Gå ner i vikt och att öva utan gym

Geska Wikström Februari 22, 2016 Hälsa 70 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Med bil till gymmet. Där svett och möda, och köra tillbaka. Det kan vara mycket mer meningsfull. För ingen människa gör tre gånger i veckan till ett gym. Gå ner i vikt och bibehålla en sund kropp är tillräcklig för att passa motion i din dagliga rutin. Ingen tvång, tvång eller prestige. Flytta som våra förfäder gjorde. Obemärkt gå ner i vikt, din kropp så småningom tåg. Promenad, cykel, skrubba, dans, mopp, jobb som bär på. Flytta din kropp som den är avsedd!

Missnöje i varje människa

Numera liv är på många sätt enklare än tidigare. Hushållsarbete är alla typer av utrustning såsom tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och dammsugare mindre ansträngande än någonsin. Att inte tala om fjärrkontroller så att du inte längre har din stol ut. Ska vi gå någonstans, kommer vi packa upp bilen, och om det inte är närvarande, med kollektivtrafik. Väl på frågan återigen många en person som inte fysiskt måste anstränga. Hemma, krypa tillbaka ner i soffan, eller ta din plats i timmar bakom en dator. Motion är jämfört med tidigare svåra att hitta. Med resultatet att du redan trött på tanken att göra något. I slut brevlåda mappar gym. Tankar skenande: "Jag kommer fortfarande men ..." eller "Något måste göras, men jag inte vågar ..." "Jag har inte tid ..." eller "Jag vill, men det gym mig är för dyrt. " Gym tillgodose skuld mot din kropp som är i varje människa: ". Jag flyttar för lite"

Flytta Borde inte sport

Och ja, holländska fortfarande röra sig för lite. De som gör drag är ofta medvetna om människor som känner sig tvingade av miljö och samhälle "så många gånger i veckan" för att besöka ett gym. Eftersom det är en del av det. Eftersom en vän går bra. Eftersom "rörelse" är automatiskt översatt till "sport". Eftersom det är tänkt att ensam kan hjälpa ett gym. Etcetera. Och så gymmet är en nationell standard, en dominerande modefenomen och inlösen av skuld. Men för att hålla sig frisk kan du undvika gymmet med tillförsikt. Trettio minuter motion om dagen är tillräckligt för att öka livskvaliteten, för att minska risken för fetma och hjärt-kärlsjukdom och för att förbättra tillståndet. Mer är en välkommen bonus. Men bara 30% av den nederländska befolkningen vet om detta '30 minutersregeln ". Rörelse behöver inte en halv timmar i sträck, kan du dela upp det i till exempel. Två gånger en fjärdedel eller på annat sätt.

Daglig motion räknas!

Varje rörelse som ökar hjärtfrekvensen och andning vederkvicker, räknas. Använd din kreativitet och utmana dig själv att tänka på så många original drag. Flera gånger dagligen intensiv rörelse har varit under utredning mer effektivt för viktnedgång än ett par gånger i veckan i ett gym. Och det är inte så konstigt att tro att röra sig naturligt i den friska luften mer fördelaktigt för kroppen rör sig plötsligt och överdriven i en svettig rum.
Världshälsoorganisationen är enkel men effektiv övning för att vara helt integrerat i det dagliga livet. Har du också gå ner i vikt, öka gradvis mängden motion per dag och minska mängden mat per dag. Kombinera rörelse så småningom halvera delarna, men inte hoppa över måltider. Begränsa antalet tilltugg till tre gånger dagligen och framför allt äta på bestämda tider.
Välj plats med fler saker från den här listan till er:
 • Promenader och cykling. Visa på varje destination eller inte kan du få bättre till fots eller med cykel. Skulle eller om du fortfarande använder kollektivtrafik, gå promenader eller cykla till stopp eller station. Du kan bygga ett stopp tidigare för att komma ut och gå den sista biten. Gör detta konsekvent. När det gäller cykel: Visste du att varje dag på cykeln för att arbetet ger mycket mer än på fritiden till sport fanatiker? Även brev du skilja post och det inte kombineras med butiksbesök. Bryt inte, inte sitta i en cafeteria men gå en promenad. Tycker du det är tråkigt, be en kollega tillsammans. Och vad sägs om en kvällspromenad vid fullmåne?
 • Trappor eller rulltrappa. Tar aldrig hissen, men alltid trapporna eller rulltrappa. På en rulltrappa, behöver du inte stå still, men kan du bara gå igenom. Båda trappor eller rulltrappa är att du kan hoppa över ett steg vid varje steg. Kör upp för trapporna är också en idé och gör jobbet mycket intensivt.
 • Tvätta bilar. Tvätta alltid din egen bil, så du behöver inte sitta overksam hur en biltvätt gör detta. Scrub i sig är redan en hel del övning.
 • Trädgårdsarbete. Trädgårdsarbete är ett bra sätt att träna din kropp en hel del. Oavsett vad dina trädgårdsarbeten gör. Hackning, klippa gräsmattan, krattar, beskärning, sådd och plantering ... oändlig rörelse. Men vill du tunga grejer och sedan gå gräva!
 • Dancing. Dans är både fysiskt och psykiskt ett fantastiskt sätt att vara i rörelse. Hör din favoritmusik, skyldig dig själv att dansa här. Du kan också möta upp med dig själv att flytta t.ex.. På tre låtar per dag.
 • Hushåll. Nästan ingen vettigt i hushållet, men det är den bästa gym finns. Vad sägs om fönstren, sög, intensiv dammsugning, svepande, tyger, stryk, bädda sängar, ta ut soporna och hängde? Du slå två flugor i en smäll, särskilt om du är från varje hushåll uppgift som hem fitness kommer att se.
 • Pågående samtal. Är du en ivrig ringer, går det från och med nu inte längre lata när man sitter, men gå med telefonen i handen.
 • Lug. Aldrig gå shopping på fastande mage eftersom som köper butiken nästan tom. Ta inte bilen, men kommer att köra. I snabbköpet själv, ta ingen påse en eller två korgar. Dessa är naturligtvis blir tyngre men det är tanken. När förbi kassa toting dina väskor själv till ytterligare träna dina armar.
 • Hoppa. Har du ett hopprep, då kan du omedelbart börja arbeta. Annars bara ett rep och gå tillbaka i barndomen. Du kommer att se att det var en gång enkelt verkar nu ganska uppgift. Liksom gör det inte, slå sedan på TV: n vara.
 • Tyngdlyftning. Hantlar är ej nödvändig. Ta något tungt hemifrån t.ex.. Full flaskor, kartonger av mjölk eller en trave böcker och prova om dina muskler kommer att känna tyngden. Snabbhet och varaktigheten av liftkortet upp till din potential.

 • Gör allt. Går dörrklockan eller telefonen, vänta eller inte tomgång ner till en annan familjemedlem eller reglerar detta, men gå efter dem själv. Vid något tillfälle kommer du att ha kul att komma allt i rörelse och det blir lättare.
 • Ytterligare parkering. Är du tyvärr fortfarande hamnade på parkeringen som inte kan vara rätt för dig, men en slutdestination därifrån. Promenera den sista delen.
 • Stora jobb. En väggmålning, hängande gardiner, sätta en vloertje eller sätta möbler är alla olika träningsslagklippare. Vem gör dessa saker regelbundet i ett gym har inget mer att leta efter.
 • Hoop. Beslaghula bränna många kalorier. Köp alltså en båge och använda hela kroppen intensiv. Roterande rörelser sätta dina höfter i kraft. Och det är roligt också. Du hellre, inte ta en plats men en studsande boll. Är plötsligt så är helt annorlunda.
 • Simning. Kan du råd med det, varför inte ta ett dopp i en timme och kom tillbaka föryngras.
 • Transport. Vill du få ett objekt från ett rum till ett annat, stapla det eller ej men mer än någon sak speciellt sätt. Inga fler högar på trappan så.

 • Vänta fitness. Måste man vänta någonstans, kan du göra något med din kropp. På tårna, sträcka på benen, böj knäna, bäckenbottenmuskulaturen börjar röra sig, you name it. Detta är också möjligt i duschen men akta dig för hala golv. Andra stunder väntar t.ex.. Vänta tills vattnet kokar, under tillagningen, under TV-reklam, tills ditt barn är klar att äta, familjen är vid bordet, på toaletten är gratis, etc.
 • Raster. Är du en av dessa olyckliga hela dagen för att sitta vid sitt skrivbord, stå timme kort, stretch eller gå runt i fem minuter. Betecknar mycket bakom en dator, inte ta fast ställning längre, men fortsätta att aktivt sitter upprätt. Om du tränar din ryggmusklerna.
 • Youtube. På Youtube kan du lära dig om olika pass. Yoga, pilates, callanetics, fitness, etc ... ange ett sökord i ditt val och låt dig överraskas av möjligheterna i din egen vardagsrumsgolvet.
 • Vandring. Walking är den säkraste formen av kroppsrörelse för alla. Villkorlig walking är också känd som vandring, fitwalk eller power walking. Vill du vara riktigt passar, sedan gå sportig, dvs rask promenad i en takt av cirka sex till sju kilometer i timmen. Så fanatisk! Stavgång är ett alternativ. Walking är den vackraste kurs i skogen, sanddyner och parker. Välj en trevlig postering väg. Och ja, höjdskillnader gör promenaden mer intensivt. Intensiv promenad når du genom en kraftfull arm rörelse och en stark försäljning med fötterna. Jogging är inte nödvändigt.
 • Aktivt titta på TV. Vill du titta på TV, inte luta sig tillbaka utan en motionscykel, crosstrainer eller steg-enhet och kombinera ditt favoritprogram med rörelse. Du sitter fortfarande på soffan, sedan sträcka regelbundet. Fjärr göra sig är också ett alternativ.
 • Flytta med barn. Om du har, kan du gå med dem barn. Trampolin, rullskridskor, tennis, bowling, bordtennis, drakflygning, löpning eller klättra på en klätterställning. Tror de och återupptäcka en oändlig värld av rörelse. Ta dem till bowling är också en idé.
 • Något som passar, men annorlunda. Bör du ta det högt i ett skåp sak, sträcka ut dig innan du söker sin tillflykt till en stege. För något som är särskilt låg i en garderob böja din kropp eller vill du squat. Sedan från den positionen igen kommit upp utan att använda händerna.

 • Kärlek Fitness. Kyssar och sex är aktiva sysselsättningar, och obemärkt bränna många kalorier med det.
 • Morgon gymnastik. Rörelse med vägbeskrivningar? Följ varje morgon tv-program "Nederländerna på väg med Olga Commandeur och Duco Bauwens eller - för de mer avancerade bland oss ​​-" Flytta detta organ "fitness guru Carlos Lens. Vill du flytta medan TV-programmet är slut, titta på Internet för repriser eller ta en video träningspass.
 • Steppes. Stäpperna i gymmet? Naturligtvis inte. Använd nedersta trappsteget i trappan eller robust stege och gå minst tio minuter för att komma igång. För tungt? Sedan sätta din favoritmusik på det.
 • Dog. Tänk dig en hund om du söker ofta, för med en hund måste du flytta varje dag. Vill du ha en hund men vet du någon med en hund, erbjudande till hunden en gång släppa ut. Då inte bara gå men ta en pinne eller boll. Så du tränar tillsammans.

?? Min mormor började gå fem miles per dag När hon var sextio. Hon är Nittiosju nu, och vi vet inte var fan är hon. ?? ~ Ellen DeGeneres
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Dagrunn Lundgren
  Like 0   Dislike 0

Om gångavstånd från en sjukdom och hoppa knappast möjligt hur du styra din vikt?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha