Gamla kinesiska akrobatik

Som fotboll praktiseras i västvärlden, som är Kinas akrobatik en sport öva tusentals människor. Denna sport har sitt ursprung mer än 2000 år sedan. För en av de bästa akrobater i världen att vara, är år av järnhård disciplin och praktik i förväg. Men en gång nått toppen, då en akrobat går över hela världen för att visa sin förmåga.

Allmänt

Akrobatik är kanske det äldsta sport som utövas i Kina. Akrobatik är en tradition i över 2000 år i Kina är väl känt. Ordet kommer från Akrobatik ?? ZAJI ?? och den bokstavliga betydelsen är en blandning av konst ?? ??. Det är exakt vad akrobatik.
Denna sport har länge varit viktigt för kineserna om bevarande av kulturarvet.

Historia

I Kina, akrobatik symbol för en stark vilja och överlägsenhet. Enligt Konfucius är akrobatik, kropp, sinne och själ i perfekt harmoni. Idag är fortfarande akrobater kommer från Kina mycket högt ansedda.
Akrobatik ursprung under vintermånaderna när de enkla bönder och hantverkare kan tillfälligt utföra sitt yrke. De började jonglera, gymnastik, klättring och balansering. Detta är inte bara fungerat som ett tidsfördriv, liksom några extra inkomster genom att presentera sina förmågor. I ett senare skede skulle de expandera sina konster med föremål såsom berömda balanseringsplåtarna på pinnar och balansera med bord och stolar. Även bygga mänskliga pyramider började långsamt, med geografi spelade också en allt viktigare roll.
Perioden 475-221 f Kr. kallas stridande period. Under denna period börjar akrobatik att utvecklas. Den period som följer, Handynastin från 221 f Kr. till 220 AD. akrobatik ges materiell form. Det finns skrifter som finns från den period under vilken pol klättring, balanseringsakter och stolar redan beskrivits på repet.

Mellan historia AD.

Det var under kontroll av kejsaren Yang Di av Sui dynastin under åren 605 till 618 om de ?? kroppsutsmyckning ?? har utvecklats ytterligare. Under hans regeringstid var delvis en cirkus skådespel för att hedra de turkiska tjänstemän har organiserats av mer än 17 500 akrobater deltog. Även vid de årliga festivaler konst hundra ?? ?? Akrobatik visades, som nästan 2x så mycket som akrobater deltog i showen för turkarna.
Nästan 100 år senare var Tang kejsaren Hsuan Tsung dynasti som ?? School plommon trädgårdar ?? grundat. Detta var en skola för musik och dansgrupper, vilket gör konstform blev populär i hela riket. Han hade en förkärlek för trapets. Han beskrev denna konstform som ?? moln i vinden, som Phoenix som sover i ett träd, så att de flyter ??. Efter hans död skolan stängdes. Det fanns vid den tiden redan tusentals akrobater i riket.
Det fanns en tid då de styrande såg ner på konst kompetens akrobatik. Det dröjde till 1949 tills akrobatik arrangerades i teatrar. Vid det här laget akrobatik blev åter populärt i landet och fick mycket mer uppmärksamhet.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha