Gå ner i vikt med Teff

Har du någonsin haft etiopisk mat? Då är chansen att du har ätit Teff. Denna spannmål är i själva verket ofta äts i Etiopien. Idag ser vi allt oftare i Nederländerna, eftersom teff är en verklig makt mat. Om du vill gå ner i vikt eller bara vill utöva ett betydande är denna spannmål för att äta. Hur att även detta?

Vad är Teff?

Teff är en gräsarter från Etiopien och kallas också bessijns älskar gräs. Teff redan ätit i forntida egyptiska riket, mer än 5500 år sedan. Dess frön kallas Teff korn och dessa är mycket små. De är så små, att fröna inte krossas när kornet används, och som ett resultat, alla goda näringsämnen förblir intakta. Eftersom Teff inte krossas eller skalas, är det därför alltid en fullkorn produkt. Det är till salu som korn, samt mjöl.

Superfood

Teff kallas en sann superfood. Anledningen är att det är fullt av bra ämnen. Så det är kolhydrater, men det innehåller också massor av järn, vitaminer och mineraler.

Kan du gå ner i vikt med Teff?

På grund av alla goda näringsämnen i Teff är säkert möjligt att gå ner i vikt med denna spannmål. De kolhydrater som är inuti du kommer att ha en lång tid att känna full och mindre benägna att mellanmål på ohälsosamma mellanmål. Också hjälpa de näringsämnen i Teff dig att bränna fett snabbare. För idrottare Teff är också ganska bra. På grund av den låga glykemiskt index och den höga järnhalten i Teff, kommer du sporten presentation och förbättra din uthållighet. Denna kurs är också perfekt för alla som vill gå ner i vikt.

Gluten

Många människor tycker att de bättre kan gå ner i vikt om de äter gluten. Teff är gluten helt nöjd och kan därför lätt användas i en glutenfri diet.

Hur man äter Teff?

Teff kan ätas i en mängd olika sätt. Det används fortfarande i etiopiska Injera för. Detta är en speciell bröd som påminner om en fransk crepe. Du kan göra det ändå med Teff, men det finns många andra möjligheter. Till exempel göra bröd och kex. Du kan också använda det ?? s pizza och pannkakor. Det finns otaliga recept att prova som är friska och kan hjälpa till med viktminskning.

Var kan jag köpa Teff?

Trots Teff också odlas i Nederländerna, är det fortfarande inte lätt att få överallt. Du kan köpa det ändå i de flesta organiska butiker. Även på nätet, det finns flera sätt att beställa Teff. Det finns ett par stormarknader har lokala Teff. Här kan du också alltid fråga vid mataffären i ditt närområde.

Universalmedel?

Teff är en sann superfood, men det betyder inte att det är ett universalmedel och att du kommer omedelbart att förlora. Det är bäst att äta hälsosamt och att välja särskilt för en varierad kost. Akta dig för socker och ohälsosamma fetter och säkert äta tre till sex gånger om dagen. Dessutom är mycket viktig övning. Prova varje dag minst en halvtimmes motion och därmed välja en sport som du vill göra. Detta gör det lättare att hålla den full.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha