Fyra dagar i Dunkerque 2014 ?? startlista, spåra, tv

Den sextionde upplagan av franska etapploppet Quatre jours de Dunkerque kommer att hållas på Onsdag, 7 maj till söndag, 11 maj 2014. Vilka deltagarna är på startlistan i cykellopp i nordvästra Frankrike? Vilka är de favoriter till den slutliga segern? Hur man schema rider i tävlingen ser ut? På vilken TV-kanal detta fransk arrangerar tävlingen kan följas direkt?

Historia

Den första upplagan av cykellopp ägde rum 1955 och vanns av den franska racerförare Louis Deprez. Namnet på den här kursen är att se till att denna ras varade ursprungligen fyra dagar. På grund av det anseende som de "Fyra dagar i Dunkerque" är ett sådant spel, alltid kalla det så, även om konkurrensen idag i verkligheten tar ofta fem och ibland sex dagar. Den fullständiga officiella namnet på denna kurs är numera för övrigt "Quatre jours de Dunkerque - Tour du Nord-Pas de Calais.
Rekordet i fråga om antalet slutliga segrarna i de fyra dagar av Dunkerque Freddy Maertens. Denna legendariska belgiska vann på sjuttiotalet fyra gånger de slutliga ställningar för de fyra dagarna. Tvåa i listan över de totala segrar är den belgiska Jef Planckaert, som vann etapploppet tre gånger. Senaste slutliga vinnarna av de fyra dagarna i Dunkerque är Stephane Auge Rui Costa, Martin Elminger, Thomas Voeckler, Jimmy Engoulvent och Arnaud Demare.

Trail: rider schema 2014

Som man är van att under de senaste åren, 2014 kommer att ta plats på scenen loppet fem dagar. Liksom under 2013 fanns 2014 valt att inte ingå i försökstiden rider diagram över de fyra dagarna i Dunkerque.
Rider Schema Fyra dagar av Dunkirk 2014

Deltagare: startlistan

Nedan finns en preliminär förteckning över deltagarna i de fyra dagar av Dunkirk 2014.Uiteindelijk kommer hit för att få den kompletta startlistan.

Favoriter

Bland de viktigaste utmanarna för totalsegern i denna kurs inkluderar voecklervinnarear Fedrigo, Chavanel och Demare.

Live på TV?

De fyra dagar av Dunkirk kommer till stor del finnas televised bor vid Eurosport. På onsdag är torsdag och fredag ​​rider direktsändas på Eurosport1. På lördag och söndag finns det ingen direktsändning på Eurosport, men åkattraktioner 4daagse Dunkerque senare fortfarande sänds på dagen. Här hittar du information om cykling live på Eurosport, Sporza och NIS i 2014 säsongen.

Dunkirk

Dunkirk är en stad i nordvästra Frankrike. Denna stad kallas på franska Dunkerque. I Nederländerna, är namnet ofta skrivna som Dunkirk. Själva staden har omkring 70.000 invånare, men tätorten Dunkirk har totalt 160.000 invånare. Dunkerque var ursprungligen en flamländska staden. Idag som fortfarande betraktas vissa dialekt ord och namn.

Tidigare utgåva: Fyra dagar av Dunkirk 2013

De fyra dagar i Dunkerque 2013 var en stor triumf för de unga och mycket talangfulla franska sprinter Arnaud Demaré. Han vann de tre första stegen i detta skede ras, men då också vann den totala slutliga rankningen, den unga ryttare klassificering och poäng klassificeringen. De andra två stegen vanns av holländaren Michel Kreder och fransmannen Yannick Martinez.
Resultat: Klassificering 2013
 • Arnaud Demaré i 20u37m21s
 • Florian Vachon i 16 sek.
 • Ramon Sinkeldam 26 sek.
 • Julien El Fares 26 sek.
 • Armindo Fonseca 30 sek.
 • (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha