Gå ner i vikt: Hur man gå ner i vikt med grönt te extrakt

Aise Dahl Februari 29, 2016 Miscellanea 83 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Daniela Bortolotti - Var kommer grönt te som normalt ingår i de olika programmen för viktminskning? Forskning visar att grönt te är bra att bränna fett och öka din ämnesomsättning och det är goda nyheter, om du letar efter naturliga och hälsosamma sätt att nå dina mål viktminskning.

Forskning om extrakt av grönt te

Grönt te har undersökts och olika laboratorieexperiment: forskare bekräftar effekten av grönt te som tillägg av en diet som syftar till viktminskning. I en studie i synnerhet har integrationen av grönt te i en viktminskning och efterföljande underhållsprogram som produceras betydande resultat i vissa överviktiga personer. Forskarna tror att katekinerna finns i grönt te är det viktigaste "ansvarig" för att bränna fett i kroppen.

Även om dessa resultat är användbara för kosten, har grönt te också många hälsofördelar och har använts genom historien av olika kulturer och traditioner som används för att behandla ett brett spektrum av sjukdomar, det faktum Antioxidanter i grönt te hjälper till att minska cellskador som uppstår vid cancer, också bidra till att förhindra för tidigt åldrande. Sist men inte minst, grönt te sänker det onda kolesterolet och ökar det goda kolesterolet nivå i stället.

Grönt te har alltid använts som ett diuretikum, som en sammandragning för sårläkning och i regleringen av kroppstemperaturen, liksom nivåerna av blodsocker: hjälper även i matsmältningen!

Ta extrakt av grönt te för att gå ner i vikt

Den gröna te finns i hälsokostbutiker och är användbar om du inte gillar smaken av grönt te. Det flytande extraktet är i själva verket består av bladknoppar och blad själva och, i syfte att viktminskning, kan en ta en dos mellan 200 och 750 mg per dag för maximal effekt.

Dricka grönt te för att gå ner i vikt

Grönt te sig är en hälsosam dryck, trehundrasextio grader. Ett sätt att införliva grönt te i din kost regim är att dricka det i stället för andra drycker. Det behöver ungefär tre koppar grönt te om dagen för att uppleva en ökning i ämnesomsättningen och bränna fett: hemligheten är att identifiera de andra drycker som du förbrukar varje dag och ersätta dem med grönt te. Till exempel, om du är en ivrig konsument av kaffe, ersätta din morgon med en kopp grönt te: du kommer fortfarande stimuleras av koffein i te, men du samtidigt bränna fett och ytterligare hälsofördelar som du normalt inte skulle associera med kaffe. Andra drycker att ersätta de grönt te drycker och fruktjuicer fulla av socker, som tenderar att ge extra kalorier och lite näring.

Koffein i grönt te

Det är sant: du måste vara försiktig i att dricka grönt te eftersom det innehåller koffein, och överdriven konsumtion av koffeinhaltiga drycker kan orsaka uttorkning, yrsel, illamående och sömnlöshet. I det här fallet kan du dricka mer vatten och eventuellt välja koffeinfritt grönt te. Dessutom, om du tar mediciner, kosttillskott eller andra örter, är det bättre att kontrollera situationen med din läkare innan du lägger stora mängder grönt te eller dess extrakt till din diet.

Grönt te och grönt te är en mycket använd och allmänhet säkert och effektivt sätt att öka din ämnesomsättning. När du infoga grönt te i din dagliga kost, inte bara de bränner mer fett, men du kan dra nytta av ett brett spektrum av positiva hälsa som du inte får från andra vanliga drycker som kaffe och läsk.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha