Gå ner i vikt: Fyra alternativ för en komplett måltid

Timan Hagerstrom Februari 26, 2016 Miscellanea 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

 Marirosa Barbieri - "Idag har jag inte har tid att stanna! En snabb kaffe, ett snabbt mellanmål, sedan, tillbaka till arbetet. "
Det är tanken som korsar nästan alla arbetstagare i världen som handlar med den hektiska takten i staden.
Att påverkas av detta sätt att leva är vår kropp som, med tiden, det ger signaler påståenden: gastrit, magkramper, förkylningar.

Genomföra lite stressig livsstil och tillräcklig näring hindrar oss från sjukdom och sjukdom. Det följer betydelsen av en fullständig måltid, hälsosam och näringsrik.
Om vi ​​är ute hela dagen, kan vi inte missbruka med smörgåsar på lång sikt ont.
Här är några snabba fix till våra problem: 4 Lätt att bära i handväskan och måltider ätas stående, sittande, eller i företaget.

POPCORN

Inte bara på bio. Popcorn är majsflingor, perfekt mat vid flera tillfällen. De följer vanligtvis en aperitif, i stället för de vanliga hög kalori snacks eller byt lunch. Popcorn är inte fet, de är välsmakande och ger en stor känsla av mättnad.
Plus att de är billiga och gå bra med cayennepeppar, kanel eller parmesan.

MILKSHAKE O SMOOTHIES

Både drycker erbjuder en perfekt kombination av protein, fibrer och energi. Kort sagt, de är nästan en fullständig måltid. Problemet är att i Italien mode av smoothies eller milkshakes är inte utbredd.
Så det är mycket svårt att hitta en bar eller en diner som kan sälja dessa läckra drycker.

Sallader BOX

Mycket lättare att hitta och praxis är sallader hämtställen. Det är sant sallader blandat med olja och salt och krutonger, separat.
I England, till exempel, dessa sallader är rika och läckra. De kan innehålla kyckling, olika grönsaker och även pasta. Det finns några snabbmat platser som gör att du kan välja den kombination som du vill ha och sedan förseglas i en speciell plastbehållare utrustad med bestick och kryddor.

Ljus barer

Det finns, slutligen, en snabb måltid och snabbt: kost barer.
De finns i olika varianter: med spannmål, havreflingor, pustade ris, fruktbitar hålls ihop med honung eller socker.

Trots dessa utmärkta alternativ mat, snabb och snabb, jag står fast vid min idé: äta innebär att man tar hand om dig själv, ta tid och njuta av din måltid i fred.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha