Föryngrande Mask På På sandelträ och morötter

Birgel Södergren Februari 6, 2016 Skönhet 48 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vad har det gemensamt eterisk olja av sandelträ och morotspuré?
Tydligen, ingenting. I själva verket, båda ingredienserna har på hjärtat vård och skönheten i huden.
Morötter, i själva verket innehåller vitamin A och essentiella enzymer, skydda din hud vävnader, främja cellförnyelsen och fungera som kraftfulla antioxidanter. Moroten är utmärkt för att behandla akne eller rynkor, hjälper det att ljusare hy och stöder huden mot skador. Eterisk olja av sandelträ, dock, är känd för sin antiseptiska, återfuktande och är en bra bundsförvant i huden.

Om det kombineras, sandalen och morötter, kan skapa en mask och effektivt för att föryngra huden. Denna åtgärd, slutligen, är berikad med honung och eterisk olja av druvkärnor.

För att uppnå detta på ett effektivt maskera anti ålder, vi behöver: en medelstor morot skivad och blancherade, 1 tsk morotsjuice, 1/2 tsk olja, druvkärnor, en matsked av rå honung och 2 droppar eterisk olja av sandelträ .
Den honung, till exempel, används i ett stort antal produkter för hudvård eftersom det är i stånd att förhindra hudtorrhet, vid basen av uppkomsten av rynkor och fina spår.

Den druvkärneolja, rik på antioxidanter och mjukgörare är en underbar anti-aging åtgärda. Slutligen, eterisk olja av sandelträ innehåller många återfuktande, antiseptiska och antibakteriella, har en träig doft som passar perfekt med essensen sötaktig morot.
Så här gör du för att få en mask effektiv?
Först satte morötterna på spisen och fortsätta att koka; Därefter, blanda alla ingredienser i en bländare under trettio sekunder.

Även om moroten inte helt kokt, lägga den i mixern ändå. Samtidigt, tvätta huden och förbereda den för att ta emot behandling. Torka den med en bomullstuss.
Nu är du redo att tillämpa masken på huden helt torr.
Tillämpa den på huden genom att använda en borste eller genom att förlita sig på fingertopparna. Var uppmärksam för att täcka hela ansiktet, utan att lämna ut någon del av huden.
Låt masken verka i tjugo / tjugofem minuter. Vid denna tid, skölj noga och se till att ta bort helt behandling, torrt ansikte och strö fuktighetskräm som regelbundet använder.
Efter behandlingen, kan du också tillämpa lotion anti-aging ansiktsbehandling som använder vanligtvis tonic eller, om du föredrar.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha