Gå ner i vikt med Wii

Kjetil Holmström Februari 26, 2016 Hälsa 44 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Wii är en konsol som rörelse central. Gå ner i vikt med Wii är också fullt möjligt och spelutvecklare har många spel där du kan arbeta ut från ditt eget vardagsrum.

Gå ner i vikt med Wii

Wii är en videospel och inte alla är positiva till att banta med Wii. Sanna sportfantaster måste tydligt visa hur de tycker om detta: för TV Sport aldrig kan vara så intensiv att det har effekt. Men detta är inte en bra idé. Wii kan vara ett bra komplement för människor som knappt rör sig och är rädd för att gå till gymmet. Någon som har nästan ingen rörelse, med en Wii kan säkert bränna kalorier och förlora extra kilo ?? s. Dessutom har Wii en hel del spel där du inte ens inser du tränar. Det är ett lättillgängligt sätt att gå ner i vikt ändå.

Sportspel på Wii

Det finns flera spel på marknaden som gör att du kan gå ner i vikt. En av de mest kända är Wii Fit. Här är en balansbräda som fullständigt register dina rörelser. På Wii Fit, kan du göra alla typer av övningar: muskel övningar, yogaövningar, konditionsträning och minispel. En annan populär spel är Just Dance. Här finns flera delar av dykt upp. Du bör imitera dansen som du ser på skärmen. Ofta danserna verkligen kul att göra och du kan svänga på kända hits. Du då inte av hur mycket du faktiskt flytta. När spelet Zumba Fitness är ett speciellt band som du kan göra. Du bör nu göra roliga Zumba rörelser och bandet plockar upp dina rörelser. Redan nu kan du njuta av dans och bränna kalorier. Också av My Fitness Coach är tillgängliga flera delar, och du kan göra många idrotts övningar.
Detta är bara ett litet urval av spel som kan vara och gå ner i vikt med Wii är väldigt lätt gjort.

Byte av gymmet?

Banta med Wii är fullt möjligt, men det bör inte ses som en ersättning för gymmet. Dock är Wii ett mycket enkelt sätt att flytta hemifrån. Gör detta varje dag en halvtimme till en timme och du kommer definitivt se resultat. Men det är inget fel med också gå till gymmet. Du går till gymmet? Byt ditt abonnemang eller inte för en Wii spelkonsol. Se Wii så om en riktig tillägg.

Hälsosam livsstil

Wii är inte tillräckligt för att förlora många kilo ?? s. Förutom att flytta du kommer också att behöva äta hälsosamt. Välj produkter som inte är för mycket fett eller socker i den. Ät bra mellanmål. Kombinationen av hälsosam kost och motion kommer säkert att bidra till varaktig viktminskning.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha