgårds- affisch med ögon rostfritt stål eller genomföringar för enkel montering.
  • Trädgårds- affisch spänd i en aluminiumram med fästen.
  Like 0   Dislike 0
Nästa artikel Spännings Nät
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha