Första huset att sälja än att köpa ett annat hem

I samma ögonblick som du vill köpa ett annat hem, är det klokt att sälja sina nuvarande hem först. Detta undviker dubbla månatliga betalningar för potentiellt bli en mycket lång tid. Ta de dubbla kostnader är avdragsgilla, men höjden av den dubbla bördan och farorna med detta bör du inte underskatta. Villaägare för år bortskämda av ständigt stigande fastighetsvärden. Nu finns det ett dopp i priserna, särskilt ägarna av två hus som berörs. Ett hus försöker sälja dem till ett pris som har blivit för hög, och det andra huset de köpt för dyrt. Dessutom var de vid köpet av det nya huset antas också ett visst värde på det gamla huset.

Först, sälja hus

Även i en sund bostadsmarknad, är det klokt att sälja ett hem innan du köper en annan. Historiskt sett, men det är oftast en säljarens marknad. I själva verket finns det fortfarande en brist på bostäder i vårt land. Hus säljs snabbt på belopp som inte långt under utgångspriset. För att ändå undvika oansvarigt risktagande ?? s, bör du fela på sidan av försiktighet.

Problemet med det gamla huset

Genom att redan köpa ett annat hem, kan du hamna i en nedåtgående spiral. Vid den tidpunkt då huspriserna faller, kommer det att finnas färre hus som säljs. Huset fortfarande kunna sälja måste du sänka det begärda priset och måste nöja sig med mindre försäljningsintäkter. Du kör även risken att du blir kvar med en restskuld efter försäljningen.

Problemet med det nya huset

Många varmvattenberedare köpa ett annat hem med hänsyn till värdet av det gamla huset. Eftersom försäljningspriset det gamla huset kommer att falla ner, har det fallande värdet en direkt effekt på bolånemarknaden på den nya fastigheten. Om hemmet köps utan extra finansiella utrymme kvar, även en risk för att de månatliga betalningarna kommer att falla från så hög, att bördan med svårighet eller inte kan bära.

Svårare att ge bolån

Vid den tidpunkt då huspriserna går ner, kommer bankerna vara mindre villiga att ge lån baserat på deras inkomster. En fallande huspriser är positiv till att börja på bostadsmarknaden, men på grund av strängare politik bankerna kan också låna mindre pengar jämfört med potentialen i en stigande marknad.

Hur undviker jag dubbla månatliga betalningar?

När du är ute på att du vill köpa ett annat hem, bör du inte redan börja leta efter ett annat hus. Du kan också sitta i den situation som du vill sälja ditt hus eftersom du har hittat ditt drömboende. I så fall ska du sälja det gamla huset för att du vill köpa ett annat hus.
I så fall, försök att köpa ett annat hus, under förutsättning att försäljningen av din nuvarande bostad. I så fall får du ett alternativ på huset under en viss period. Under denna period försöker sälja det gamla huset, och huset där du har ett alternativ, kan de inte sälja till någon annan under den överenskomna tiden.
De flesta hem säljare inte kommer att vara villiga att göra en sådan utnämning. Alternativet har de blivit beroende av försäljning av en annan egenskap.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha