Förlora ett snabbt besök till kosten för en dag

Ingabrita Sohlman Januari 7, 2016 Hälsa 30 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Du vill gå ner i vikt snabbt men så mycket som möjligt inom loppet av en dag. Till exempel för en fest där det vackra dress'd vilja dra till sig eller byxor som är så tätt. Även om du inte förlorar så mycket vikt på en dag, kan du fortfarande göra något för att förlora så mycket som möjligt på så kort tid. Är detta verkligen friska och du når denna önskade resultatet?

Dieten för en dag

Anta att du har ett tillfälle där du skulle älska att få bara lite smalare för dagen, men du behöver inte länge på en diet eller det är så kort dag att du inte har någon tid att förlora mycket. Den första dagen diet detta är en skänk från ovan. Det tar som namnet antyder, endast en dag. Om du håller dig mycket tätt följande utfodring schema, kan du ändå gå ner i vikt snabbt även till 2 kilo. Om det är så hälsosamt att göra och du faller verkligen så mycket annorlunda? Nedan visas vad du kan äta denna dag.
Utfodring schema för den första dagen diet:
Börja dagen med två fulla glas vatten och drick ett glas vatten varje timme.
  • Frukost: en skål med yoghurt och en kopp kaffe eller te
  • Däremellan tar runt 10:00 en bit av frukt
  • Lunch: en skål med yoghurt med en kopp örtte
  • Däremellan: en bit frukt runt 16:00 pm
  • Middag: en skål med yoghurt med örtte

Fördelar

Fördelen är att du inte behöver långa rader eftersom det äntligen tar bara en dag. Därför diet eller upprätthålla. Du kommer att förlora en del vikt under dagen. Det kan vara lärorikt att vara medveten om mat att gå eftersom du kanske normalt inte sluta att tänka på vad du äter alls. Drick mycket vatten är bra för din kropp. Du kan också använda denna diet som ett slags balansdagen efter att du har haft en fest eller middag där du har ätit en hel del.

Nackdelar

Även om du kan förlora lite i vikt betyder inte att du förlorar fett. Du förlorar mest vatten. Det kräver stor uthållighet för att kvarstå. När du börjar äta normalt igen, till vikt snabbt igen sitta som inte är motiverande. Du kommer förmodligen få en enorm dra för så lite mat så frestelsen att äta en mycket större. Det är möjligt att din "skada" kommer att fånga och äta mer än vanligt så att effekten av denna diet är borta.

Slutsats

Den första dagen diet kan vara lämpligt att bara något bättre i att en byxorna nere eftersom du torka med en liten mängd av tyngdförlust Något i storlek. Det är inte hälsosamt för kroppen att plötsligt äta så lite. Kroppen kommer att se detta som en period av matbrist och kommer då att göra allt för att hålla mat. Kroppen kommer så att säga flytta till ett slags "lågenergiläge". Den är inte lämplig för permanent faller av. För detta bör du välja en diet där du kan ramla av ansvarsfullt.
Mer information om bantning kan hittas på: vilken kost som är rätt för mig?.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha