Förkylningar: Tips för att förebygga förkylningar snabbt

Iselinn Edström December 26, 2015 Hälsa 14 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vintern är den period då förkylningar förekommer oftast. En vanlig förkylning kan vara mycket irriterande, särskilt om du andas svårare. Hosta, nysningar och snörvlar är också mycket ansträngande så din kropp trött snabbt. Det är också viktigt att få massor av vila, hålla näsan och stanna för en varm citron drink från uttorkning. Samtidigt du också ha vidtagit nödvändiga vitaminer för att hålla motståndsnivåer. För att minska febern kan du ta en smärtstillande såsom paracetamol. Hur kan du snabbt och effektivt bekämpa symptomen på förkylning?

Hosta, nysningar och sniffling

På vintern har nästan alla redan har en historia av vanlig förkylning. Förkylningar är inte ett allvarligt tillstånd och gå relativt snabbt. Efter en vecka eller tio dagar du är ute därifrån brukar. En framväxande kallt kan kännas igen av de typiska symtom som hosta och nysningar. En vanlig förkylning kan också orsaka ytterligare symtom såsom huvudvärk, halsont och trötthet. En vanlig förkylning kommer att koppla över tiden gick, men det finns åtgärder för att behandla din kropp väl så symptomen minskar snabbt.

Behandling förkylningar: tips

Andning
Om du har en kall, du ofta lider av en täppt näsa gör andningen svår. Du snyftade och du kan inte låta bli att ständigt blåsa näsan. Det kan vara mycket tröttande orsaka mycket energi går förlorad. Prova näsan då också frigöra så mycket som möjligt och för att säkerställa korrekt andning. Detta kan bero på att åtgärder baserade på eukalyptus exempel Vickxcrème eller näsdroppar.
Ro
Om din kropp är under press på grund av en sjukdom eller ett tillstånd, är det nödvändigt med en hel del energi för att ta itu med det sjukdomstillstånd. Därför mycket makt går förlorad och du känner dig mer trött. Därför är det viktigt att inte tvinga kroppen att ta med dubbelarbete och tillräcklig sömn. Sedan somnar lite tidigare än vanligt och ta en siesta. Om du kan, stanna inomhus och undvika kylan utomhus.
Soppa och te
Genom snyftade och nysningar att förlora alltför mycket fukt så att din kropp blir uttorkad snabbare. Torr hals och halsont bidrar till den känslan. Kompensera då tillräckligt för att återfukta dig. Någon som har en förkylning ofta gör inte mycket mening med att dricka vatten, så varma drycker är en mer lämplig lösning. Te med citron är idealisk för att lugna halsen och samtidigt att vidta nödvändiga vitaminer. Ett annat måste är en hälsosam soppa buljong.
Varmt bad eller dusch
Hela dagen men nysningar, hosta och snyftade tar mycket energi bort och gör dig trött snabbt. Du sover gör du verkligen behöver. Att sova bra, bör du kunna slappna av ordentligt innan. Detta kräver en varm dusch eller ett varmt bad rekommenderas starkt. Värmen kommer också löst avfall och bakterier som kan ge lindring av symptomen.
Smärtstillande medel
En smärtstillande medel för huvudvärk eller ont i halsen är snabb, men du måste titta på detta. Din kropp blir snabbt vana vid smärtstillande och då kommer du också att behöva uppnå samma effekt. Prova en kall i det mest naturliga sättet möjligt att hantera och ha tålamod tills din kropp har svettats allt och kalla försvinner. Om symptom efter tio dagar är borta, och du får feber, då det kan finnas mer att göra och det är lämpligt att söka råd från en läkare.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha