Gå ner i vikt med Podcast

Visen Malmgren Februari 27, 2016 Hälsa 34 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vissa studier visar att lyssna på poddsändningar när du tränar kan hjälpa dig att uppnå viktminskning snabbare.

Vad är en podcast?

Podcasts har blivit en mycket populär form av media under de senaste åren. Dessa ljudfiler finns på MP3-spelare och många nya modeller av mobiltelefoner och kameror: liknar radioprogram som kan laddas ner och lyssnade till på fritiden.
Så hur många människor är vana att göra sitt utövande när du lyssnar på musik, började ett växande antal människor till att omfatta podsändningar i sina träningsrutiner. På grund av de många olika ämnen som täcker, från sport till nyhetshändelser och fitness, bland annat, är det oftast lätt att hitta ett program som är trevlig att lyssna på, medan du gör sport.

Fördelarna med att lyssna på podcasten

Podcasts som är särskilt riktade till dem som är intresserade av att gå ner i vikt tenderar att vara de mest effektiva. Det finns ett antal olika ämnen och en del tenderar att vara mer användbara än andra. En studie, till exempel, fann att podsändningar som berättar roliga historier om viktminskning är mest effektiva i att hjälpa patienter, bantar än de som inte lyssnar på dem. Den exakta typen av podcast som fungerar bäst för dig, men beror på dina lyssningspreferenser, det finns ingen riktig regel.

Som podcasts kan hjälpa dig att gå ner i vikt

Podcasts kan bidra till att ge en riktning som du tränar. Podcasts träning kommer att hålla dig motiverad och kommer att ge en jämn takt, eller rösten av en instruktör som du kommer att behöva fortsätta dina övningar under träningen. Detta är särskilt användbart om du vill göra sport med andra människor, men inte alltid.
Andra typer av podcasts som kan hjälpa är de som ger information om fördelarna med motion som äger rum och näringsinformation i allmänhet. Podcasts kan vara mycket informativ och många människor lär sig på detta sätt en hel del hälsosamma matvanor, metoder för en bra övning och mer ... bara genom att lyssna! Från tid till annan kan det också vara mer benägna att gå in denna information i ditt dagliga liv, om du lyssnar på regelbundet. För att göra det bästa av dessa podcasts, bör vi börja internalisera livs modeller att ta inspiration, vilket i slutändan kan leda till viktminskning, eller åtminstone sätta i stånd att hantera det.
De podcasts är tillgängliga via en rad olika källor, och det kommer förmodligen ta en bit av forskning innan du hittar en podcast är lämplig för dina behov. Det kan köpas genom olika online-musikaffärer eller så kan du gå för att leta efter dem på enskilda webbplatser, antingen som gratisprov som en del av kampanjerbjudanden. Lyssna på dem på din bärbara musikspelare när du tränar eller i fråga om informativa podsändningar i allmänhet, även under resten av dagen ... om du vill!

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha