Förutom natten sover i ett fängelse och ett plan

Det finns många sätt att hålla på ett annat sätt: i en verklig plan och i fängelse. Det är den ultimata mardrömmen för alla resenärer: hamna i främmande land i en fängelsecell. Ett växande antal turister, men det verkar välja att frivilligt. Det är inte lätt att alltid börja om på nytt på turismen. Tillbringa natten i ett ishotell i Sverige, sova i slott runt om i världen, tillfälligt läger i någon annans villa, tillbringa natten i en höskulle. Du kan inte namnge det, om den finns. Relativt nytt är att spendera en semester i ett före detta fängelse. Detta kan vara i det turkiska Instanbul och Lucerne, Schweiz. På hemmaplan i den tyska Eifel-regionen i staden Hillesheim det gamla fängelset förvandlas till zum Amtsrichter.

Real fängelse

Fram till 1958 var byggnaden en riktig fängelse, ansåg domstolen också säte. Byggnaden är här och det har anpassat sig till behoven hos moderna turist. Således har cellerna omvandlats till små rum, är celldörrarna hålls. För att ge sina gäster privatliv, stängde de tidigare järnluckor. Differentiering finns: samma som vanliga hotell finns en bröllopssvit komplett med himmelssäng. Luften används istället för att hålla grillfester.
Trevlig detalj är kläder som gästernas förfogande: lyft frivilligt turister i line-paketen. I stället för skurkar låten bröstet är nu numret på hotellet. Eiffel lämpar sig perfekt för trevliga promenader. Hotell ägare släppa sina gäster i mitten av ingenstans. De måste se hur de kommer tillbaka igen själva. Så mycket frihet de tidigare invånarna bara kunde drömma om. Vandringen är ganska svårt eftersom vandrare få en kula fäst kedjan deras ben. Plast sant, men tanken är trevligt.

Sova i ett plan hotell

Många drömmer om ett privat plan. Tyvärr är det inte för alla. Sova i ett plan ?? Det medför en bit av din varelse ?? kan. Sedan januari 2009 i Stockholm öppnade den första Jumbo Hostel. Jumbo, Jumbo jets, den enorma flygplan. För att vara exakt, en före detta flygbolag PanAm Boeing 747-200. Flygplanet med anor från 1976 och har varit helt omvandlas till ett hotell. Pan Am, den amerikanska flygbolaget gick i konkurs på sjuttiotalet. Bolaget såg ingen annan lösning än att landa flygplanet på svenska Arlanda bakom. Ett svenskt entreprenör såg sin chans och byggt ett hotell där.

Cockpit Suite

Det finns utrymme för 85 gäster, fördelat på 25 rum. Med många lyxiga omringade cockpit svit. En natt i fd Mecka piloterna är inte billigt: ​​350 euro. Billigare är det också möjligt: ​​det billigaste logi en prislapp på endast 33 euro. På hittar du mer information.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha