Förtida skallighet hos män; vad man ska göra

Det är ett klassiskt fenomen, för tidig skallighet hos män. Hur kommer du hantera det? Låt dina sysslor, du leta efter lösningar eller bara ta Clippers, liksom fler och fler män. Bold är bara cool. Den senare men exponerar en stor bit av huden och som bör absolut skyddas, minst lika bra mot solen. Samtidigt var skalliga män skallen upptäcktes som en kosmetisk mål.

Tidig skallighet

Hårväxten bestäms initialt av medfödda och genetiska faktorer, liksom hormonverkan spelar en viktig roll, speciellt binjurebarken hormoner och könshormoner. De hormonella påverkan orsakar olika klädmönster hos män och kvinnor. Dessutom finns det en sådan sak som manligt håravfall, som är genetiskt bestämmas: det ärftligt håravfall. Det finns arméer av män som lider relativt tidigt vinst med ökande skallighet.
Att bli skallig tidigt är inte ett problem i dag eller i går. De män i peruk tiden hade under deras tjockt hår kan också ha något att dölja och de skulle ha mer hår, rörde om kvävas under den pulveriserade frakt. För några decennier sedan, du ibland män med en tupé, men det är väldigt passé. Också pomaderade stripor av hår draperad över skallighet skallen från sidan, ser du mindre och mindre. Som en kvarvarande parti lockar över öronen. En svans i nacken kan fortfarande delta genom och kanske lite håriga som kompensation för skallighet skallen. Men det är det. Om du fick skallig, men sedan omedelbart till höger. Fet är vacker. Fler och fler män nå för Clippers och en ny glänsande skalle är coolt. Bokstavligen, eftersom vintern kan du sedan använda en mössa. På sommaren, för övrigt, eftersom solen kan slå skoningslöst. Garantera en efter sol lotion är inte riktigt en droppe i havet!

Botemedel för skallighet

Inte varje människa är att peta trimmer utseende. Det finns då fortfarande tänka på följande behandlingar, som huvudsakligen ha en förebyggande eller kamouflage tecken
Schampon och liknande
Det finns en hel del schampo, lotion, elixir, kapslar och oljor i omlopp, som är speciellt utformade för att minska håravfall. Förutsättningen här är att det använda medlet säkerställer att håret blir starkare och blir mer volym.
Mediciner / hårvatten
Läkare kan förskriva läkemedel för skallighet, minoxidil exempel på märket. Minoxidil är för övrigt den enda hårvatten eller medicin, som officiellt är registrerat i Nederländerna av det nederländska läkemedels för behandling av manligt håravfall. Dessa kan förväntas endast viss framgång, om det har förekommit någon hårväxt. Och sedan åtgärden saktar och det är sällan observeras ny hårväxt.
Haarwerken
Idag kan hennes verk av mycket god kvalitet och knappt urskiljas. Men hennes arbete kräver mycket underhåll och måste också bytas ut då och då. Det finns ett urval av konfekt hennes arbete och hennes egna arbete. Definitivt den senare också en rejäl prislapp.
Kamouflage och pigmentering
Det finns kosmetiska produkter som innehåller fibrer som kan sprutas på håret, vilket gör håret blir fylligare. Vid nästa tvätt är fibrerna åter håret tvättas. Det finns också krämer som finns i färgen på håret som kan appliceras på hårbotten; vilket naturligtvis endast att kamouflera håravfall. När micropigmentation haarstoppeltjes simuleras effektivt tillämpa små tatueringar. Men till skillnad från en tatuering av pigmenteringar är inte permanent. Det måste vara en efterbehandling varje år. Denna metod används också för att kamouflera ärr som en följd av en hårtransplantation.

Hårtransplantation

Eftersom vara en hårtransplantation tas ifrån håret krans på baksidan av huvudet "transplantat". Dessa är hårrötterna av hår 1 till 4, som implanteras i målområdet. I missgynnade områden förblir ärr bakom. Hårtransplantation ger en permanent resultat och det transplanterade håret fortsätter att växa och kan behandlas på samma sätt som normalt hår. Ändå är resultatet inte helt tillfredsställande, eftersom så tjock som håret en gång var, så det kommer aldrig att bli. De tunnare fläckar kan sedan kamouflerade med ovanstående metod. Även här måste titta djupt in i plånboken. Det finns olika metoder för hårtransplantationer. För alla möjligheter www.haarstichting.nl.

Vård av hårbotten

Alla saker ansåg trimmern titta i särklass billigaste alternativet och även du inte göra med falska förhoppningar eller otillfredsställande resultat. Stannar där över den bräckliga hårbotten. Det säger sig självt detta optimalt bör smörjas mot solbränna symtom. Men bortsett från hårbotten kan också använda en del vård. Varumärket Ray Simons introducerar Rayman, en allt-i-ett produktvård för både skallen och ansiktet, även för rakning ändamålsenlig. Vad hårbotten oro: abrikozenpit-, jojoba, arnika, ringblomma och lavendel olja föra kakel tillbaka i optimalt skick. Ett rör kostnader ?? 55, tillgänglig från skal Kosmetika.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha