Gå på La Palma Villa de Mazo

Villa de Mazo är en vacker grön stad på östra sidan av La Palma. På grund på denna sida av ön mer regn faller, är det också mycket grönt här. Regionen sträcks ut över kullar, vingårdar och spridda hus längs. Mazo har en Farmers Market på helgerna som är definitivt värt ett besök. Wekelijjks detta sker i saluhallen i centrala Mazo.

Tur och retur Villa de Mazo

Utgångspunkten för denna ljusa rymliga tre-timmars promenad är tillgänglig om du kör från Bneña Baja till Mazo. På denna väg den ljusa sidan vägen LP-123 riktning Brena Alta. Följ denna väg 700 meter och sedan ta en smal väg till vänster. När du stöter på tre divisioner hålla till vänster. Så småningom kommer du till picknickområde och om du har lite längre enhet kommer till en plats där du kan vända bilen. Här börjar vandringen.
Du gå ner motorvägen till den plats där väggen slutar på höger sida. Här går du tillbaka cirka åtta meter ner igen bakom muren. Här börjar en stig går ner. Du kommer att se en tallskog, där du ska.
Du kommer till en asfalterad väg. Här är en guide och röd-vita markeringar. Detta kommer att följa dig. Ignorera en markerad väg till höger.
Vid foten av vulkanen som du ser kommer till en sprlitsing. Du går till höger och uppåt. Efter en kort tid vägen blir en grusväg och snart kommer du att komma fram till ett antal hus. Här börjar vägen blir brantare vara. Du ignorerar en asfalterad väg till höger.
Du går förbi en övergiven gård. Efter att du kommer till en grusväg och du bara gå rakt fram. Leden fortsätter längs sluttningen och långsamt närmar de första husen i Villa de Mazo. När husen vägen förvandlas till en asfalterad väg. Vägen kurvor till vänster, men du gå rakt fram längs Camino Las Toscas. Du går ut ur byn och vägen vänder tillbaka till en smal stig. Du går längs foten av ett berg.
Du lämnar den markerade stigen och tar en sidobana till vänster att betong är asfalterad och passerar strax efteråt i en asfalterad väg. Det går Sijl ner. Du kommer nu att löpa ut i mitten av Villa de Mazo. Följ vägen ner och korsar en bredare väg. Du kör fortfarande en hel del ner tills du når huvudvägen. Här kan du gå in Calle General Mola. En sida av denna gata som kallas Via de Enlace Dr. Morera Bravo. Här kan du gå in, det finns Saluhallen. Detta är endast öppen på helgerna: Lördagar från 15:00 till 19:00 och på söndag 9:00 till 01:00 p.m ..
På marknaden kan du smaka alla smaskiga hemlagad snacks och drycker och köpa färsk frukt och grönsaker. Tänk på att du måste gå tillbaka ännu, så sluta inte hela din ryggsäck full så har du fortfarande ta medan promenader längs. Vägen tillbaka är samma väg som vägen dit.

En vacker nedstigning

Denna lilla fyra timmars promenad börjar i den lilla byn Malpaises. Malpaises ligger vid kilometer markör 13 och följ huvudvägen LP-2 från Mazo. I Malpaises är en bar som heter Chaplin och här börjar gå. Vandringen är inte mycket tung, men det ett antal gånger är ibland en brant stigning. Du kommer till två stränder. Så ta med badkläder och handduk!
Chaplin nästa bar om du märker en gulvit markerad led. Du följer leden neråt. Denna väg går rakt ner utan sidovägar. Du korsar en grusväg och fortsätter att arbeta. Så småningom denna väg du tar slingrande ner till La Salemera. Här kan du ta en paus eller göra en extra omväg till fyren. Denna vackra lilla byn vid havet, du verkligen bör också titta på; det är definitivt värt det! Det finns också en liten strand i denna stad och en stor restaurang!
Efter ett avbrott i La Salemera vi inledningsvis samma väg tillbaka. Tills du kommer till ett stort grusväg. Följ denna väg till vänster. Du har när hon gick en magnifik utsikt över klipporna och La Salemera.
Efter en kilometer kommer du till en korsning. Gå till vänster. Och tidigare uppdelat i Playa la Salemera du ignoreras.
Följ stigen rakt ett tag tills du når en annan gaffel igen. Du kan göra en extra omväg till vänster för att Montaña del Azufre. Denna extra omväg återkommer cirka femton minuter att genomföra. Om du inte vill göra detta extra omväg, gå direkt till höger. Då du går ner via en slingrande väg till Playa del Azufre. Denna vackra, lilla och idylliska stranden med lugnt hav inbjuder dig att simma.
Vandringen går samma väg tillbaka till Malpaises. Naturligtvis kan du bestämma om du först gå till Playa del Azufre eller snarare först gå till La Salemera. Avfarten till Playa la Salemera du inte ignorera. Du kan också ta en titt på denna lilla stranden.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha