Fyrverkerier och barn, hur gör jag hålla det säkert?

Varje år för gamla och nya hända igen många olyckor med fyrverkerier. Tyvärr finns det alltför många barn inblandade. Det måste göras en olycka, och offret har tecknats för resten av sitt liv. Svåra brännskador, förlorade fingrar och även förlorat synen kan ske genom oskyldiga utseende fyrverkerier. Så här är några tips på hur du kan förbättra säkerheten för barn med fyrverkerier.

Små barn: fyrverkerier behövs?

Fyrverkerier är traditionellt med nya och gamla flisas. Höga ljud, ljus ljusblixtar, är överallt något att se och höra. Många barn har inte så ?? behov av all uppståndelse. Det är viktigt fyrverkerier är inte att tvinga. Även sparklers naturligtvis inte. Så länge barnen inte be om detta fyrverkerier, är det inte tillrådligt att ge dem fyrverkerier. De har naturligtvis att titta på dekorativa fyrverkerierna ?? kväll.

Barn vill fyrverkerier

När barnen själva kommer att be om fyrverkerier, kommer du att utöva ert inflytande som förälder. Det första året som ett barn verkligen själv fyrverkerier kommer att stå ut, kan du ofta få en lång väg med barns fyrverkerier. Dessa inkluderar tomtebloss, pop ärtor, dra strängar och morning glory. Det finns många arter där ingen eld är inblandad, men släpp konfetti. Denna fyrverkeripjäs är mycket lämplig för barnen till stickande sig själv. Hänsyn bör dock tas hänsyn till att med sparklers och morgonglorys eld kommer in i bilden. Dessa bör inte komma i kontakt med lättantändliga kläder eller hår.
Barn som vill ?? föräldrar kan hjälpa i tidig ålder ?? genom att antända andra fyrverkerier. Till exempel parting tillsammans mark blommor eller smällare, och vid 12:00 en stor pil eller gryta.

Det verkliga arbetet

Barnen kommer snart vill sticka ut mer, särskilt om de har äldre syskon som redan sticker ut. Tänk på dig själv som förälder noga när ditt barn är redo att stickande. Om det så här långt är att barnets fyrverkeri sticker ut, finns det några saker du kan fortfarande göra för att förbättra säkerheten.

Köp den

Gå tillsammans
Bland de 16 barnen får köpa fyrverkerier. Detta säkerställer att föräldrar har en bättre bild av vad ett barn. Alltid gå med barnet för att köpa fyrverkerier. Skicka inga äldre kusiner eller vaga bekanta med det, eftersom det kan vara precis vad köpte vissa fall är olämpligt.
Vad och hur mycket?
En baby dart Var uppmärksam på vad barnet köper och hur mycket. Förutom att synd pengarna om alltför mycket köps, kan det också vara farligt. Sannolikheten för att fyrverkerierna kommer att förvandlas till ?? fyrverkeribomber ?? eller ?? witch cirklar ?? är stor. Detta kan snabbt gå fel, vilket leder till stora olyckor inträffar. Fråga alltid barnet om han planerar allt för stickande. I ett bröd smällare gå 200 stycken. Detta innebär 200 gånger smäll. I och för sig är detta för många barn fortfarande gillar det, men om mer än fem bröd som ska köpas, se till att notera hur mycket tid gå och vad som hände med den.
Vidare är det också den typ av fyrverkerier köpte är viktigt. Smällare och baby pilar är billiga och populära, men är ofta för tidigt ?? eller ens på samma gång ?? antänds. Detta ger ytterligare faror. Bebis Pilar är faktiskt raketer. Men de är sällan korrekt flisas. Det finns 100 i förpackningen, så det är inte mycket märkligt att inte alla står i ett vägt flaska och tar sex meter bort. Fortfarande behöver för att få en pil för att gå fel och ett barn ?? eller en vuxen ?? synen på ett öga kan förlora helt och hållet. Ofta är oåterkalleligt. Fyrverkerier glasögon kanske kan vara en lösning, förutsatt att de stoppas. Lämpliga fyrverkerier att börja med är små krukor, jord blommor och romerska ljus. Dessa gör mer än barnens fyrverkerier utan större risk för att få ?? s.
När du köper smällare
När fyrverkerierna köps är också viktigt. Om det redan på ett daghem, är chansen att det finns fyrverkerier bomber. För sent att köpa kan innebära att en del av de önskade fyrverkerier redan slutsålda. I tiden mellan när fyrverkerierna köps och när det kan flisas, är det bäst på en plats där barn inte kan nå.
Aansteeklonten
Aansteeklonten är det enda sättet fyrverkerier lyser kan vara. Se alltid till att det är tydligt i barnet. Se också till att det finns tillräckligt med flisor i hans hus på den stora dagen, annars kommer det att vara mycket frestande att gå stickande ut på ett annat sätt.

För avsked

Ta alltid barnet av fyrverkerierna ska flisas. Det verkar trivialt, men det är fortfarande av största vikt. Diskutera vad som borde vara, vad som ska behållas och vad som kan kastas.

Parting

År 2014 ändrade reglerna för att använda fyrverkerier. Fyrverkerier kan nu flisas från 31 December-1 januari 02:00 18:00 timmar. Notera platsen: i många samhällen får inte överallt, i vissa kommuner alls. Dess åsikter för att också hålla det säkert för de yngre familjemedlemmarna.
Hur mycket du på gatan?
Hela beståndet av fyrverkerier inte på en gång ut på gatorna. Kom överens om hur mycket längre. Detta ger dig också en bild av när barnet kommer att vara tillbaka, trots allt, har du inte många timmar över 50 smällare.
Var och med vem?
Se till att du alltid vet var barnen uthyrning av fyrverkerier går och med vem. Som ett litet barn med ett barn ett par år äldre varar, är detta anledning att vara extra alert. Se till att du går genom att regelbundet och förbjuder det så snart du misstänker att något inte står rätt.
Ingen ljusare not
Ge barnen inte ljusare not uthyrning av fyrverkerier som de går. En brinnande aansteeklont är tillräckliga och förhindrar frestelsen uppstår snabbt att ens använda tändaren.
Håll ett öga
Däremot kan du gå en lång tid för att se om allt går bra. Du kan också ordna stickande ut första gången vad.

Efter nyår

Efter nyår, gatorna kantas med fyrverkerier. Däremellan är mycket ?? bra ?? fyrverkerier, som har lämnats kvar eller första gången inte mycket väl gå. Fyrverkerierna kan vara mycket farligt. Säkringarna är kortare, och det är något fel med det ändå eftersom det inte gick för första gången. Vidare är det svårt att kontrollera som förälder att få dessa fyrverkerier. Om ett barn på nyårsdagens morgon plötsligt tenderar att cykla eller gå mot sitt slut, är det klokt att se till att han inte skjuta på dem, och att kolla på vilken typ av fyrverkerier han har det. Bara en våning blomma ?? lömsk ?? avsked behöver inte vara en katastrof, men vissa barn lyckas komma hem med påsar av fyrverkerier.

Fyrverkerier över

Förvara inte fyrverkerier förrän nästa år. Chansen att du har hemma en lämplig fyrverkerier depå är mycket liten. Förutom sina fyrverkerier bra lagrings kommer snabbt försämras. Det är särskilt farligt om en brand bryter ut.

Några tips på en överblick

  • Inte börja innan barnet indikerar sin önskan att sticka ut
  • Första barns fyrverkerier
  • Föräldrar bör vara medvetna hela tiden vad när med vem flisas
  • Barn bör bära kläder som inte är lättantändliga
  • Endast ljus med en aansteeklont
  • Gör aldrig kreativt med fyrverkerier!
  • Aldrig en andra gång avsked
  • På nyårs sammankomst inga fyrverkerier

Den rymmer också att barn kommer att följa ett prov snabbt, så se till att de får rätt exemplet. Själva, kan de inte förbise konsekvenserna väl över de fortfarande behöver sina föräldrar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha