Försäkring mot sjukdom

Det finns många arbetsgivare som inte är bra på att försäkra sig mot anställdas frånvaro. I händelse av att en anställd blir sjuk drabbas kostnaderna kan snabbt eftersom en arbetsgivare enligt de nederländska reglerna, de första två åren bör till stor del betala för betalningen av lönen. Det kan betala för en anställd att jämföra flera försäkringsbolag tillsammans. Försäkring mot sjukdom får inte förväxlas med WIA. Läs allt om det i den här artikeln. Många små företag inte riktigt försäkra sig mot anställdas frånvaro. Forskning av kontorsmarknaden Group avslöjade att inte mindre än tjugo procent av företagen och 20 anställda inte har försäkring i händelse av att de anställda blir sjuka. De nederländska reglerna, nederländska företag har de första två åren i stort sett lön i händelse av att en anställd blir sjuk. Detta kan vara ett litet företag är en stor börda, eftersom de gör liten vinst, samtidigt som det kommer att påverkas av en större ekonomisk börda.

Anställd av lön vid sjukdom

I händelse av att en anställd inte är sjuka försvårar kan fortfarande hindra en arbetsgivare. Många företagare är rädda för att ta en fast anställd, just därför att de tar hänsyn till möjligheten att de är sjuka. Ibland anställa de honom att göra det på frilansbasis eller genom en agentur. I så fall finns det ingen kostnad för bolaget om en anställd är sjuk. Samtidigt kostar en arbetsgivare mycket mer pengar för att anställa en anställd på det här sättet, eftersom inte bara den anställde ska betalas, men byrån. En annan särskilt för nystartade negativa effekter. Ibland vill expandera sin verksamhet snabbt eftersom det går bra eller för att det finns vissa möjligheter, men de känner sig hämmade att ta en tillsvidareanställd.

Försäkring mot sjukdom

De flesta företagare de informeras om de åtgärder som vidtagits för betalning i händelse av sjukdom. Men räknar med personalen inte mycket längre än vad som skulle ha varit sjuk i flera veckor. Men intressegruppen MKB-Nederländerna råder små företag att försäkra sig vid risk för långvarig ziekteverzuim.De flesta försäkringsbolag, såsom Un, Loyalis, Central Management and Silver Cross, erbjuder denna möjlighet. Vissa kostnader kommer att vara inblandade, men den största risken är ?? s väl tagit hand om på detta sätt. Dessutom kan ett företag i förväg medvetna om de kostnader som skapar och spelaren också anpassa sin ekonomiska planering. I händelse av att det inte finns någon långtidssjukskrivna bidrag under det andra året och vanligtvis sjunker till sjuttio procent.

Sjukfrånvaro och sysselsättning arbete och inkomst

Det är viktigt att försäkringen för sjukfrånvaro inte uppnås förväxlas med arbete och inkomst. Denna lag är avsedd för det fall att man är helt inaktiverad. Försäkringen för sjukskrivning handlar om det faktum att det finns en möjlighet att människor tillbaka till samhället.

Jämför Försäkring

Det kan när du tar en försäkring mot sjukdom är mycket fördelaktigt att leta efter en billig försäkring. De försäkringar med olika försäkringsbolag kan variera kraftigt pris. Dessa priser kan ibland trettio till fyrtio procent av varje skillnad. Ibland är detta också eftersom paketen skiljer sig från varandra. I vissa fall, dock, betalar arbetsgivaren ändå de första månaderna av sjukskrivning och få försäkringsbolaget instans förrän efter den 4: e månaden.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha