Gå ner i vikt: en diet för varje kropp

Tue Sandin Februari 27, 2016 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Artikelindex

  •  >> 1. Smält Belly Fat: Rätt kost
  •  >> 2. Smält fettet ass: Rätt kost
  •  3. >> Secret Weapons för din kroppstyp
  •  4. >> övningar för att lossa magen
  •  >> 5. Övningar för att bränna din rumpa
  •  >> 6. Tvätta bort fett

 Dr Mark Liponis, författare till The Hunter / Farmer Diet Solution, har tillbringat 25 år av sitt liv i sökandet efter dieter baserade på olika typer av organ. Enligt Dr Liponis, kan dess två våningar, speciellt för dem som har fettdepåer på magen och på bakom, dubbla viktminskning och omforma kroppen.

Har du provat varje diet du kan och ändå visar sig omöjligt att kasta ner flytväst runt magen eller puff på röven? Dr Mark Liponis, har han spenderat tiotals år att räkna ut hur. Genom att kombinera rätt kost, utformas på rätt typ av organ - mer fett på magen eller mer fett på skinkorna - rätt träning kan rätt plan så konstruerad att leda din kropp att fördubbla sin förmåga att gå ner i vikt.

Teorin om Dr. Liponis kommer från ny forskning och banbrytande framgår av Stanford University studie kallad A till Ö En studie på viktminskning. Denna studie visar att människor som släpps ut på vikt runt magen och de som bär på ryggen, de skiljer sig genetiskt; både då det gäller det sätt på vilket deras kroppar svara på insulin och därmed hormoner, både vad gäller modus absorptionen av kolhydrater och fetter. Men, enligt teorin av Dr Liponis, känna din kropp är inte så enkelt som det verkar, inte tillräckligt för att titta i spegeln, måste du fråga dig själv två frågor:

1. Hur pesavi vid födseln?

Om pesavi mindre än 2,61 kg vid födseln, de faller in i "Hunter" typ, som jägaren, bokstavligen. Jägare är mer benägna att gå upp i vikt runt magen och bröstet, medan benen och nedre delen av ryggen förblir mager. Denna typ av fördelning av kroppsfett, är mer allmänt kallas android typ. Fettet i buken är förknippad med en högre risk att drabbas av allvarliga sjukdomar och tillstånd såsom hjärt- och kärlsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, kolesterol och cancer.

Om födelsevikten var mellan 2,61 kg och 3,73 kg mer gram gram mindre, är din kropp en "bonde", vilket innebär att du kommer att vara mer benägna att gå upp i vikt på nedre delen av ryggen, Hand de blir äldre. De faktorer bakdelar generösa höfter och stora lår, men en hämmad liv. Denna typ av fördelning av kroppsfett, är mer allmänt kallas typ gynecoid. Även då de faktorer som är mindre utsatt för allvarliga sjukdomar som skulle kunna äventyra hälsan, men de har möjlighet att utveckla mycket lättare villkor "mekaniska", som är relaterad till motor verkan av kroppen, såsom åderbråck, vätskeansamling och problem leder. Den andra frågan att ställa är:

2. När du flyta?

Den punkt där ditt fett ligger bestämmer också på vilket sätt din kropp kan flyta i vatten. Om du har en generös mage, du galleggerai i vattnet som en manet, vilket kommer att ge magen att stiga till ytan, och benen att hänga ner som tentakler en manet. Om ditt fett distribueras på baksidan och ben, du sträcka istället att flyta som en tabell, med båda benen uppåt, och fötterna pekar utåt med fingrarna.

Eftersom vår fett avsätts på bandet eller under bältet

Stresshormoner är orsaken till ansamling av fett ovanför bältet. Definieras som större omentum, eller visceralt fett är den del av serösa peritoneala utsöndrande kemikalier som kan inte bara orsaka problem för dina inre organ, men hålla dig överviktig. Östrogen är dock orsaken till de framstående säte, höfter och lår generösa: det finns i själva verket att deponeras direkt i fettet. Båda dessa två typer måste därför två olika strategier för att gå ner i vikt. Så här bränner magen fett och sitta, en gång för alla!

 >> Index

Lösa magen fett: Rätt kost

Rik på proteiner

För magen av jägare, måste du äta som våra förfäder som levde av jakt, samla fisk, plocka bär och så vidare; inte jagas några limpor av bröd och pastarätter, och det bör inte ens dig. Typ "jägare" behöver en kost med lågt glykemiskt ordning; bränsle sin ämnesomsättning måste ges av proteinerna i stället för stärkelse. Fylla på protein, då: en kyckling burgare för lunch eller en kalkon köttfärslimpa till middag; abbinaci också en mosad blomkål i stället för potatis, som är rika på stärkelse.
Så du kommer att gå ner i vikt och scolpirai ditt liv.

Undvik frukost

Studier har visat att personer med en utskjutande buken som har haft frukost, är mer benägna att konsumera kalorier under dagen. I själva verket, den typiska jägaren oftast inte hungrig då frukost, behöver den för att skapa aptit längs morgonen; eftersom jägaren inte bringas till nibble, är det mer benägna att fest, att äta allt som är i tid och i mitten av dagen. Gå ner i vikt på magen, hoppa över frukosten och äter bara till lunch och middag.

Äta efterrätt

Jägarna är inte de enda som vill ha det; Vi önskar alla söta eftersom kolhydrater och sötsaker få oss att må bättre, att höja våra nivåer av serotonin, må bra hormonet. Dr. Liponis rekommenderar att äta en liten glass till efterrätt, eftersom det ger rätt uppsving av serotonin men mindre socker och mer protein än andra alternativ, såsom kakor. Sök en naturlig glass, eftersom det innehåller mycket mindre socker än glass och även en yoghurt sorbet.

Drick granatäpplejuice

Din måltid med ett granatäpple juice sockerfri. Denna dryck fettförbrännare är rikt på antioxidanter som motverkar inflammationen som leder till bukfett.

 >> Index

Smält fettet ass: Rätt kost

Kolhydrat

För att bränna fett på skinkorna, måste du äta som en faktor; Detta innebär att du kommer att behöva konsumera främst spannmål och produkter av skörden. Typ "faktor" måste äta 5 gånger om dagen för att försvara sig mot plötsliga ökningar uppåt och nedåt socker. Om du tillhör denna prototyp, Dr. Liponis uppmanas att fylla på friska kolhydrater som fullkorns pannkakor till frukost, en tårta till lunch, middag eller pasta; 2 inkluderar snacks såsom majschips och pretzels blå korn.

Undvik mejeriprodukter

Om de faktorer som äter fett, är dessa fetter deponeras på dem direkt sitta, lår och höfter. För detta undviker man produkter baserade på helmjölk, såsom ost mycket fett, helmjölk och yoghurt eller glass.

Dricka sojamjölk

Att hjälpa till att ransonera doser av fett, dricka sojamjölk innehåller en perfekt blandning av kolhydrater och protein för att upprätthålla stabila blodsockernivåer. Sojamjölken var visat sig kunna hjälpa hormoner för att förbli stabila och att minska risken för cancer, bland annat vissa typer av bröstcancer.

Ät ett mellanmål sent på natten

Dr. Liponis rekommenderar ett mellanmål sent på natten för att undvika din blodsockernivå leder ner dramatiskt under natten. Haft en snack fattiga i kalorier, såsom 2 matskedar jordnötssmör till fysiska eller rostat bröd. Dessa tilltugg kommer också att hjälpa dig att sova bättre. Popcorn är ett utmärkt val för din typ.

 >> Index

Secret Weapons för din kroppstyp

Gå ner i vikt efter din typ inte bara har att göra med vad man ska äta eller inte. Dr. Liponis ger oss här, några hemliga vapen som vi kan lägga till i vår kost, hjälpa oss att spendera de extra pounds och omforma våra kroppar.

Tillägg scioglipancia: Chrome

Krom är ett viktigt inslag, som spelar en viktig roll i regleringen av insulin och blodsocker. Eftersom människor med visceralt fett erfarenhet insulinresistens, kan det dra nytta av krom, eftersom det hjälper arbetet av insulin, som hjälper till att hålla halterna av kolhydrater. Om du gillar "Hunter", ta 200 mikrogram krom per dag; du kan finna det i snabbköpet, kosttillskott avdelning.

Tillägg scioglifondoschiena: DIM

DIM är en naturlig förening som produceras under uppslutning av Cruciferi grönsaker, som broccoli, Det hjälper till att hålla en balanserad östrogen och kan bidra till att minska risken för vissa cancerformer, såsom bröst- och prostatacancer. Forskning visar att östrogen bidrar till att skapa fettet nedanför midjan; DIM bidrar till att göra denna process block. Ta 150mg av DIM på morgonen; du kan finna det i varje stormarknad.

 >> Index

Övningar för att lossa magen

En kvällspromenad

Människor som tenderar att sätta på bukfett tenderar att lagra socker som fett. Eftersom "jägarna" används för att konsumera måltiden mer omfattande middag, behöver hjälp matsmältningen att ta en promenad på kvällen, för att hålla nere nivåerna av socker.

Vänligen rulla

Bukfett sätter press på ryggraden, vilket gör att du ryggsmärtor. Stretching är viktigt eftersom det hjälper lossa ryggen; försöka göra roll:
Ligg på mage med armarna uppåt. Krossar ner ryggen och hålla positionen i ca 10-15 sekunder. Bring armarna framåt, mot taket. Nu sätta knäna mot magen och hålla nedre delen av ryggen. Håll i 10-15 sekunder och upprepa serien.

 >> Index

Eesercizi att bränna din rumpa

En morgonpromenad

Kvinnor och män vars fett deponeras nedanför midjan, har en långsammare ämnesomsättning. En 10 minuters promenad runt kvarteret är vad du nog att låta hjärtat att pumpa på rätt sätt.

Ge pretzel

Extra vikt på baksidan, kan göra tidpunkten för uppvaknande smärtsam, eftersom det fett sätter press på höfterna, äventyra promenad. Försök att göra pretzel:
Sitt ner på golvet och böj ena benet över. Vrid bålen försöker nå, med armen motsatta benet, trycka hans knä. Försök att göra detta genom att titta bakom dig, inte framför. Håll i 10 sekunder, sedan ändrar position.

 >> Index

Tvättar bort fett

Kaffefilter amerikansk oblekt

Vem har en generös mage, ofta också att han lider av högt kolesterol. När du gör kaffe, om du föredrar American använder oblekta filter, så att cafestol, ett ämne som finns i kaffe som ansvarar för att höja kolesterol, tvättas bort i stället för att absorberas av kroppen. Även om maskinen har ett filter gjort sikt, fortfarande föredrar pappersfilter som inte har blekts av blekmedel.

Stödstrumpor

De som bär en generös sittplats, kunde ha vattenkvarhållande problem, eller bli föremål för åderbråck. Stödstrumpor hjälper kroppen att bli av med överflödig vätska, förbättrar blodcirkulationen, ett element som är viktigt i viktminskning. Bära stödstrumpor minst 2-5 gånger i veckan; du kan hitta dem lätt på någon sportaffär, och även i snabbköpet, vid ca 20 € per par.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha