Gå ner i vikt på en vecka

Är det möjligt i en hålltid snabbt förlora kilo. Det är där är inte helt. Det finns gott om program viktminskning som hävdar det kan. Mot innan dietister och specialister som har sina reservationer. Under förutsättning att det kan vara bäst att ta längre tid att trappa ner. Men det ger snabb viktminskning faktiskt permanenta fysiska skador? Eller är det främst för närvarande som obehagligt? Den här artikeln berättar allt om det.

Fett destroyer

Med hjälp av olika bantningsprogram i enlighet med sina egna olika metoder. Det finns Fat Destroyer under 2006 och 2007 den bäst säljande bantning produkt via Internet. Dessa påståenden människor kan förlora åtta kilo inom en månad. Det skulle komma att stimuleras till följd av piller för att ta kroppen att bränna fett. Produkten har redan beställt via internet för 50 €. Kritik av fett brännare är att ta medlet kan leda till hjärtklappning. Också, inte alltid har den en effekt, men detta kan också delvis bero på användaren. Om dessa inte är konsekvent ändrat sina matvanor, tagande av piller på lång sikt ingen effekt.

Crash Diet

Ett annat sätt att snabbt gå ner i vikt på en vecka i taget för att äta. Detta kallas en Crash Diet. Bland andra Sonja Bakker är anklagelsen att hon använder den här metoden. Särskilt i den första veckan kommer du att gå ner i vikt snabbt. Detta beror på att mat med mycket fukt kommer in och lämnar kroppen lätt om du slutar äta. Detta kan dock lösningen vara effektivt endast på kort sikt, eftersom den åtföljs av domningar och potentiellt mindre motivation och engagemang, eftersom användaren har mindre energi. Och såg fram emot måste vara för jojo effekt när personen äta igen. Då kilo som bara kan gå förlorade så snart igen.

Ät mindre?

Den genomsnittliga personen förbrukar cirka 2000 kalorier per dag. Tusen kalorier motsvarar ett kilo. Teorin är således enkel. Ät mindre än din kropp använder. Därför finns det flera leverantörer av dieter, men tusen kalorier per dag. Kritik är att det är inte lång tid att upprätthålla och kan leda till hetsätning.

Hunger Inhibitorer

En slutlig metod som kan bidra till att snabbt förlora kilo på en vecka, de så kallade hunger hämmare. Ett bra exempel är en produkt som Fabules. Detta påverkar den naturliga mekanism genom vilken hunger signaler sänds. Därför har man mindre behov av att gå. En fara kan vara i det långa loppet att du lurade själv eftersom du tror att du inte är hungrig och så mycket mat du behöver och att det därför har du lite strukturell energi.

Levande Mönster

När viktminskning är ytterst viktigt att människor inte bara äter mindre, men också ändra sin livsstil. Annars sitter de i efterhand på nolltid återfått kroppsvikt. Det kan till exempel vara klokt att träna två gånger i veckan eller att besluta nu att gå på cykeln efter jobbet eller ingen dessert mer att ta maten. Det behöver inte mycket stora förändringar, men att det finns någon effekt av detta.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha