Gå ner i vikt genom smarta dricka: dricka åtta tips!

Karle Rosenqvist Februari 29, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Med en drink kan producera lika många kalorier som en liten måltid. Exempel på kaloririka drycker innefattar icke-diet soda, frukt och juice, mjölk, sockrade mjölkdrycker, alkoholhaltiga drycker som öl och vin, energidrycker, sportdrycker iced kaffe och milkshake. Om du vill gå ner i vikt, så du måste vara uppmärksam på ditt alkoholintag.

Här är åtta tips om drycker och dryckesvanor för att gå ner i vikt snabbare ...

1. 't glas halvfullt

Schenk standardglas halvfullt. Intuitivt, gör det ingen roll om dina klockor tillbaka en hel eller halv glas. Ändå sparar detta trick snabbt fyrtio kalorier per drink. Puben är vanligtvis men inte med tanke på kalorier alls; vardera får en knapp och du dricker goda turas. Varje runda av öl, vin, cola eller iste dig utan att låta dig gå, du kan spara så mycket som 80 till 150 kilokalorier.

2. Drick vatten

Människor tillvaro för ca 2/3 del vatten. fukt ligger i cellerna i dina vävnader och organ, celler, och mellan den "fria" i kroppen. Kroppsvätskor säkerställer att näringsämnen kan tillföras och avfall kan tas om hand. Dricksvatten är därför av avgörande betydelse, och det är ännu mer sant om du vill gå ner i vikt.

Vatten är också bland de bästa verktygen viktminskning som människan har till sitt förfogande. Nämligen vatten fyller magen, särskilt i kombination med vezels- och ger 0 kalorier. Eftersom vatten inte bär någon energi i sig själva, kan det vara praktiskt taget obegränsad dricka. Vatten är kanske lite smak intensiv Coke om du är van vid, men när du har sparkat en vana av socker, vatten smakar gott.

3. Ytterligare vatten på att bränna fett

I bantning och viktminskning är många fler gifter frigörs i kroppen. Body kapslar nämligen vissa utländska gifter för att göra dem ofarliga. När man bränner fett, är de inkapslade gifter frigörs. Detta avfall måste transporteras till njurarna genom blodet och utsöndras via urinen, äntligen. För omhändertagande av gifter frigörs vid förbränning av fett är mycket vatten.

4. Dricksvatten för intern fukt

Dricksvatten ger bättre behålla fukt och en sundare kroppssammansättning. Nämligen vatten i matsmältningssystemet fungerar annorlunda än vatten i din vävnader; skölj och rensar.

Din "vatten vikt" kan stabilisera tack dricksvatten lättare och justera. Ju mer vatten du dricker, desto bättre vätskebalans och mer effektivt du gå ner i vikt. Ett överskott av salt, socker eller alkohol är dåligt för din vätskebalans. Den mineraler, natrium, kalium, kalcium och magnesium måste också vara i jämvikt.

Utvärdering 5. Vatten intag

Många människor är övertygade om att de dricker mycket vatten. Om de ärligt börjar räkna, men de kommer till sin förvåning, inte mer än en, två eller högst tre glas om dagen. Dagliga fem eller sex glas vatten skulle vara en mycket bättre utgångspunkt. Vatten ger dig nämligen en känsla av fullkomlighet, utan att offra makt.

6. Standard en karaff på bordet

Sätt under varje måltid en vattenkaraff på bordet. Och sätter normer för varje bord åtnjöt en tomt glas bredvid spelplanen. Detta stimulerar dagliga vattenintag och reducerar den genomsnittliga kaloriintaget. Om du under måltiden efter varje tugga tar en liten klunk vatten, du är en mindre del tid upptagen stopp med mat i munnen. När du lär dig att dricka mer vatten, kommer du då också garanterat att äta mindre och därmed lättare att gå ner i vikt.

7. Grönt & vitt te

Drick mycket grönt och vitt te. De är ovanligt friska och läckra drinkar som ger noll kalorier och bara lite mer smak än vatten. Den ytterligare fördelen av grönt te och vitt te är att de är naturligt söt smak och kräver därför inget socker. Innehåller dessutom grönt och vitt te extremt nyttiga antioxidanter och tanniner, inklusive flavonoider, alkaloider och EGCG. EGCG har visat sig stimulera ämnesomsättningen.

8. Iced Tea

Gör din egen iste från en pott av te och låt svalna. Lägg sedan till citronsaft och sätta tekannan en timme i kylskåp. Häll kallt te i ett glas med isbitar och du har en god drink som knappast några kalorier.

Har du ytterligare tips och råd om att förlora vikt och dricka? Dela dem i en kommentar nedan ...

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha