Förvalta din semester budget

Semestern går efteråt brukar kosta mer pengar än planerat i förväg. Genom att hålla detta i åtanke innan du kan förebygga problem. Genom att dela den tillgängliga budgeten över julledigheten, undvika du besvikelse. Efter betala räkningen av turnén, du är inte där ännu. På plats måste du ha för mycket pengar tillgängliga. Under helgerna för att du vill också äta och dagar ut. För dagliga utgifter, bör du överväga en familj med cirka ?? 750 till ?? 1000 per vecka. Du går eftersom det ofta äter ute och du inte vill gå till snåla på pengar under din semester.

Spara pengar innan du lämnar

Genom hem för att förbereda sig väl, kan du spara mycket pengar. En fast kostnad är i själva verket inköp av objekt som du har glömt att göra i ärendet. Till exempel solglasögon, skor och extra köksutrustning om du lämnar campingen. Advance, kan du redan gå att ta reda på vad de lokala sevärdheter och evenemang som anordnas under semesterperioden.
Låt semester ännu bara kontrollera bilen för att undvika problem orsakade under din semester. Obehag med bil kan du inte bara en dag eller flera avgifter, men notan kommer troligen att bli högre.

Anslut nödvändiga försäkringar för att täcka

När du bokar semestern, är det klokt att boka en avbokning där. Detta kompenserar kostnaden för semester om du inte kan lämna ett gott skäl till din destination. Reseförsäkring kan också vara förnuftiga. Detta tar sjukvårdskostnader om din sjukförsäkring kommer inte. Stöld och andra olägenheter, är också kompenseras skadorna på dina tillhörigheter igen. Det finns också flera ytterligare omfattningar där du kan dra nytta av dem.

Att spara energi i ditt eget hem

Under den tid som du är borta, inte värmaren inte stå vid en behaglig temperatur. Du kan stänga ner termostaten. Se till att du avslutar ditt hem ordentligt för att förhindra inbrott så mycket som möjligt.

Håller koll på dina pengar under semestern

Rymmer tillräckligt med pengar på ett konto där du kan dra sig ur under semestern. Det är också klokt för semester utomlands, du har ett kreditkort finns. Det gör att du i nödsituationer nämligen alltid få pengar. Lär känna i förväg vad kostnaden kommer att debiteras för att ta ut kontanter.

Dela tillgängliga pengar under helgerna

För att hålla en viss kontroll över pengarna, måste du dela upp pengarna på antal dagar du vill att det ska göra. Detta förhindrar den har pengar till hälften av semester, utan att du igenom det själv. Du behöver inte skära ned under semestern, men hålla listan kan inte skada.

Ta inte för mycket kontanter med dig

Om du vill spara pinkosten utomlands, bör du överväga att bära mycket kontanter. Det finns dock stora risker här ?? s till. I händelse av förlust eller rån, förlorar du hela beloppet. De pengar som du tar med dig, kan du distribuera de olika väskor och plånböcker. Du förlorar fortfarande en väska eller handväska, sedan bara förlorat en del av kontanter. Det finns också några steg från banken? Vänligen kontakta omedelbart banken att blockera bankkort. Du måste sätta alla dessa telefonnummer i din hemtelefon.
(0)
(0)
Tidigare artikel Förbättra ditt luktsinne
Nästa artikel Vad är uttorkning?

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha