Gå ner i vikt och äta ute

Gustaviana Bergmann Januari 7, 2016 Hälsa 35 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Även om du gör på linjen, vill du bara äta ute. Men vad ska du ta det? Du vill inte att beställa en platta med råa grönsaker och äta med långa tänder medan din partner hänge sig åt en platta med pommes frites.

Italiensk restaurang

En pizza verkar frisk: i själva verket degen med livsmedel såsom svamp, tomat och ost, gräddas i ugnen. Men gör inga misstag. En pizza innehåller snart ?? n 800 till över 1000 kalorier. En kvinna behöver 2.000 kalorier per dag, så en pizza tar en stor del av det dagliga energikrävande. Om du väljer att gå till en italiensk restaurang, väljer Föredrar att inte för pizza. Men du gör det, beställa en pizza med massor av grönsaker, till exempel en vegetarisk pizza. En pizza med tonfisk är inte bara välsmakande, rimligt friska. En pizza som du bör undvika är pizza med flera sorters ost. I själva verket, en lite mer än en pizza slice deg med sås baserad på olivolja och tomater, garnerad med grönsaker och kött och frikostigt beströdda med ost. Exakt vilket gör en ost pizza innehåller fler kalorier än en portion pommes frites.
Medan du väntar på din pizza, är det frestande att ta bröd och vitlökssmör. Istället kan du naturligtvis bättre smutta på din Diet Coke.

Gatukök

Stekning rekommenderas inte om du försöker gå ner i vikt ?? röst. Däremot kan det inte skada att beställa en liten del av pommes frites. Ta det med crudités; Fyllning och även ha något att mumsa. I termer av mellanmål, är det bättre att ta en KROKETT än en korv, på grund av mängden av omättade fetter. Ta ingen majonnäs eller jordnötssås, men curry eller tomatketchup. Om du steker hemma, kan du välja majonnäs. Det innehåller mindre fett än majonnäs.
Till dessert, kan du ta en bra isglass, som en apelsin split eller en raket. Detta knappt några kalorier.

Pannkaka hus

Don'ts är pannkakor fyllda med kött och pannkakor med bacon och ost. En Äppelpannkaka, en pannkaka med skinka och ananas eller en fysisk pannkaka innehåller så ?? s 500 kcal, en acceptabel mängd för en kvällsmåltid. Till efterrätt finns det ofta ett val av färsk frukt. Låt dig inte frestas av sockerfri glass ?? ??: att ge glass smak, är extra fett till, vilket gör isen i form av kalorier är samma sak som bara ?? ?? is.

En restaurang

Välj magert kött som kyckling och magert nötkött, som biff. Om du gillar fläsk, det finns gott om val, såsom rostat och grillat. Fisk rekommenderas starkt. Egentligen all fisk är bra. De vita sorterna är mager, men fet fisk som lax och makrill innehåller omättade fettsyror som är bra för hjärtat ?? cirkulationssystemet och nervsystemet.
Om denna möjlighet finns, välj sedan föredrar bakade jacka potatis, mosade eller kokt potatis, i stället för stekt potatis eller pommes frites.

Wokar

Fördelen med wok matlagning är att du har något val. Såsom tidigare är tomatsoppa rekommenderas inte, på grund av mängden av sockerarter. Istället väljer en fisksoppa eller en soppa obundet.
Under wokar kan du äta obegränsat grönsaker. Pröva även de mindre kända arter, såsom bambu. Du får äntligen här inte varje dag möjlighet! Ofta finns det att välja mellan en mängd olika marina arter, såsom krabbor, fisk och räkor. Fisk är magert och sunt, så ta förtroende härifrån.
Hellre ta några nudlar eller stekt ris, men ris eller nudlar. Det är självklart att du undvika att använda satay sås.

Kinesisk

Mysiga, så ?? n ?? kväll kinesiska ?? med familjen. Ändå är kinesisk mat inte så frisk som folk tror ofta eller hopp, eftersom den kinesiska köket innehåller massor av fet och söt mat. Kinesisk mat som du kan lämna bättre, Foe Young Hai, Babi Pang hall jordnötssås och Tzoe Wan.
Vad är ansvarsfull och läckra, Chop Suey, nudlar med kyckling.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha