Game Discussion De nya färgerna i DS Lite

I juni 2008 populära handhållna konsol DS Lite Nintendo dök upp i ett antal nya färger. Vi fick en turkos exemplar tillgängligt att misshandla detalj.

Test

Två månader. Det är hur länge vi har vår nya DS Lite utsätts för alla typer av tester. När du köper en handhållen konsol, trots allt, är det viktigt att uppmärksamma små detaljer. Vår ursprungliga DS Lite hade en herrelös pixel på skärmen, som också var lite lös. Den handhållna Nintendo är också mycket motståndskraftig mot repor, kom vi vet bara en liten stund efter köpet. Nu när vi har spelat tillräckligt på vår nya handhållna, som har fått en turkos jacka, vi är redo att berätta mer om den senaste inkarnationen av DS Lite.

Uppdateringar

Nintendo är ökänd för det faktum att det finns regelbundna nya uppdateringar ?? ?? handhållna konsoler lanseras. Hela mer än tio olika versioner om det fanns bara ett fåtal stora steg: de av gamla svartvita Game Boy till Game Boy Advance, Game Boy SP, DS och DS Lite. Den senaste versionen av den senare konsolen är faktiskt ingenting mer än en kosmetisk färgförändring. Spelare kan köpa dessa hand trots allt i rött, grönt eller turkos, medan i Europa fortfarande vit, mörkblå, svart, rosa och silver exemplar finns. Vi fick en turkos en. Som inte ser ut macho och kallas i alla olika synpunkter från rollspelare i vår klubb samt en vän som gillar att spela spel, men de slutligen tvungen att erkänna att formen på DS Lite har det inte förlorat sin lyster.

Skillnad med DS

Det har blivit nästan allmänt känt att formen är en enorm utveckling mot större DS. Dessa hand var en ful monster, medan utformningen av DS Lite göra mer, särskilt i de vita versioner som påminner om en iPod. Naturligtvis, därför skiljer sig vår turkos version på samma DS som ytorna på ett olikfärgade versioner: mindre, lättare 21 procent, en bättre mikrofon placeras och en mycket tjockare penna som drar sidan i stället för i den främre. Själv finner vi att pennan lite ser ut som det gjordes för barn, men samtidigt är han väldigt bra i handen och är nästan helt omöjligt att göra för att orsaka repor på skärmen. Det kommer också att färg kan vara mer uppskattas av barn, och det är inte dåligt. De tjänar också tillräckliga valmöjligheter och som ni vet att det finns många fler pedagogiska spel tillgängliga för DS Lite än för, säg, PSP, är det normalt att Nintendo fokuserar också på målgruppen. De andra förändringar är desamma: inte längre armband, en mindre, mer fashionabla ?? D-pad ?? varav dock, knapparna är samma storlek som den större farbror, med mindre daaroner börja ?? ?? - och ?? välja ?? - ?? reglaget knappar, och ?? För att slå på och stänga av enheten, i stället för en knapp.
Men andra funktioner som gör DS mycket mer intressant för gamers. När DS Lite kom precis ut, som hade en hel del reservationer. Skulle innebära ett försök av Nintendo för att få spelare djupare i sina fickor Låta påverkar om enheten skulle också vara mer än bara en kosmetisk värde? Utanför pennan är nu mer lättillgänglig, att närmare åtskilda knoppar öka hastigheten på spelet något och att placeringen av mikrofonen säkerställer att spel som använder röstkommandon ?? s lätt att spela, då. Jo, när de första granskarna skulle kunna diskutera denna pärla, visste hon mycket snart ?? ja ?? För att besvara den frågan. Mycket har att göra med skärmen, vilket är mycket ljusare än den för DS. Den sista konsolen var i fria luften ibland svårt att använda, en brist som nästan helt ur världen har hjälpt av bättre skärm. Det faktum att musslan design, där du klickar på öppna de två halvorna av DS Lite, mycket bättre passar ihop, är inte oviktigt. Den övre delen förblir nu verkligen vara bra, eller du trycker det nu bara 30 eller 160 grader uppåt. En framgångs därför med endast två nackdelar.
En liten minus är det som en gammal GB spelet kommer att använda en mellanliggande patron för detta behov. Spelet sätter då också mer än en centimeter utanför, vilket är bara mycket ful. Grafiken ser nästan alltid bättre tack vare den överlägsna skärmen, dock är mer än tillräcklig ersättning. En andra nackdel är att DS Lite inte längre är förenligt med tillbehör för Game Boy Advance EXT2 utgång, men eftersom det handlar om elkablar och adaptrar för hörlurar, det är inte så illa.
Också värt att notera är att byta ut olika DS Lites till ett maximalt avstånd på ca 30m textmeddelanden eller ritningar och att det är möjligt via WiFi för att spela trådlöst mot varandra.

PSP eller DS Lite?

De som fortfarande tvivlar mellan att köpa en PSP och DS Lite inser mycket väl att båda handdatorer är helt annorlunda, och vi talar inte om det faktum att DS Lite, är mer motståndskraftig mot repor tack vare sin plasthölje och öppningsbart format och andra skador, men om en skillnad som är analogt med det mellan en PS3 och Wii. PSP förblir fortfarande ledare för dem som älskar bra, ganska realistisk grafik, medan DS Lite mer pedagogisk programvara och utbildning programvara ?? ?? finns tillgänglig. Spelen för DS Lite använder vanligtvis mer grafik som är mer påminner om tecknade serier eller arkadspel. Dessutom det sätt spela igenom pekskärmen och pennan naturligtvis helt annorlunda, men pekskärmen inte används i alla spel. Frågan är definitivt inte den bästa handhållna ?? ??, eller för någon hand är bäst för den typ av spel du vill spela. De flesta allround härdade spelare kommer dock inga tvivel: de bara köpa båda handdatorer.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha