Garageband, en inspelningsstudio i din dator

Garageband är ett gratis program som följde med alla Apple Macintosh-dator och är en del av iLife Suite, en uppsättning program från Mac dator digitala liv användare mycket lättare maken.Je kan skapa din egen radioshow med en " Podcast ", kan du använda den för att blanda musik på en hemmagjord film eller så kan du spela in din egen träff i flera spår, som i en riktig musikstudio.

Historia och funktioner

Programmet har utvecklats av Apple Inc. och först föreslogs i 2004.De ursprung ligger hos företaget Emagic, skaparna av Logic Audio och projektet inleddes under ledning av Dr. Gerhard Lengeling.
Det är en multi-track program, där det är möjligt att använda sig av ett antal i förväg spelat instrument för att mixen.Het ett musikstycke i varandra på det här sättet är sig lämplig för början musiker, men de resultat som kan uppnås därmed bäst ljud professionell. Egentligen är det en enkel version av den verkligt professionell programvara Logic Pro och Logic Express.Je kan Garageband gjorde blandar faktum direkt importera dessa professionella program och finish.

Förvånansvärt lätt att använda

Vad gör det särskilt användarvänligt än de flesta andra program är enkla och logiska gränssnitt. Jag har sett en hel del program, men ingen är så tydlig och lätt att använda som Garageband. Fördelen är naturligtvis att du inte distraheras av tusen och en klockor och visselpipor. Ett spår som skapats med Garageband kan också iMovie för att skicka det att montera eller filmer till iWeb, ett program för att skapa enkla hemsidor. Ett program som ofta används är förmodligen Podcast.

Podcast

Att göra en podcast är en av de tre alternativ som du får när du startar Garageband-programmet. Om du väljer du kommer omedelbart att få ett nummer för namngivna spår som är användbara för att göra en radiosändning. Du kan använda roliga ljudeffekter och jinglar och all mix till en attraktiv sändning. På Internet, lyssna på hela podcastserie skapad med Garageband.Een gott exempel OneMorething.nl podcasts är en webbplats som ger information om vad som händer i världen av Apple.

Film Score

Som gillar att göra filmer och därmed kanske vill en väl utformad soundtrack klick efter lanseringen Garage "Film Score" och stänga av ljudet i en videoinspelning kan vara mycket exakt och lätt gjort.

Music Project

För musikerna bland oss, är den mest intressanta denna del. Huvudfönstret ser ut som en stor professionell mixerbord och låtar är snyggt och tydligt sinsemellan med endast ett litet antal knappar och reglage. Du kan använda din egen instrument för att spela in något och sedan du uppenbarligen plocka upp instrumentet med hjälp av en mikrofon eller ett USB-gränssnitt. Alternativt kan du använda programvara och verktyg som kommer med programmet. Från en lista, bara plocka det instrument du vill spela och det kan även med tangentbordet av computer.In handeln idag finns också många USB / MIDI-tangentbord styrenheter som det är förstås lättare att spela i noter. Det finns också en hel rad väl klingande "loopar" som du kan kombinera till en hemlagad nummer.Wie nötter kan läsa allt som kan svara är med ett tangentbord kontroll i "noter", och det kan fortfarande ändra dem.

Musikundervisningen

När den senaste versionen av Garageband medföljer iLife'09 du kan musiklektioner. Piano eller gitarr är de instrument som du kan lära dig. Vissa nybörjare lektioner ingår. Vem vill få lärdom av Sting, John Fogerty och Norah Jones lärdomar kan köpa för fem dollar.

Slutsats

Garageband från Apple är en snygg och lätt att använda musik som många människor kan ge många timmars musik njutning. De komplexa tekniska aspekterna av inspelning med flera spår har gjorts så lätt att all uppmärksamhet till musiken och kreativitet kan gå och det är det viktigaste till levande musik. Det är idealiskt för att uppleva en demo och "notera" musikaliska idéer.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha