Frost gör tvätt igen vitt och andra färg tips

Karle Rosenqvist Februari 27, 2016 Hus & Trädgård 7 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tvätt hålla väl. Naturligtvis finns det på marknaden en rad olika sätt för att bibehålla färg på kläder och lagra. Det finns dock åtminstone så mycket, naturligtvis, lösningar för att säkerställa att. Den använde dessa resurser mycket gemensamt men har införts sedan den moderna eran, många människor inte längre prinsen hjälper till att hålla kläder vitt och svart murgröna svart klänning är tillbaka. Toppar för tvätt och bra färg som tvätt.

Frost gör kläder vit igen

Våra mormödrar visste ?? s tidigare men. Om du verkligen vill ha vita kläder vit igen, en sak som hjälper speciellt mot och det kostar heller inget. Nämligen monarken. Observera att tvätt på ett rack eller hänga den på ett klädstreck med frost och nästa morgon vädret är så vitt som i början.

Ingen missfärgning av vaxet

Precis köpt en ny mantel med en anständig färg och inte säker på att det är resten av det inte kommer att påverka? Vidta försiktighetsåtgärder. Vänd bomull kläder ut och in innan trumman. Gam sedan ett glas vit vinäger till sköljvattnet. Färgämnena är fasta på detta sätt och ger plagget om egendomen inte är avstängd. Våldsamt färgade poster kan naturligtvis också vara lika bara tvättas med ättika. Detta ger åtminstone en försäkran om att resten av vaxet inte påverkas.

Mjölk remover

Mjölk hjälper till att få vin fläckar av saker som bomull dukar. Men mjölk gör mer som ett fläckborttagningsmedel. Så det tar också bläck från tyg. Häll mycket mjölk på plats och sedan tik tills fläcken är borta högra hand. Om du misslyckas första gången sedan igen ny mjölk över den och upprepa behandlingen. Sedan i tvättmaskinen för att avlägsna mjölken, eftersom det ger oss en mycket härsken lukt om inte tvättas omedelbart.

Mögel fläckar i kläder kan försvinna

Mögel fläckar i kläder är mycket ledsen. Det luktar mycket obehagligt, det ser smutsig. Men det finns en lösning om dessa områden åtminstone inte så illa. Före: Blöt fläcken och gnugga med en handduk doppad i rengöringsmedel. Det hjälper också en svamp med natriumkarbonat. Skölj därefter noggrant med vatten med vinäger. Tvätta sedan i tvättmaskinen.

Fietssmeer-, och ta bort fläckar tjära med smör

Att ha en dag på stranden eller en cykel reparerad och de vackra kläder är täckta med tjära eller cykel mer. Vad man ska göra åt det? Gnid med lite fett är den första åtgärd. Sätt lite smör på det och fett komma ut. Slurryn bringas därefter i terpentin och textiltvätt med tvål och rent vatten. Fläckarna är fortfarande inte upprepa terpentin behandling.

Siden fläckar

Silk är så skört som gör färgas. Även en droppe vatten ger en udda missfärgning. Men den vackra siden att det är ett slags självrengörande. Du bör göra annars något för det. Gnid två stycken sida mot varandra där fläcken är. Han kommer då att försvinna snabbt.

Svarta plagg hålla svart

Naturligtvis finns det speciella rengöringsmedel för svarta kläder. Svart förlorar i den stilla var i själva verket nästan alltid en del av sin intensitet. Men det är enklare och billigare än dyra rengöringsmedel. Häll i en stor balja med kokande vatten och tillsätt några händer murgröna med det. Låt detta två eller tre timmar och sedan ta bort växtmaterialet. Släpp sedan det svarta tyget blöt över natten i detta extrakt. Vrid plaggen eller andra och låt den torka. Var det men gör det med lite ättika skölj. Svarta plagg är lika svart som inköp och vinägern har förevigat färg. De första två eller tre gånger eller ens tvätta separat, eftersom det är möjligt att andra delar av kläder som inte är svarta är därför en djupare färg utan du vill.

Special på vintriga olägenheter

Att prins var gul igen gör vitt är inget obehag. Men det finns andra problem att nämna. Pipe frysning, rätt temperatur och om du bör eller inte bör ventilera under vintern till exempel. Eller hur bilen kan vara det bästa för vintern. Läs allt om det i särskilda: Wintry olägenheter
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Hudvård under värme
Kommentarer (2)
Gunda Hägglund
  Like 4   Dislike 0

Svar på "Ingen missfärgning av vax." Ett glas ättika till sköljvattnet hälla är för sent. Det har varit ij tvätta plagget kommer att utfärda, så ättika är fortfarande lite, för sent?

Thoralf Sjöberg
  Like 3   Dislike 1

Skölj vatten är det vatten som har varit igång direkt genom brickan om tvätten börjar. Så vinäger är omedelbart om redan i tvättmaskinen är påslagen.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha