Funeral: spara eller försäkra

Ingabrita Sohlman December 27, 2015 Hälsa 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Begravningskostnader kan försäkra dig om att du kan spara till. Kommer du att se till att du betalar många kostnader du göra besparingar då du måste ta itu med en hög risk för död under de första åren.

Begravning

De flesta människor har hemma från en begravning. Du kan teckna försäkring med en kontant betalning eller betalning i en tjänst. Denna försäkring har en viss tid på premiebetalning. Under den angivna perioden, betalar du en viss premie. Löptiden för försäkringen är livslångt eftersom politiken bara betalar ut vid dödsfall av den försäkrade.

Försäkra eller spara

För att göra en jämförelse mellan försäkrings- och sparande jag starta från en begravning med en naturaförmån efter döden, som kallas begåvning. Detta kommer jag att jämföra det med ett sparkonto med en avkastning på 4,25% per år. Ett sparkonto men har en stor nackdel jämfört med begåvningen. Vid dödsfall i unga år, har du inte byggt upp tillräckligt med kapital för att betala för begravningen. För att lösa detta problem, kan du ta ut en tillfällig och billig riskförsäkring med minskande försäkringsbeloppet. Som jämförelse Jag börjar med ett försäkringsbelopp på ?? 10 000 med en premie betala trettio år, beräknat för en icke-rökare man fyrtio år vid baslinjen.

Se till

En begravning för en man av fyrtio år kostar ca ?? 20,75 per månad. Den stora fördelen med en försäkran om att mängden ?? 10 000 är tillgängligt omedelbart. Försäkringsbeloppet skall betalas ut när den försäkrade avlider, så på kort sikt.

Spara

Du kan också välja att gå med i en billig livförsäkring, och även för att rädda resten. Att jämföra med begravningen, jag går ut ur bidraget för begravningen, nämligen ?? 20,75. Ställ detta belopp utesluter en riskförsäkring och resten av beloppet du sätter in ett sparkonto. Försäkringsbeloppet för denna politik är ?? 10000 och årligen minskar med ett belopp om cirka ?? 333 i samband med huvudstaden byggt upp. Enligt Independer.nl kostar billigaste livförsäkring för den här mannen en månad ?? 3,51. Resterande belopp ?? 17.24 månatliga placeras på ett sparkonto. Om du sparar detta belopp varje månad för trettio år, förutsatt 4,25% ränta, har du byggt ?? 12,310
Slutsats: Efter trettio år, ger en skillnad på ?? 2310 till förmån för sparande.
Anmärkningar:
  • Om energispar kan avkastningsskatt grund. Vid en begravning försäkring, det finns ett undantag från ?? 6590
  • Det finns inget konto i beräkningen av en eventuell vinstutdelning som sitter på vissa begravningspolitik
  • När du sparar alternativ du betalar de senaste fem åren inga ytterligare avgifter till livförsäkringar, detta är inte med i beräkningen.
  • Om du ansluter en billigare försäkring, skillnader
  • Efter en period av trettio år, kommer att fortsätta att uppbära ränta på sparkonto, i många fall detta är sant för begravning
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha