Fästingar som skulle vara bäst för skolbarnen ???

Luci Åhlund Februari 27, 2016 Hälsa 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Morgon frukost innan du går till skolan kan vara mycket viktigt för våra skolbarn. Och särskilt eftersom dessa barn mer än någon annan, behöver en balanserad kost. De är i tillväxten och kräver en ökad motståndskraft mot barnsjukdomar och andra infektioner. Att detta är ett allvarligt självklart måste nämnas. Barn med brister i sin kost, gå skador som dem senare som vuxna allvarligt kan spela tricks. Med en närande frukost barnen kommer att vara montör och mer uppmärksam och kunna tänka mer koncentrerad ??

Den skolbarn näring

Erfarenheter av forskare och dietister har visat att en människa - att hålla hans hälsa uppåtpil - ett näringsmässigt behov som upprätthåller balansen mellan kroppens funktioner. Detta innebär att en kombination av alla de näringsämnen kroppen behöver för att hålla sig frisk. När problem uppstår här finns det klagomål eller vi blir sjuka. Så förstås, alla vitaminer och mineraler måste vara närvarande i det. Därför bör varje måltid bestå av olika livsmedel. Denna frukost görs vanligen på morgonen hemma, innan du går till skolan. Om det finns barn på morgonen inte vill äta eftersom de inte är hungriga, men för det mesta de har brist på tid att bara tänka på mat. Detta är sedan en uppgift för föräldrarna att gå upp i tid, så att barnen får möjlighet att sätta sina sinnen som strömkälla. Oroa dig inte, kommer de att njuta av. Så att våra barn kommer att visas passform och uppvuxen i klassen, där de annars hungrigt, trött och sömnig och inte kan koncentrera sig med alla problem i världen.
En måltid inkluderar barn med värdefulla resurser:
 • mjölk
 • smör
 • ost
 • ägg
 • grönsaker
 • frukt
 • fullkorn

Dessa näringsämnen kan missas under några omständigheter av våra ungdomar.

En bra frukost, vad betyder det gör?

För att täcka ungefär hälften av den dagliga behöver en bra kokta frukost bör innehålla ca 800-1000 kalorier. Kvaliteten är naturligtvis av största vikt, såsom: mjölk, fullkornsbröd, smör, färskost eller ost och en rå morot eller äpple, för att hålla tänderna intakt. Även en brist på omsorg ger för lite mineraler och spårämnen som är nödvändiga för tänderna, såsom: kalcium och fosfor och fluor. På grund av dåliga matvanor och för mycket godis mellan måltiderna kan orsaka karies. Enligt den berömde amerikanske nutritionist Prof. MeCay har socker i mjölk och mjölk skakar någon skadlig effekt på tänderna. Socker ensam, men ger upphov till karies.

En balanserad kost kan förebygga många sjukdomar

Till exempel lyckades Dr. Benjamin Sandler på fyrtiotalet en epidemi av polio i dammarna, segrade de när tiden i North Carolina runt '48. På grund av matningen av förslagen Dr. Sandler tappade fall 2402 polio till 214. Hans förslag var:
 • Så mycket som möjligt minska söt mat och dryck.
 • Biologiskt moget protein rik kost med mjölk, ost, ägg, kött, fisk, frukt och grönsaker.

 • Även om skydd av läkare tuberkulos hade rekommenderat en sådan kost innan.

  Förslagen från Dr. Sandler:

  • Frukost: mjölk, smör, ost och juice senare på morgonen.
  • Eftermiddag: tomatjuice eller buljong, kött, fisk eller ost, bräserade grönsaker eller sallad, frukt och mjölk.
  • Däremellan: milkshakes utan socker.
  • Kväll: grönsaker, kött eller fisk, bräserade grönsaker, frukt eller ost, mjölk.

  Dr Sandler senare kallas pionjär för att förebygga polio. Antalet fall av polio har minskat varje år som motståndskraft mot infektioner ökat kraftigt på grund av ökad förståelse av nutrition.

  Slutlig Slutsats

  En närmare titt på frukosten är mycket viktigt för våra skolbarn. Dessutom är det moderna livet mycket upprörd, orolig och stressigt. Och varje dag, de också måste ta itu med alla typer av stress och stressande situationer. Därför är det mycket viktigt att de alltid kan hantera den dagliga stressen. En frisk och hela livsmedel är definitivt på plats här som inte bör glömmas bort. När vi som föräldrar medvetna om vårt ansvar, måste vi säkert att göra våra barn verkligen får allt de behöver för sin hälsa så att de kan ta sin plats i samhället i framtiden ?? Mycket lycka och god hälsa till er alla!
    Like 0   Dislike 0
  Kommentarer (0)
  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha