Första frosten ger glädje och olycka

I december 2009 hade vi den första stora frosten i vinter. För många människor betydde glädje skridskorna kan från vet.En börjar klia igen för härliga utflykter skridskoåkning. Men för andra människor betydde otur. Problem med bilen, är det. Men olyckor är med denna prins i ett litet hörn.

Misslyckade batterier

De stora frost i december 2009 många bilister inför startproblem i sin bil. Redan sämre batterier lämnade det misslyckas snabbt ofta med svår frost alls. Dessutom var lås av bilar ofta ett problem. Vid frost, dessa frusen. Både AA och Route Mobiel var tvungen att vända de första morgnarna ofta strandsatta bilister. Det finns hundratals människor hjälpte som fick sin bil, men inte att arbeta.

Extra vägassistans leverantörer

För alla strandsatta bilister om hjälp så snart som möjligt, orsaka ytterligare vägar runt väntar. Dessutom fanns det extra personer bakom telefonen kvar. Alla strandsatta bilister får hjälp så snabbt som möjligt. Trots de extra satsning bärgningstjänster, väntetiderna var fortfarande är oundviklig.

Olyckor

Förutom de ovanstående problem, prinsen orsakade också många fler olyckor. Framför allt var bilister skruvas av monarken. Frost görs varje dag cirka 300 ytterligare olyckor. Dessa händelser varierade från några karossen skador på skadade och själv död.

Förhindra olyckor, ta vinterdäck

Många olyckor kan förebyggas genom frost. Särskilt anpassa din körning har hjälpt oerhört. Anpassa hastigheten till de fattiga särskilt weersomstandiheden och hålla mer distans än normalt. Kontrollera att du har god sikt. Så det innebär att dina fönster är fria från is och ontwazemd. Köp vinterdäck. Vinterdäck är gjorda speciellt för kallt väder, särskilt frost och snö. De har ett bättre grepp om en kall yta. Vinterdäck kan användas även vid en temperatur från omkring 8 grader.

Joy

Förutom att många människor blev strandsatta av frost, det finns också en hel del glädje. Denna glädje är främst hittas på skridskoentusiaster. Skridskorna kan backa ut fettet. Vädret ansågs bra för skridskoentusiaster. Från norr finns en kallfront satt till komma. Denna kallfront såg dagen var frysning i natt ljus och måttlig till svår frost. Detta innebar att rummet kan vara -10 grader eller kallare.
Kylan har äntligen gripits hela veckan. Men förutom detta det var kallt också, för nederländska normer, en hel del snö. Så förutom att åka skridskor, det är snö.

Kul på is och snö

Frosten många skridsko entusiasten hjärta slå snabbare. Även vid ijsclubs där själva för att hitta en stor tävling. I vad som kommer att bli den första skridskobana kan det finnas? Konkurrensen vanligtvis mellan isbanor i Veenoord, Haaksbergen och Noordlaren. Han isbana måste vara minst 3 cm tjocka. Planerna för de första tävlingarna på naturis redan på bordet.
Förutom Ijspret var för mycket snö. På många ställen i Nederländerna en hel del snö fallit. På vissa ställen är mer än 30 cm. Snöbollskrig och pulka var därför ofta gjort det. Med den exceptionella snöfall på många håll fanns det ingen släde, snö eller salt till salu mer
Uppdatering 17-12-2009
Skating Club i Haaksbergen i år har scoop. Torsdag morgon den 17 december det mättes en istjocklek på 3,5 cm. Detta är mer än tillräcklig för att ge början till den första maraton. Den första maraton på naturis hålls även nästa dag
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha