Första utbildning ledarhund med en värdfamilj

En hund är en hund som är speciellt utbildade för att hjälpa människor med fysiska begränsningar. Hulphond Nederländerna är kompetenscentrum för utbildning och användning av hundar. Syftet med Hulphond Nederländerna är att öka självständighet och oberoende för personer med funktionshinder. Den första utbildning en ledarhund kan åtgärdas genom en så kallad familj.

Ett års arbete för familjen

En ledarhund utbildning är bra arbete, men kan vara krävande. Det tar mycket tid och energi. Det är därför viktigt att vara väl informerad i förväg. Av en familj som arbetar för ungefär ett år med en hund som så småningom vidare av experter för att styra hunden kommer att utbildas och kommer att tjäna för personer med funktionshinder. En ledarhund i utbildning är också fortfarande tillhör Hulphond Nederländerna.

Relief pupinstructeur

Arbetet med hunden, av värdfamiljen, fokusera på grunderna för att leverera en väluppfostrad och socialiserade hund för den efterföljande särskild utbildning och sedan för placering med en klient. Dessutom är stödet från en pupinstructeur av Hulphond Nederländerna som ger vägledning om metoden för utbildningen av hunden. Detta instruktör kan också bli ombedd under året och kan diskuteras några problem med honom.

Testa var tredje månad

Före att förlägga en hund i en värdfamilj först följt två teoripass i träningscenter. Efter placeringen, är familjen besöks av ungefär fjorton gånger pupinstructeur och tillsammans med andra familjer i området, följt femton kollektiva lektioner. Under året har valpen testas var tredje månad för att kontrollera framstegen. Om det behövs, är den utbildning justeras beroende på fordringarna.

Lär känna en boss

Inom en värdfamilj är en person som har huvudansvaret för uppfostran. Därför att personen följer träningen. Han eller hon ger också kommandot ?? s på valpen lär alltså att ha en chef. Men de andra medlemmarna i familjen kan naturligtvis utföra vissa uppgifter. Den pupinstructeur kommer härigenom att råda dig och andra familjemedlemmar måste också följa denna.

Kostnader för Hulphond Nederländerna

De kostnader som har förorsakats värdfamiljen kommer att ersättas av organisationen Hulphond Nederländerna. Detta gäller kostnaden för foder, sele, bänk och liknande. Kostnaderna för veterinären och transport till provplatsen och utbildningsplats kommer att återbetalas.

Vem värdfamilj?

Kräver en värdfamilj är:
 • En stabil familj.
 • Kapabel både psykiskt och fysiskt krävande uppgift att ta utbildning i sig.
 • En familj med barn eller barn i området där hunden måste lära sig att vänja sig vid.
 • Barn minst fyra år gammal.
 • En fullgott socialt liv där hunden kan tas regelbundet.
 • En situation där hunden är upp till fyra timmar per dag ensam.
 • Skyldighet att följa utbildningen.
 • Skyldighet att följa instruktionerna i pupinstructeur.
 • En egen hund måste vara minst ett år gamla.

Recension familj

Underrättelsen kommer också att informeras om att:
 • Den livssituation och miljösituation.
 • Eller ett dike eller damm ligger på gångavstånd.
 • Eller I närheten ligger ett område att gå utan en hund.
 • Förekomst av bänken.
 • Kompatibilitet några andra befintliga husdjur.
 • Erfarenhet av att höja hundar.
 • Arbetssituation av familjemedlemmar i samband med närvaro.
 • Bostäder Närhet till utbildningscentra och utbildningscentrum.
 • Motivation att höja en hund.

Andra aspekter bedömnings

Ytterligare frågor tas upp vid utvärderingen av familjen diskuterat hur eventuella nödsituationer som kan samlas in, såsom sjukdom chefen eller plötsliga situationer som kan uppstå med hunden. Frågor kan också ställas om möjligheten att ta hunden med dig på semester eller att ge honom de första veckorna, i brist på en mor hund att tilldela atmosfären i deras sovrum. Det kan också övervägas om det kan finnas medicinska eller andra situationer i familjen som kan höja en valp på vägen. Alla ofullständiga men det kan anses viktiga praktiska frågor såsom en veterinär i grannskapet eller äga en bil.

Farewell efter ett år

Genom ett år för att utbilda en valp är helt klart en bindning med djuret. En svår aspekt att höja en hund är att vi måste säga adjö till efter ett år. Därför är det ganska viktigt att ha det redan vid början av processen medveten. Det kommer att finnas ett stopp för bandet att den part som har lyckats fungera bra ett år överskuggas av känslor av avsked. Betalningen måste övervinna det.

Håll kontakten

Även om denna avgång är ganska bestämd det fortfarande kan kontakta alternativ. Om hunden har avslutat sin utbildning och är kopplad till en kunds familj kan ibland vara närvarande vid överlämnandet. Då kan fortfarande användas hunden om klienten inte motsätter sig detta.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha