Gå ner i vikt genom motion

Ingelöf Wahlgren Februari 29, 2016 Hälsa 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Skulle du vilja ha några skjul pounds men det finns ingen strikt diet att följa dina favorit behandlar eller låt den stå och sedan gå mer i rörelse. Du kan välja att få dig att prenumerera på ett gym men också göra din vardag ständigt stunder som kan bidra till att gå ner i vikt.

Hushålls

De flesta människor inte nöjd med berg hushållning. Strykning, dammsuga, skura, trädgårdsarbete. All verksamhet där all din energi verkar försvinna så snart du kommer ihåg. Men detta är inte bara. Genom hushållssysslor kan du arbeta på din kondition och bränna kalorier under tiden. Ju bättre din scrubs, böjar och sträcker desto fler kalorier kommer att brännas. Du går bara med en trasa över byrå, då pounds inte kommer att försvinna. Med en timmes dammsugning du genomsnitt allt så ?? s 250 kalorier försvinner. En timme mopp och du genomsnitt 312 kalorier lättare. Fina utomhus, ser trädgården presentabel och med en timme att klippa gräsmattan du är ansvarig för försvinnandet av ett genomsnitt av 350 kalorier. Förutom det faktum att dina brända kalorier genom att städa upp, har du också lika hela huset ren och det är gratis!

Walk

Vi lever alla i en stressig samhälle. För att avsluta vår energiförsörjning och för att fylla det är viktigt att få energi i naturen: en trevlig promenad i skogen eller ängen. Också trevlig promenad genom kvarteret kan vara bra. Du lär känna dina grannar, gör fina dekorativa idéer medan du tittar på miljön i en annan och du kommer till vila. Förutom alla dessa fördelar, arbetar du liknar ditt tillstånd och röra dig igen förlora några kalorier.
Många människor har en hundkoja, men tyvärr våra kompisar är för många mellan fyra väggar. Du gör inte bara hunden nöjd med en bra promenad men han hjälper du menar att gå utanför kalorierna. Och kom ihåg bollen, rep eller hålla sig till bära. Hunden kommer att hämta leksaken och du kan gå bredvid fortfarande smiter och kasta. Allt detta är bra för förlusten av ett genomsnitt av 170 kalorier per timme. Gör dig själv och din hund en tjänst och vandra.

Sociala kontakter

Är du rädd att du har för lite tid att få flytta och ditt sociala liv genomgår lidande, gå tillsammans i rörelse med vänner, flickvänner eller din partner. Gå vidare till ett gym eller möta upp för att jogga tillsammans. Komma överens om en specifik tid med varandra och motivera varandra när det behövs.

Kärlek

Har tidigare förslagen inte vet hur man motivera dig att få flytta, gå på jakt efter kärleken i ditt liv. Om du redan har hittat kärleken i ditt liv, kan du gå direkt från start Sexercise. En intensiv älskog session en halvtimme sent snart att försvinna cirka 300 kalorier.

Dagliga livet

Även utan en intensiv hushåll skriva in sig vid ett gym, tillsammans med vänner träningspass, motion på fritiden eller Sexercise är det möjligt att ta hänsyn till mer rörelse under hela dagen. Om butiken runt hörnet, ta cykeln. Genom trafik och leta efter en parkeringsplats du vinner bara tid när du går få mat till bilen. Cykeln är lika snabbt och under tiden du har förlorat igen några kalorier. Ta trappan istället för hissen eller rulltrappan. Ofta tillvänjning eller promenera längs med publiken så vi undviker trapporna. Var unik och ta trapporna, du bränner kalorier. Tio minuter trappor kan ta hand om ett genomsnitt av förbränningen av i genomsnitt 90 kalorier. Slutligen kan vi säga att varje övning är bättre än ingen rörelse. Håll denna regel i åtanke i arbetet, på tåget eller hemma i soffan. Många små extra ansträngning kommer att ge ett viktigt bidrag tillsammans.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha