Förtroende och ångest i balans

Lizetta Fronberg December 27, 2015 Miscellanea 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Någon sa en gång: ?? En man som lider mest, med det lidande han fruktar ??. och han har en poäng där. För mycket rädsla kan orsaka onödig skada, tänk bara på den stress som det innebär. Men om förtroendet och rädsla balanseras, det kan faktiskt tillföra värde till livet. Det är inneboende hos människor och då kan du få det bättre balanserad och om inte, gör något åt ​​det.

Balansräkning

Förtroende och rädsla finns alltid där, men det betyder inte att alla ?? tillåta ??. När allt kommer omkring, att tuffa beteende visar att du bara inte har rädsla, ofta orsakar problem. Blint förtroende kan ses som naiv och kan också sätta dig i trubbel. Däremot kan rädslan hålla dig i livet och du kan också ge alla typer av psykiska problem. Balans mellan dessa två ytterligheter är ytterst bäst, du inte har för ingenting både hos dig själv.

De avgörande elementen


Ångest
Fördelarna med ?? rädsla ?? ligger huvudsakligen i hörnet ?? ?? klarsynt. Rädsla ser till är extra varning för fara. I någon form. Var detta i de senaste djur eller fientliga nationer, numera sätts i situationer som tung trafik, brottslingen, okända situationer eller andra personer som är fel med dig själv.
Förtroende
Förtroende kan ge dig styrka, du känner dig stark och stråla ut. Detta går faktiskt självklart och du kan använda i alla typer av situationer där du är på grundval av förtroende ska kunna leva och arbeta. Nämligen förtroende sätta ditt hjärta öppet. Detta gäller till din personliga liv och livskamrat, men också vänner och respekterar ditt arbete måste du också att samarbeta i god tro med en affärspartner eller dina kolleger spelare i ditt lag.

Ur balans

Om du är på den här nivån av någon anledning är ur balans, kommer du att få drabbade. Det betyder inte att du måste vara ständigt på vakt mot människor runt omkring dig, kan det vara så att du träffar på gatan inte längre vågar eller vågar inte delta i trafiken.
Motsatsen kan sätta dig i farliga situationer genom ett slags övertro som uppkommer och bristen på tillräcklig uppmärksamhet eller mild skepsis och / eller kritiskt exempel alla typer av processer och / eller partnerskap. Inte förklara negativa ?? ??.
Bas
Grunden för balans alltid placeras i den period av din utbildning. Från den yngsta ålders får du så mycket från dina föräldrar / vårdnadshavare med, vilket bör utgöra en grund. Där kan du brodera hela ditt liv igenom. Självklart om du är ur balans dig, när du är redo, även med hjälp av en professionell här kan göra något åt ​​det. Kalla det en bit av omprogrammering vissa processer.
Har du fått basen, då det kan vara något i dig få något genom erfarenhet vuxit krokig och det är att programmera. Det är nästan alltid återhämta sig, men villkoret är att du är öppen för det.

I balans

Om du själv vet att du ofta har ångest om saker som kan vara allt från ångest till oro i trafiken eller om du gör affärer kommer att bli en framgång, då är det bra att göra något åt ​​det. Förtroende är bra, förtroende är verkligen en ren form av kärlek. Men här går ?? till ?? en signal eller kan vara, för att titta där du steg till något blinda. Rädsla är en dålig rådgivare. För mycket rädsla kan hittills får mest felaktiga beslut.
Dessutom finns det också människor som alltid går för fulla förtroende och det är lovvärt, men ibland lite naiv. Dessa människor acceptera då är det uppenbart att de ibland även få locket på näsan. De föredra framför någon form av vakenhet fullt förtroende med alla tänkbara konsekvenser.
Med en professionell och gör det själv
Med hjälp av en professionell du kan komma in och saldot på ditt darrningar, andnöd, bli överdriven svettning och yrsel. Men med en liten ångest eller tillfälligt, det finns några små saker som du kan plocka upp det och se hur långt du får. Gör det och sätta på allvar och ger den åtminstone tillräckligt med tid!
  • Stopptider om du gör något som gör dig orolig. Nu kan du inte ta rationella beslut.
  • Se till att ditt huvud är tomt och man gör det i skogen och gå åt andra mediterar en stund och någon annan går inom idrotten.
  • Även med en tomt huvud inte försöker ta reda på vad det är. Chansen att du hamnar i en ond cirkel, är stor. Gå faktiskt började.
  • Inte undertrycka och gå som det var runt den, men genom den. Det vill säga, ta upp källan.
  • Om rädslan kommer ifrån och sedan i perspektiv. Det senare är ofta svårt att göra.
  • Om du inte vill gå till den professionella, behöver du minst en mogen, pålitlig och ärlig sparringpartner. Någon som är mogen syn på livet och kan hjälpa perspektiv och ta nästa steg.
  • Du måste gå för att uppleva vad denna över tid påverkar dig och programmera själv, eftersom genom att göra det oftare hittar du att verkligheten är annorlunda eftersom man först trodde.

Slutligen

Förtroende och rädsla måste därför vägas för att leva ett balanserat liv. Har ingen rädsla som håller dig i ditt liv och du går framåt i förtroende din framtid.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha