Gå ner i vikt: 10 goda skäl till bantar och inte hämtning av detta


 Sandra Ianculescu - Om du behöver motivation att följa en diet - utöver viljan att se bra ut - ta reda på hur viktminskning förbättrar din hälsa.

Här är varför du bör följa en diet:

Minska risken för cancer

För överviktiga kvinnor risken för livmodercancer är fyra gånger högre än i magra kvinnor. Situationen är liknande när vi talar om bröstcancer: ett hormon i samband med viktökning är leptin, skyldig, säger studierna, spridning av båda typer av cancer hos kvinnor.

Det upprätthåller insikt

Överviktiga människor, särskilt som har samlat fett runt midjan och armar är mycket mer benägna att sjukdomar såsom senildemens.

För att ta bort bukfett, förbättrar din dagliga intaget av kalcium med konsumtion av mager yoghurt till frukost.

Skydda ditt hjärta

När fler vikter, har du en större risk att få en hjärtattack. Övervikt är också skyldig till ökade nivåer av dåligt kolesterol och tidig debut av diabetes.

Stretch depression

Den andliga sjukdomskänsla är mer uttalad hos överviktiga personer. En amerikansk studie av 4.600 kvinnor i åldrarna mellan 40 och 65 år har visat att över 25% av personer med body mass index ökade lider av depression, medan bland personer med normal vikt, är siffran 6, 5%.

Du flyttar lättare

Överviktiga kvinnor klagar över smärta och obehag under träning. Dessutom finns det en ond cirkel, som du sätter på mer vikt, desto svårare är det att göra idrotten på grund av stressade leder och svaga muskler.

Vid allvarlig övervikt är det rekommenderas att inte gå till gymmet på egen hand, men söka hjälp av en sjukgymnast.

Befria dig från inkontinens

Urininkontinens har ganska hög förekomst av överviktiga människor. Den goda nyheten är att varje 5% av fett du förlorar, det minskar avsevärt trycket till bäckenet. Således problemet försvinner eller situationen förbättras avsevärt.

Skydda njurar och galla

Schweiziska forskare har rapporterat att 11% av fallen av njursvikt kvinnor orsakas av fetma. Även ett BMI över genomsnittet leder till gallblåsan.

Lugn astma

De astmaläkemedel som är mest effektiva när de kombineras med en viktförlust. Lungfunktionen underlättas av den ökade D-vitamin genom kosttillskott eller konsumtion av mjölk, lax, fullkorn.

Sträck lederna

Medan förlora om, stärka lederna och minska risken för ledgångsreumatism. Ett annat tips: gå till fots när du har en chans och du bli av med extra pounds genom att lätta lederna.

Ge upphov till lättare

För kvinnor med många extra pounds, komplikationer under förlossningen är vanligt.

Varaktigheten för utvisning av fostret är 3-4 timmar mer än kvinnor med normal vikt och livmoder indragning fördröjs. Barnet är oftast stora, vilket komplicerar och förvärrar födelse perineal tårar.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha